i suze su za ljude

• Začetnik teme Začetnik teme smrc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ziva sam jos hehe Ma ko ga j... Pa ja sam i gore stvari prezivela. Sad se stvorio inat da ponovo budem srecna i ako sebi dovoljno puta to ponovim da sam srecna pocecu i da se smejem
Ne voli me? nesrecnik ne zna sta gubi jednom ce shvatiti ali tada mi vise nece biti vazno
nek uziva u onome sto vise nema niti ce vise ikad imati
zivi bili pa videli
trazice me ali mene za njega vise nece biti
A sta kazete da li je dobro ovako

ne mogu bas da vam kazem sta me je nagnalo da se ovako napizdim jer je sramotno i glupo-uradila sam nesto glupo ali je efekat sad ovakav
moze biti da cu sutra ponovo malo cmizdriti
ali mozda ce vam ovo zvucati neskromno ali nikada ali nikada nece imati ribu kao sto sam ja
s obzirom na to da je prilicno neprivlacan i nije frajer ja sam nesto najzgodnije i najpametnije sto je imao
e pa vise nema
pazi sto vise ovako razmisljam sve se bolje osecam
a i seks sa drugim mu nece biti kao nas hehe
jedva cekam da nadje nesto pa da posle pocetne ludosti zbog apstinencije ukapira kako je to sve bleda slika nas
bas sam zla ali se radujem tome
i znam da to nje hriscanski ali sta cu
valjda ce me i ova faza zla proci

ne mogu bas da vam kazem sta me je nagnalo da se ovako napizdim jer je sramotno i glupo-uradila sam nesto glupo ali je efekat sad ovakav
ali mozda ce vam ovo zvucati neskromno ali nikada ali nikada nece imati ribu kao sto sam ja
s obzirom na to da je prilicno neprivlacan i nije frajer ja sam nesto najzgodnije i najpametnije sto je imao
e pa vise nema
jedva cekam da nadje nesto pa da posle pocetne ludosti zbog apstinencije ukapira kako je to sve bleda slika nas

kakav lik :lol:
simpaticna si jer si iskrena tako detinjasto :lol:
zelim ti puno srece i da sto pre izadjes i te tuge

e pa vise nema

ma ok je sto tako mislis...samo ne ostajemo do kraja zivota uvek sa onim najboljima...kajanje je gadna stvar, to se slazem....i pozeli mu da se kaje, mnogo kaje....

ej a mozda uskoro i ne nadje nesto pa mu se osusi i otpadne hehehehe
a mozda vec nesto i radi ali dzaba proci ce ga strast brze nego sto misli
dakle sad sam vec preterala ali ne skidam osmeh sa lica

ne treba tebi podizanje morala, nego spustanje sujete.
a istina NIJE da nikada nece naci bolju od tebe. naprotiv.

hehe bas slatko ali ja se dobro osecam
a sujeta *** sve prodje pa i to
i ah da nece nikada naci bolju od mene
hehehehehe
bas uzivam u toj recenici
a onda cu jedno jutro ustati i nece mi ni ta recenica vise trebati
sada mi treba i ja je pisem i govorim
bolje se osecam
pa cak ni ti ni istina to ne moze da mi pokvari
dakle nece naci bolju od mene kraj konac upo on u lonaca
Boze da li sam ja to jela bunjike kad se ovoliko cepacim

a sad salu na stranu
moracu da pogledam kosmicki katalog zelja
kazu neki ljudi kad nesto stvarno zelis onda to posaljes u kosmos i kosmos svu svoju energiju usmeri na tu zelju
pa sad da malo pati na bi bilo lose
samo se pitam na kojoj je to strani
hehehehe

a sad salu na stranu
moracu da pogledam kosmicki katalog zelja
kazu neki ljudi kad nesto stvarno zelis onda to posaljes u kosmos i kosmos svu svoju energiju usmeri na tu zelju
pa sad da malo pati na bi bilo lose
samo se pitam na kojoj je to strani
hehehehe

jedna moja drugarica sa faksa mi je rekla (kad ju je ostavio tip) da ce na kolenima da je moli....i strpljivo je cekala svojih 5 min... i evo t njega posle pola godine...i bili su zajedno, on se zaljubio i ona ga je sutnula bez blama i srama navodeci kao problem to sto je on pola musliman...lik je plakao i kumio da se pomire....

jedna moja drugarica sa faksa mi je rekla (kad ju je ostavio tip) da ce na kolenima da je moli....i strpljivo je cekala svojih 5 min... i evo t njega posle pola godine...i bili su zajedno, on se zaljubio i ona ga je sutnula bez blama i srama navodeci kao problem to sto je on pola musliman...lik je plakao i kumio da se pomire....
boze, koji idiot od osobe...

Back