venussco
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
Ali,Smrc,rekla sam ti,nemoj samo da budesh sama,josh i sama u kuci...to nikako...izlazi,shetaj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne mogu bas da vam kazem sta me je nagnalo da se ovako napizdim jer je sramotno i glupo-uradila sam nesto glupo ali je efekat sad ovakav
moze biti da cu sutra ponovo malo cmizdriti
ali mozda ce vam ovo zvucati neskromno ali nikada ali nikada nece imati ribu kao sto sam ja
s obzirom na to da je prilicno neprivlacan i nije frajer ja sam nesto najzgodnije i najpametnije sto je imao
e pa vise nema
pazi sto vise ovako razmisljam sve se bolje osecam
a i seks sa drugim mu nece biti kao nas hehe
jedva cekam da nadje nesto pa da posle pocetne ludosti zbog apstinencije ukapira kako je to sve bleda slika nas
bas sam zla ali se radujem tome
i znam da to nje hriscanski ali sta cu
valjda ce me i ova faza zla proci

ne mogu bas da vam kazem sta me je nagnalo da se ovako napizdim jer je sramotno i glupo-uradila sam nesto glupo ali je efekat sad ovakav
moze biti da cu sutra ponovo malo cmizdriti
ali mozda ce vam ovo zvucati neskromno ali nikada ali nikada nece imati ribu kao sto sam ja
s obzirom na to da je prilicno neprivlacan i nije frajer ja sam nesto najzgodnije i najpametnije sto je imao
e pa vise nema
pazi sto vise ovako razmisljam sve se bolje osecam
a i seks sa drugim mu nece biti kao nas hehe
jedva cekam da nadje nesto pa da posle pocetne ludosti zbog apstinencije ukapira kako je to sve bleda slika nas
bas sam zla ali se radujem tome
i znam da to nje hriscanski ali sta cu
valjda ce me i ova faza zla proci
ma ok je sto tako mislis...samo ne ostajemo do kraja zivota uvek sa onim najboljima...kajanje je gadna stvar, to se slazem....i pozeli mu da se kaje, mnogo kaje....

[/B]
e too!!!!!
evo i ja mu zelim da se mnogo mnogo kaje, dugo vremena jos, a i nekim svojim bivsim zelim to isto i ovim putem ih pozdravljam uz pesmu- crkni crve sad kad me nemas![]()
ne zvuci neskromno, samo naivno i pomalo jadno...ali mozda ce vam ovo zvucati neskromno ali nikada ali nikada nece imati ribu kao sto sam ja
u ljubavi i ratu je sve dozvoljeno tako da... strast ga je sigurno prosla...
ne zvuci neskromno, samo naivno i pomalo jadno...
ne treba tebi podizanje morala, nego spustanje sujete.ajde bre moje srce pa ti ne znas za podizanje morala
treba da kazes bravo govornik a ti sad tu nesto prigovaras
pri tom uopste nije jadno
hehe nego istinito![]()
ne treba tebi podizanje morala, nego spustanje sujete.
a istina NIJE da nikada nece naci bolju od tebe. naprotiv.
a sad salu na stranu
moracu da pogledam kosmicki katalog zelja
kazu neki ljudi kad nesto stvarno zelis onda to posaljes u kosmos i kosmos svu svoju energiju usmeri na tu zelju
pa sad da malo pati na bi bilo lose
samo se pitam na kojoj je to strani
hehehehe
boze, koji idiot od osobe...jedna moja drugarica sa faksa mi je rekla (kad ju je ostavio tip) da ce na kolenima da je moli....i strpljivo je cekala svojih 5 min... i evo t njega posle pola godine...i bili su zajedno, on se zaljubio i ona ga je sutnula bez blama i srama navodeci kao problem to sto je on pola musliman...lik je plakao i kumio da se pomire....
boze, koji idiot od osobe...
Stalno placem.