Tea
Veoma poznat
- Poruka
- 12.874
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto mi to zboriš, srce da izgoriš,dok me bol lomi u nedrima?Zašto mi to zboriš, dušu da razboliš,kad je ona meni jedina?
Jedan"stranac" je tu pesmu ,sa svojim drustvom, obozavao u svom periodu "lepe dane mog detinjstva" tacnije mladosti.Ovo je jedna od onih pesama koje ostanu zauvek.Volim je od prvog slušanja, a beše to davno i uvek me podseti na "lepe dane mog detinjstva"
Imam čudnu naviku da vezujem neku pesmu za nešto, nekoga, i obično to bude ono što ne bih volela nikako da zaboravim, mada mislim da se to nekako samo od sebe povezuje.
I tako, Čerge su dobile još na svojoj važnosti i vrednosti, uvek će me podsetiti na Tebe.Eto, od svih pesama, ova je valjda najlakše našla svoj put sa jednim Strancem ...
Jedan"stranac" je tu pesmu ,sa svojim drustvom, obozavao u svom periodu "lepe dane mog detinjstva" tacnije mladosti.
Hvala tebi, laku noc i lepi snoviOd mene laku noc i hvala vam na ovom predivnom druzenju