Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
Samo je falio cuveni odgovor, a kako ga niko nije napisao, moracu ja
"Mozda je gay"

"Mozda je gay"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tacno, ne mogu jedno bez drugog, pa ko bi ostao zajedno na njihovom mestu, tesko da bi se takvi nasli, a oni se ipak trpe.Ljudi...lako je biti objektivan gledajuci sa strane.
Skorz razumem i njega jer koliko god da su vremena moderna - muskarac je nosilac porodice.
On oseca da ne moze tek tako da se upusti u sve to kada ima milion neresenih problema.
A razumem i nju...
A da zele nesto drugo vec bi capili nesto sa strane...
"Mozda je gay"
![]()

"Mozda je gay"
![]()

![]()
Osecam da bi angel ziveo i u zemunici sa zenkom pavijana ako to podrazumeva redovan sex
pavijan ne ume da koristi komp, bre

Ja vjerujem da se radi o neizivljenom momku koji stvara materijalnu osnovu , ali ne za brak , vec za pravi momacki zivot .jel mislis da je u vezi koja`` vrca od ljubavi`` dok se ne spomene zajednicki zivot, a onda se odnos pretvori u viku i pickaranje, problem zaista u njegovom strahu od neizvesnosti..
ne bih rekla da se strah tako manifestuje..
Ja vjerujem da se radi o neizivljenom momku koji stvara materijalnu osnovu , ali ne za brak , vec za pravi momacki zivot .
Djevojku gleda kao teret i smetnju za ostvarenje tog cilja . Tu braka nema ni u najavi .
A zasto se vratio iz inostranstva opet kod nje? Zar nije mogao da nadje preko grane neku likvidniju cicu? I kakav je to momacki zivot sa pola familije u stanu?

likvidnije cice preko jedva cekaju da se zbog papira udaju za nesigurne momke..

Koji smo mi psihoanaliticari i detektivi...![]()

likvidnije cice preko jedva cekaju da se zbog papira udaju za nesigurne momke iz srbije..
A cice sa zapada, po trista kila zive vage.....

likvidnije cice preko jedva cekaju da se zbog papira udaju za nesigurne momke iz srbije..
Evo sad cu biti ozbiljan i odgovoricu ti na ovo. Imao sam srecu da sam bas bas dosta putovao i recimo u Americi u Cikagu znam da nase devojke koje su americke drzavljanke zele da se udaju samo za nase momke bez obzira sa kakvim materijalnim statusom su oni tamo. Sve one znaju da su oni dosli da rade i zarade i plus sto se oni u tudjini ponasaju kao veci srbi nego mi u svojoj rodjenoj zemlji nasi momci im dodju kao nagrada jer dolaze iz matice. A i tamo je opste poznato da su Srbi frajeri i nase zene da su lepotice i ljudi nas zapravo tamo mnooogo cene. A znam samo koliko je mojih drugova tako "pokupljeno" od devojaka tamo, ukljucujuci i mog rodjenog brata koji sad zivi i stvara sa svojom devojkom. I sad prica svake od njih je da ne bi menjale nikog od tih nasih za ne znam koje sve lepotane i bogatune i sl tamo. Nasi momci kad odu tamo i vide da mogu da zarade za razliku od ove drzave ovde su vredniji od bilo koga. Tamo se ljudi ne stide posla opet kao sto ga se pojedini ovde stide i to se tamo mnooogo ceni. Ali opet da ne generalizujem nisu ni nasi svi koji odu tamo savrseni, ali tamo nase zene to namirisu na kilometar.