i suze su za ljude

• Začetnik teme Začetnik teme smrc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ziva sam i dalje placem
dojadila sam sama sebi
za vikend sam imala puno posla pa sam izvukla i nekoliko sati spavanja preko noci
nadala sam se poruci za 8.mart makar kao povod ali corak
fali mi uzasno
ali pocela sam da se pokupljam
citam i setam se
pravila neke ludorije za jelo i ah da pocela sam da jedem
ali i dalje placem i imam grc u stomaku kao za ispita a faks je davno ostao iza mene
a vas dragi moji strasno volim
toliko mi je drago sto imate takta za ovakve kao sto sam ja
ne mogu vam se dovoljno zahvaliti
ljubim vas

znate sta glasna muzika me dize pa je panjim po ceo dan i igram.
red igre red plakanja red knjige
red foruma hehe malo vase divne utehe i skorpija u meni ce valjda proraditi sad sam valjda njanjava riba

duze se pamte bolne nego lijepe stvari, ja se u situacijama kad mi je krivo nesto ili kad sam nervozan ili tuzan nazalost osjecam najvise zivim, cak i vise nego kad sam srecan. mislim da je to slucaj kod mnogih ljudi.

budi srecna sto si ziva, pocni da dises punim plucima, i bice lakse.

i ja sam skorpija :)

Mene sad nista ne boli kad placem.Lepo mi je. Opusta me to. To mi je olaksavajuce. Super mi je. Ako u tom trenutku cujem ili vidim nekoga onda pocnem da se smejem od radosti, pomesaju mi se suze i smeh, jer mi je mnogo laknulo zbog toga sto sam se isplakala pa su mi onda svi super, jer mi izgledaju tako nevino i naivno kao deca naspram svega toga zbog cega ja placem. Sve moje suze su suze radosnice. Raduje me sto sam sve to prezivela.Ljudi se ubijaju zbog razloga koje sam ja imala od rodjenja.

dakle vec sam na nekim temama iznela svoju muku ostavljenje i vec danima placem i samu sebe nerviram
treba mi uteha da ce proci da cu prestati da cmizdrim
ne spavam ne jedem izgledam kao podgrejan les, natecena ocajna usamljena i povredjena jer u svoj mojoj muci kida me i to sto sam ubedjena da me je vec zaboravio i na sve to ga mrzim zbog toga
otkrila sam da sam sujetna pa i zbog toga placem
smrc

Ja sam posle jedne veze umirala, danima sam samo jela sladolede, sedela kuci na +40 i plakala... Skroz sam bila odlepila pa sam po starom dobrom savetu otisla da se osisam, znas ono kao promeni nesto i mrzelo me da idem kod moje frizerke i bilo me je sramota jer nisam licila ni na sta, pa sam otisla kod jedne koja mi je jako blizu i koja me je unakazila pa sam onda danima plakala zbog kose i za to sam takodje krivila njega.
Zato je u u redu da patis, daj sebi vremena koliko ti je potrebno i davi ljude o tome, smaraj ih ako ti je lakse, gledaj romanticne komedije , zajednicke slike itd. I nemoj samo da cinis ludosti (tipa ofarbaj se u zeleno, zovi bevseg itd). Svi mi imamo svoj mehanizam kojim se borimo protiv bola. I da, ne dozvoli da to traje vecno....

ma vis da ti je vec bolje... :)ja bih samo dodala da se kod frizera ne ide kada ste bas toliko nezadovoljni,mozda kada malo prodje...meni su najbolje frizure kada odem kod frizera zadovoljna...nikada mi se nije desilo da odem ubedacena kod frizera i da izadjem zadovoljna...jok...

Ma frizer nikako, narocito drasticne promene. Ja i kad sam prebolela bivseg nisam mogla da prebolim frizuru. Imala sam kosu do polovine ledja a osisala se na paz, nikako sok terapija... sigurna sam da zelis da budes lepa za sve one frajere koji ce tek uci u tvoj zivot... ;-)

Placi.....
Isplaci svoju tugu.

Pricaj sto vise o svom bolu i svojoj tuzi dok ne postane i sama prica besmislena a veruj to ce se desiti pre nego sto ocekujes.

``Kad Sunce sija Cigani placu kao ludi
jer znaju da posle jednog lepog Sunca dolaze
neke ruzne kise

Kad kisa pada Cigani pevaju kao ludi
jer znaju da posle ruzne kise dolazi
neko lepo Sunce``

Mika Antic

dakle vec sam na nekim temama iznela svoju muku ostavljenje i vec danima placem i samu sebe nerviram
treba mi uteha da ce proci da cu prestati da cmizdrim
ne spavam ne jedem izgledam kao podgrejan les, natecena ocajna usamljena i povredjena jer u svoj mojoj muci kida me i to sto sam ubedjena da me je vec zaboravio i na sve to ga mrzim zbog toga
otkrila sam da sam sujetna pa i zbog toga placem
smrc

suzama si lepila tapete..???.....proci se...kad ga sacekas i sekirom umlatis....:D

Back