smrc
Obećava
- Poruka
- 94
E j.b.g., pa nemoj da mučiš sebe još i viđanjem s njim...znala si da to boli, zar ne? Sigurno da ti nedostaje, i sigurno da osjećaš prazninu, to je normalno ako si čovjek, ako imaš imalo srca...Plači dok ne potrošiš sve suze, pričaj i piši o tome, to će ti olakšati, ali budi svjesna da mora proći vrijeme da bi osjetila neko poboljšanje, da bi jednog dana rekla sebi: vidi, pa ja mogu bez njega...vjeruj mi, doći će i taj dan...živ se čovjek na sve navikne...ako pročitaš još neke postove ovdje, vidjećeš da imaš razloga da kažeš: OK, bar smo živi i zdravi oboje, biću srećna zbog toga!![]()
ma sve ja to znam veruj mi da imam dovoljno godina i da sam takve stvari prezivela dodouse ne u ovakovom obliku i znam da ce mi jednom biti lakse mada sada sa ovog mesta mi se cini da je to jako jako jako daleko
ipak ovakav intenzitet osecanja nisam nikada osetila ali nikada
imala sam sansu da budem s njim da probam kako bi izgledao zajednicki zivot ali sam resvala stvari u svom zivotu i nejga izgubila
pa sad jedem sta sam skuvala
ali mislim da bi se ovo desilo i da sam brze resila komplikovane stvari u mom komplikovanom zivotu
Stvarno ne zelim da o njemu pisem lose, ali mislilm da on jos nije stvarno otkrio kako se voli
kada jednog dana bude voleo kao ja njega onda ce shvatiti kako vreme i problemi i realnost nemaju veze sa ljubavlju
Jer dok covek voli sve se moze prevazici
cim on ne moze znaci da ne voli
e to je surova istina
ne voli me
pa sad sta da radim. Mislim da puno gubi i da ce jednom shvatiti

aaa koji kralj