И З Д А Ј А! - Коштуница: ССП ЈЕ ФАЛСИФИКОВАН!

Kome vise verovati, u toku dana milion informacija

Madrid: SSP ne znači priznavanje Kosova
Autor: Beta | 07.05.2008 - 15:51

Španija smatra da potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Srbije i EU ni na koji način ne podrazumeva indirektno priznavanje nezavisnosti Kosova, rečeno je danas agenciji Beta u Ministarstvu spoljnih poslova u Madridu.

Portparol Ministarstva ukazao je da je Španija u EU podržala potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Srbijom "polazeći od punog poštovanja Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN".
Nastavak teksta ▼

Ta rezolucija, dodao je "jasno ukazuje na teritorijalni integritet Srbije" i ona je i dalje na snazi.
Naglasivši da "potpisivanje Sporazuma sa Srbijom ni na koji način ne pretpostavlja indirektno priznavanje Kosova" predstavnik španskog ministarstva rekao je i da su potpisivanje sporazuma sa Srbijom "podržale i članice EU koje, kao i Španija, ne priznaju jednoglasno proglašenu nezavisnost Kosova".

У недељу, када је био Утисак недеље, јавила се у студио једна гледатељка која живи на Косову, у околини Косовске Митровице, и рекла је да би они и корење јели ако треба, само да их Србија никада не напусти и да остане уз њих.

Па, видиш Шабане, она је Српкиња исто као и ти. Има иста права као и ти. И исто као и ти, она жели да живи у својој земљи, да буде део Србије коју воли исто као и ти...
Али нисам сигуран да неко попут тебе може то да схвати. Европске интерације нису све на свету, веруј ми...Зашто мислиш да она нема иста права попут тебе или мене?
Хајде ти иди мало доле да живиш. Да живиш свакодневно са Шиптарима који непрестано вређају твој народ и твоју веру. Јел би теби било драго да Срби кажу да је Косово изгубљено и да ти више не припадаш њима? Док се ти овде бориш за Европу, они се тамо боре да остану Срби, твоји сународници...

Убудуће, немој бити толико себичан, Шабане...

Sebičan si ti, jer bi dozvolio da tvoja sunarodnica zbog svojih ubeđenja koja, nažalost, ne mogu da se ostvare, jede korenje dok ti jedeš pljeskavice. Nisam ja taj koji je kriv za gubitak Kosova. Već sam rekao ko je kriv u postu na 5. strani. Stoga, nemoj mene optuživati kao nekog ko je spreman da da Kosovo, jer se tako oseća. Moji preci su sa Kosova (iz Štrpca), ali ako je jedini način da Kosovo ostane u Srbiji taj da Srbi na Kosovu jedu korenje, onda nikada neću biti za to, pa makar i oni sami to želeli.

Poslednja izmena:
Naravno da Evropske integracije nisu sve na svetu! Ima tu milion loših stvari, ja to jako dobro znam. Ali, moramo ići tamo, ja ne vidim drugi put. Ako ga neko vidi, neka mi kaže i neka promeni moje mišljenje! Jednostavno sam takav da mi reči "Volim Srbiju!", "Hoću da živiš dobro!", "Kosovo će ostati naše" i sl. ništa ne znače, ako mi neko ne kaže kako će mi to obezbediti.

Koštunica: SSP je falsifikovan

Nedelja, 4. maj 2008. 13:15

v96016p0.jpg

Predsednik vlade Srbije Vojislav Koštunica izjavio je da je Sporazum sa Evropskom unijom falsifikovan i da najmanje deset odredbi tog dokumenta nalaže Srbiji da uspostavi dobrosusedske odnose sa "lažnom državom" Kosovo.

"Mnoge odredbe Sporazuma sa EU su potpuno promenjene onog trenutka kada je 18 država EU priznalo postojanje lažne države na tlu Srbije", izjavio je Koštunica i dodao da je time "i ceo Sporazum falsifikovan".

Koštunica je, u izjavi dostavljenoj Tanjugu, istakao da "sada, u ovako falsifikovanom Solaninom sporazumu, najmanje deset odredbi nalaže uspostavljanje dobrosusedskih odnosa između Srbije i Kosova, kako je to Oli Ren već rekao".

Prema njegovim rečima, svih 18 država Evropske unije koje su priznale Kosovo u svojim parlamentima će ratifikovati Solanin sporazum koji obavezuje Srbiju da uspostavi dobrosusedske odnose sa lažnom državom Kosovo.

"Zbog toga je Solanin sporazum falsifikat i prevara i Srbija će odmah posle izbora poništiti Tadić-Đelićev potpis za nezavisnost Kosova na tom dokumentu", uveren je premijer.

"Nikada Srbija neće priznati da je u njeno ime stavljen potpis na uspostavljanje dobrosusedskih odnosa sa Kosovom, jer Kosovo je Srbija", poručio je predsednik Vlade Srbije i lider koalicije DSS - NS.

(Tanjug)

И З Д А Ј АААААААААААААА - ево, знао сам и само сам чекао ШТА ЋЕ КОШТУНИЦА РЕЋИ ЈАВНО О САДРЖИНИ ССП иако су разне Тање Мишковић и други олош ЛАГАЛИ НАРОД.

Е, сад сте готови ! :twisted::twisted::twisted:

KO je gotov?:mrgreen:

Mislis kao ono kad smo "pobedili" amere kad su nas bombardovali? Ili ono kako smo oterali Nemce? Koga smo to mi pobedili? Pa ni Nemce nismo mi oterali kako su nas ucili u osnovnoj skoli. Sve sto smo dobili, dobili smo zbog drugih, samo smo se mi najvise hvalili.

A i Turke smo oterali posle 500 godina kad nam dosadilo.
Ipak kod njih je porez bio 3% za narod i 10% za gazde.
Kud ćeš bolje uslove? Ali eto - mi ih oterali.

Back