- Poruka
- 86.572
Nemoj Luisa brisati vidi sePromeni video, nedostupan je ovde
Može, može, na yt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj Luisa brisati vidi sePromeni video, nedostupan je ovde
Može, može, na yt
sad kad si postavljala Luisa ide,samo kliknes na ovo zadnjeMa znam, neki ne mogu na forum, šslju te na yt
Ja takve odmah menjam.
Uzmem istu pesmu sa drugog yt kanala
Ispod klipa pise da je zabranjeno svako kopiranje pa zbog toga nije vidljivo, pokusajmo da nadjemo na kanalu gdje to nije!
Da znam,ali nekad me mrzi traziti,ali ok u pravu si.Ispod klipa pise da je zabranjeno svako kopiranje pa zbog toga nije vidljivo, pokusajmo da nadjemo na kanalu gdje to nije!
Nije zabranjen već nije dozvoljena ugradnja na druge sajtove, to određuje postavljač videa opcijom.Ispod klipa pise da je zabranjeno svako kopiranje pa zbog toga nije vidljivo, pokusajmo da nadjemo na kanalu gdje to nije!
Pa i moj prvi klip veceras je isti slucaj...direktno vodi na yt.Nije zabranjen već nije dozvoljena ugradnja na druge sajtove, to određuje postavljač videa opcijom.
Kako su sada videi zaštićeni autorskim pravima, ne može kao ranije da postavlja video na yt ko hoće. To obično rade zvanični kanali i zahtevaju da se video gleda isključivo na yt jer im klikovi i pregledi donose dobit.
Konkretno, klip koji sam pistavila može da se gleda klikom na donji link koji vodi direktno na yt.
Sve kontra mene,samo da mi zivot zakompliciraju,ali ne dam seI još nešto: za neke klipove zavisi u kojoj državi ih gledaš.
Ne može svaki klip koji možeš da vidiš u, naprimer, Srbiji da vidiš negde iz neke druge države ili kontinenta. Nije pravilo ali se dešava