topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.620
Obozavam da placem uz muziku kad sam sama i bezbrizna. Kad imam neke obaveze i probleme nije mi do plakanja, nemam vremena za to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok ok
ajd ne plači toliko
i meni nije lako samo se pravim hard boy
ajd vratiću ti se da mi pokažeš koliko si se žaljubiška
Smrc,jesi Ok sad???![]()

dakle vec sam na nekim temama iznela svoju muku ostavljenje i vec danima placem i samu sebe nerviram
treba mi uteha da ce proci da cu prestati da cmizdrim
ne spavam ne jedem izgledam kao podgrejan les, natecena ocajna usamljena i povredjena jer u svoj mojoj muci kida me i to sto sam ubedjena da me je vec zaboravio i na sve to ga mrzim zbog toga
otkrila sam da sam sujetna pa i zbog toga placem
smrc

pa moram priznati da sam bila kod frizera. Uf kakav zestok zez. Tek sad izgledam kao kreten. Nacisto sam se unakazila
ej SMRC, bolje predji na STRC pa ces da imas osmeh umesto suza![]()
ja bih samo dodala da se kod frizera ne ide kada ste bas toliko nezadovoljni,mozda kada malo prodje...meni su najbolje frizure kada odem kod frizera zadovoljna...nikada mi se nije desilo da odem ubedacena kod frizera i da izadjem zadovoljna...jok...Sad sam nekako bolje mada nemam razloga. Uvece cu opet biti u k... ali kako je bilo sad se da disati
dakle vec sam na nekim temama iznela svoju muku ostavljenje i vec danima placem i samu sebe nerviram
treba mi uteha da ce proci da cu prestati da cmizdrim
ne spavam ne jedem izgledam kao podgrejan les, natecena ocajna usamljena i povredjena jer u svoj mojoj muci kida me i to sto sam ubedjena da me je vec zaboravio i na sve to ga mrzim zbog toga
otkrila sam da sam sujetna pa i zbog toga placem
smrc