I tebe sam sit kafano

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ispod klipa pise da je zabranjeno svako kopiranje pa zbog toga nije vidljivo, pokusajmo da nadjemo na kanalu gdje to nije!
Nije zabranjen već nije dozvoljena ugradnja na druge sajtove, to određuje postavljač videa opcijom.
Kako su sada videi zaštićeni autorskim pravima, ne može kao ranije da postavlja video na yt ko hoće. To obično rade zvanični kanali i zahtevaju da se video gleda isključivo na yt jer im klikovi i pregledi donose dobit.

Konkretno, klip koji sam pistavila može da se gleda klikom na donji link koji vodi direktno na yt.

Nije zabranjen već nije dozvoljena ugradnja na druge sajtove, to određuje postavljač videa opcijom.
Kako su sada videi zaštićeni autorskim pravima, ne može kao ranije da postavlja video na yt ko hoće. To obično rade zvanični kanali i zahtevaju da se video gleda isključivo na yt jer im klikovi i pregledi donose dobit.

Konkretno, klip koji sam pistavila može da se gleda klikom na donji link koji vodi direktno na yt.
Pa i moj prvi klip veceras je isti slucaj...direktno vodi na yt.

Dobro veče Kafanci :kpozdrav:

Okupirali mi prozor, pa i misli :) jedan golub i jedna golubica...
Mislim da je isti par od prošlog leta i da će da me maltletira i podseća na pesme o golubovima :lol:
Rekla bih u stvari, da su mi dva para stalni gosti :think:
Koliko umeju da me iznerviraju pravljenjem nereda, toliko me i razneže pa ne mogu ni da ih oteram...bar ne ove koji su u braku :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back