Ajd' da se i ja ubacim u priču...
POD 1: Ono što slušamo sada od Koštunice, a godinama već od radikala jeste da je Kosovo srce Srbije, da treba da suzbijemo kriminal i korupciju, da građani treba da žive bolje i da svima bude bolje tako što će da im bude bolje čim im bude bolje. Što se tiče Kosova, ja bih voleo da ga sačuvamo, ali kako, to je pitanje. Da li tako što ćemo da vičemo "NE DAMO KOSOVO" i da palimo neke slike i zastave ili jednostavno više ne postoji način...
POD 2: Ljudi, Kosovo je danas leglo kriminala i narkomanije na kome živi 2000000 Albanaca. Njemu nije mesto ne samo u EU nego ni na svetskoj međunarodnoj sceni narednih 30 godina. Ako čekamo Kosovo da napreduje, kako bi zajedno sa nama ušlo u EU, to ćemo dočekati za 30 godina. Pritom bismo od naših usta odvajali kako bismo hranili 2000000 Albanaca. Po meni je najbolje rešenje bilo da se Kosovo podeli, ali za to je sada kasno.
POD 3: Za gubitak Kosova su zaslužna tri faktora: TITO, Sloba i prirodni priraštaj u Albanaca.
POD 4: Koalicija Za Evropsku Srbiju nam daje odgovore na pitanja: Gde će Srbija? Šta ćemo da radimo? (to je očigledno pitanje koje mnoge plaši, jer je lakše drati se KOSOVO,KOSOVO nego raditi nešto), Kako doći do neophodnog kapitala za naš razvoj?, jer mi sami ne možemo da stvorimo taj kapital. Koštunica nam nudi svoje premijerstvo i to je to. Ni on ni radikali nisu nikad do sad rekli KAKO će nešto da urade. Bitno je da pogađaju jakim rečima široke narodne mase, a to što ne nude konkretna rešenja, to nema veze! KAKO ĆE DA SAČUVAJU KOSOVO, KOJE JE IZGUBLJENO JOŠ DOK SU ONI STUDIRALI? LJUDI, LAŽU VAS! HOĆE SAMO VLAST! NAJLAKŠE JE PRKOSITI, TEŠKO JE SUOČITI SE SA ISTINOM!
DA REZIMIRAM: Ulazak u Evropsku uniju neće značiti rešenje svih naših problema. Tek tada počinje naš razvoj. Ali, ako niste znali, u spoljnoj trgovini Srbija najviše sarađuje sa Nemačkom i Italijom, tako da je nama ulazak u EU sasvim prirodni put. Ima EU mnogo, mnogo nedostataka, ali sigurno je bolje biti deo nje, nego biti deo mitova bez ciljeva!