i suze su za ljude

• Začetnik teme Začetnik teme smrc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E j.b.g., pa nemoj da mučiš sebe još i viđanjem s njim...znala si da to boli, zar ne? Sigurno da ti nedostaje, i sigurno da osjećaš prazninu, to je normalno ako si čovjek, ako imaš imalo srca...Plači dok ne potrošiš sve suze, pričaj i piši o tome, to će ti olakšati, ali budi svjesna da mora proći vrijeme da bi osjetila neko poboljšanje, da bi jednog dana rekla sebi: vidi, pa ja mogu bez njega...vjeruj mi, doći će i taj dan...živ se čovjek na sve navikne...ako pročitaš još neke postove ovdje, vidjećeš da imaš razloga da kažeš: OK, bar smo živi i zdravi oboje, biću srećna zbog toga! :heart:

ma sve ja to znam veruj mi da imam dovoljno godina i da sam takve stvari prezivela dodouse ne u ovakovom obliku i znam da ce mi jednom biti lakse mada sada sa ovog mesta mi se cini da je to jako jako jako daleko
ipak ovakav intenzitet osecanja nisam nikada osetila ali nikada
imala sam sansu da budem s njim da probam kako bi izgledao zajednicki zivot ali sam resvala stvari u svom zivotu i nejga izgubila
pa sad jedem sta sam skuvala
ali mislim da bi se ovo desilo i da sam brze resila komplikovane stvari u mom komplikovanom zivotu
Stvarno ne zelim da o njemu pisem lose, ali mislilm da on jos nije stvarno otkrio kako se voli
kada jednog dana bude voleo kao ja njega onda ce shvatiti kako vreme i problemi i realnost nemaju veze sa ljubavlju
Jer dok covek voli sve se moze prevazici
cim on ne moze znaci da ne voli
e to je surova istina
ne voli me
pa sad sta da radim. Mislim da puno gubi i da ce jednom shvatiti

ispunio je sebi dan, naucio da zivi bez mene, verovatno i nekoga nasao ko mu ispunjava zivot
meni ostaje samo da ovo moje rasklopljeno stanje prevazidjem, da probam da se pokupim i nastavim da zivim sa secanjem da sam za razliku od mnogih ljubila svoju drugu polovinu, bila jedno vreme najsrecnija osoba na svetu, imala seks iz ljubavnih romana i eto
sad nemam nista od toga
osim secanja
tesi me sto postoje ljudi koji na zalost nisu ni bili u prilici da to osete
Ali moram priznati da mi treba uteha i to vasa
jer kome a se pozalim

imala sam sansu da budem s njim da probam kako bi izgledao zajednicki zivot ali sam resvala stvari u svom zivotu i nejga izgubila
pa sad jedem sta sam skuvala
ali mislim da bi se ovo desilo i da sam brze resila komplikovane stvari u mom komplikovanom zivotu

uf, nisam znala za to...pa zato se i osjećaš tako, jer podsvjesno kriviš sebe, pretpostavljam, pa ti je zato teže...ali vidiš kako jasno rezonuješ da bi se to desilo i bez tvojih problema, i tu si u pravu...ako je odustao od tebe čim su se pojavili prvi problemi, zašto da se zavlačiš u vezu i zajednički život, pa da kasnije još teže podneseš sve to...ne kažem da je samo on kriv, ali krenem od sebe - da osoba sa kojom sam u vezi ima nekih problema kojima se mora posvetiti neko vrijeme, ne bih odustala od njega tek tako...ne znam mnogo, ali tako se meni čini iz tvoje priče...

uf, nisam znala za to...pa zato se i osjećaš tako, jer podsvjesno kriviš sebe, pretpostavljam, pa ti je zato teže...ali vidiš kako jasno rezonuješ da bi se to desilo i bez tvojih problema, i tu si u pravu...ako je odustao od tebe čim su se pojavili prvi problemi, zašto da se zavlačiš u vezu i zajednički život, pa da kasnije još teže podneseš sve to...ne kažem da je samo on kriv, ali krenem od sebe - da osoba sa kojom sam u vezi ima nekih problema kojima se mora posvetiti neko vrijeme, ne bih odustala od njega tek tako...ne znam mnogo, ali tako se meni čini iz tvoje priče...

da, desilo bi se samo ja od euforije to nisam videla
znaci nije me stvarno voleo, jer da jeste ne bih ja sad tu vama kukala vec bi sredjivali on i ja nas zivot
budili se zajedno i uzivali jedno u drugom
e pa nije mi se ispunila zelja
a tako sam zelela sve to njega i mene i nas i svasta jos i nas zivot
eeee previse sam bila romanticna i nerealna i sada mi se to osvetilo
kaznjena sam
kaznjena sam sto sam ostala bez njega , a vreme ce pokazati da li je to kazna ili ne

ne znam šta da ti kažem...ne daj se...kao što si i sama rekla, imaš razlog da budeš bar ponosna na sebe što si tako nekog voljela....i to nek' ti bude na umu svaki put kad ti je teško...neko pametan je rekao: ne budi tužna što se završilo, budi srećna što se desilo...;)

ispunio je sebi dan, naucio da zivi bez mene, verovatno i nekoga nasao ko mu ispunjava zivot
meni ostaje samo da ovo moje rasklopljeno stanje prevazidjem, da probam da se pokupim i nastavim da zivim sa secanjem da sam za razliku od mnogih ljubila svoju drugu polovinu, bila jedno vreme najsrecnija osoba na svetu, imala seks iz ljubavnih romana i eto
sad nemam nista od toga
osim secanja
tesi me sto postoje ljudi koji na zalost nisu ni bili u prilici da to osete

Joj sad cu i ja da placem.. Ista stvar. 7 dana nakon raskida mi kaze p r e p o r o d i o sam se! AAAAAAAAAAAAA!

dakle vec sam na nekim temama iznela svoju muku ostavljenje i vec danima placem i samu sebe nerviram
treba mi uteha da ce proci da cu prestati da cmizdrim
ne spavam ne jedem izgledam kao podgrejan les, natecena ocajna usamljena i povredjena jer u svoj mojoj muci kida me i to sto sam ubedjena da me je vec zaboravio i na sve to ga mrzim zbog toga
otkrila sam da sam sujetna pa i zbog toga placem
smrc

И богати плачу.

И Ера плаче у "Великом Брату"... због неузвраћене љубави, а богат је човек.

Back