I šta posle rata u Ukrajini?

Meliot

Elita
Poruka
24.243
Šta mislite šta će se dešavati posle rata u Ukrajini? Rat se odužio, što je retko ko očekivao, ali kao i svaki rat i ovaj ima svoj kraj. Šta mislite kakva će biti pozicija Rusije i Ukrajine u međunarodnim odnosima nakon rata?

Ja mislim da je Rusija ovim ratom dobila dugovekovnog neprijatelja, bez obzira na ishod rata. Odnosno da je bilo kakav odnos između dve države u budućnosti gotovo nemoguć. Onaj ko je računao na ovaj rat verovatno je računao i na ovo.

Šta mislite šta će se dešavati posle rata u Ukrajini? Rat se odužio, što je retko ko očekivao, ali kao i svaki rat i ovaj ima svoj kraj. Šta mislite kakva će biti pozicija Rusije i Ukrajine u međunarodnim odnosima nakon rata?

Ja mislim da je Rusija ovim ratom dobila dugovekovnog neprijatelja, bez obzira na ishod rata. Odnosno da je bilo kakav odnos između dve države u budućnosti gotovo nemoguć. Onaj ko je računao na ovaj rat verovatno je računao i na ovo.
Ništa. Ide neki novi rat.

Niko ne zna..sta posle rata u Ukrajini , posebno sto se taj rat nece skoro zavrsiti
Ono što je sigurno je da će odnos između Ukrajine i Rusije biti uvek na granici netrpeljivosti. Jedino bi moglo biti drugačije da Rusi uđu u Kijev, počiste ove banderovce i zavedu protektorat preko neke svoje satelitske vlade. Dok se stvari ne ispeglaju i prođe malo dosta vremena. Ali to je po sadašnjem stanju stvari gotovo nemoguće jer su Rusi koliko vidim zaglibili.

Ceo svet ce davati pare da se srede rusevine u Ukrajini,pa cak i Rusi.

ovaj rat je samo deo vece price

sa jedna strane je interes da se rusija rasparca i pokradu njeni resursi
a sa druge strane je interes da se unisti petro dolar..

da nije bila ukraina bila pi poljska ili neka druga vreca za udaranje

mi smo u toku konacne bitke izmedju amerike i rusije gde ce biti bezbroj ucesnika i faktora koji ce dovesti do pa da jedne od ove dve sile

ovaj rat je samo deo vece price

sa jedna strane je interes da se rusija rasparca i pokradu njeni resursi
a sa druge strane je interes da se unisti petro dolar..

da nije bila ukraina bila pi poljska ili neka druga vreca za udaranje

mi smo u toku konacne bitke izmedju amerike i rusije gde ce biti bezbroj ucesnika i faktora koji ce dovesti do pa da jedne od ove dve sile
Ukrajina je pripremljena kao uvertira da se smeni vlast u Rusiji. Enormnim zaduživanjem podići lažan standard, i pokazati navodno ljudima u Rusiji kako je progres moguć za vrlo kratko vreme. Uz to ide muzika, rijaliti, seksualne slobode, feminizam, kao i kod nas što nas zahebavaju evo već više od 20 godina.

A pogodna je jer mnogi ljudi u Rusiji imaju prijatelje u Ukrajini i obrnuto, tako da bi se virus jako brzo širio.

Back