I tebe sam sit kafano

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Da li znades sunce milo
gde mi draga hladuje
ko joj usne rashladjuje
kosu mladoj miluje

Pokazi mi staze njene
prolaze skrivene
da je nadjem i da pitam
da l' misli na mene

Sanjao sam da je draga
zito svoje poznjela
i umorna pokraj vrela
svoju kosu rasplela

Stajala je gledala me
sebi me je zvala
divlje ruze nabrala je
najlepsu mi dala

Uzeo sam ruzu njenu
milovao pupoljke
milujuci zakitio
njene plave uvojke

Ko je ne bi zavoleo
s tim cvetom na glavi
srce moje nikad nece
da je zaboravi

Ovo je jedna od onih pesama koje ostanu zauvek.Volim je od prvog slušanja, a beše to davno i uvek me podseti na "lepe dane mog detinjstva" :) :heart:
Imam čudnu naviku da vezujem neku pesmu za nešto, nekoga, i obično to bude ono što ne bih volela nikako da zaboravim, mada mislim da se to nekako samo od sebe povezuje.
I tako, Čerge su dobile još na svojoj važnosti i vrednosti, uvek će me podsetiti na Tebe.Eto, od svih pesama, ova je valjda najlakše našla svoj put sa jednim Strancem ...:):heart:

Ovo je jedna od onih pesama koje ostanu zauvek.Volim je od prvog slušanja, a beše to davno i uvek me podseti na "lepe dane mog detinjstva" :) :heart:
Imam čudnu naviku da vezujem neku pesmu za nešto, nekoga, i obično to bude ono što ne bih volela nikako da zaboravim, mada mislim da se to nekako samo od sebe povezuje.
I tako, Čerge su dobile još na svojoj važnosti i vrednosti, uvek će me podsetiti na Tebe.Eto, od svih pesama, ova je valjda najlakše našla svoj put sa jednim Strancem ...:):heart:
Jedan"stranac" je tu pesmu ,sa svojim drustvom, obozavao u svom periodu "lepe dane mog detinjstva" tacnije mladosti. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back