baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
dečko ne može da nađe posao, ili tako nešto... i ima oca i brata kojima mora da pomogne (od čega?), tako da mrka kapa
surova realnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dečko ne može da nađe posao, ili tako nešto... i ima oca i brata kojima mora da pomogne (od čega?), tako da mrka kapa
surova realnost

a isto tako djaba i bogastvo ako nekog ne volimo...a kad je prisutna ljubav onda se vredi pomuciti i rizikovati...I da se ne lazemo, za zapocinjanje zajednickog zivota dovoljne su dve plate da se pokriju troskovi stanovanja i hrane, tako da se ne trazi ni od koga sa strane, za te osnovne troskove.
Mnogi su tako poceli, mnogi i danas zive losije od toga
Ako su vredni i imaju malo srece, usput ce steci nesto vise
Ali ako stave na papir pa vide da nemaju ni za toliko, onda dzaba ljubav, dzaba volja, tesko bi to islo, ako bi uopste islo
sad će da kažu - ako ga voli, neka ih ona sve đuture izdržava![]()

Baby , ocito se jos nisi sasvim razbudila .i sad si ti kao pametan, m?
ja to pričam sve vreme i niko me ne sluša: )))
a dve plate u jednoj porodici su danas luksuz![]()

Baby , ocito se jos nisi sasvim razbudila .
Pa ovo dvoje je zaposleno , a dripac ima i stan !![]()

ali, nemoj da se ljutiš, vi niste ostali u braku, je l tako?
dakle, nešto ne štima u tom receptu
da li bi bilo drugačije da on nije imao posao pre nego ste se upustili u zajednički život?
Ne, ima posao ali nema neku platu.. A kako sam razumeo, njegovi su prodali stan tamo i došli da žive ovde, u gradu implicira da on ni pre nije živeo sa njima, nego stanovao sam, kao i ona.. Ako je mogao do sada da stanuje odvojeno od svojih ne bi mu bilo nikakve razlike da stanuje sa njom..

sad mi se menja vizura
ako on plaća stan, ona plaća stan, ona radi, on radi, a on neće da se spoje i dele sve te troškove, onda je jasna stvar

Na neki način je u ovakvoj priči lijepo biti žena. Mi se volimo i ja od tebe očekujem da mi daš plan naše budućnosti, kada ćeš ti moći da podigneš našu porodicu.sad će da kažu - ako ga voli, neka ih ona sve đuture izdržava![]()
e sad još da saznamo šta je zapravo istina: )))
Da nisu u pat poziciji ne bi ni potrajali toliko.Na neki način je u ovakvoj priči lijepo biti žena. Mi se volimo i ja od tebe očekujem da mi daš plan naše budućnosti, kada ćeš ti moći da podigneš našu porodicu.
Mani se brata i roditelja, brini se o meni. U šta je sebe uložila, šta je finansirala. I abortus je bio zbog toga što nisu mogli da izdržavaju dijete.
Znači ni ona ništa nema, ne može da izdržava sebe i bebu, a njega čika kada će moći njih troje i pride pomoći roditeljima.
Koji je njen plan osim da čeka kada će on biti sposoban da je oženi i napravi joj dijete. I koji savjet dobija osim da se skine sa njegovog i nakači na nečiji drugi vrat.
Momak ima malu platu i zivi u vlastitom stanu sa ocem i bratom . Ne vidim u cemu je problem da u taj stan dovede djevojku koju voli .Ne, ima posao ali nema neku platu.. A kako sam razumeo, njegovi su prodali stan tamo i došli da žive ovde, u gradu implicira da on ni pre nije živeo sa njima, nego stanovao sam, kao i ona.. Ako je mogao do sada da stanuje odvojeno od svojih ne bi mu bilo nikakve razlike da stanuje sa njom..
Na neki način je u ovakvoj priči lijepo biti žena. Mi se volimo i ja od tebe očekujem da mi daš plan naše budućnosti, kada ćeš ti moći da podigneš našu porodicu.
Mani se brata i roditelja, brini se o meni. U šta je sebe uložila, šta je finansirala. I abortus je bio zbog toga što nisu mogli da izdržavaju dijete.
Znači ni ona ništa nema, ne može da izdržava sebe i bebu, a njega čika kada će moći njih troje i pride pomoći roditeljima.
Koji je njen plan osim da čeka kada će on biti sposoban da je oženi i napravi joj dijete. I koji savjet dobija osim da se skine sa njegovog i nakači na nečiji drugi vrat.
Momak ima malu platu i zivi u vlastitom stanu sa ocem i bratom . Ne vidim u cemu je problem da u taj stan dovede djevojku koju voli .
Nemoguce je da u svom krevetu nema za nju mjesta . Ne vidim kako bi mu djevojka povecala troskove . Uz to je djevojka i zaposlena .
Momak ima bolje uslove da se ozeni nego 80% momaka u Srbiji .Da je dovoljno voli , donio bi je na rukama u stan .
Na neki način je u ovakvoj priči lijepo biti žena. Mi se volimo i ja od tebe očekujem da mi daš plan naše budućnosti, kada ćeš ti moći da podigneš našu porodicu.

To i jeste interesantno . Ona bi u tom stanu bila opterecena , ali bi sutra dosla kad bi je momak pozvao .e, vidiš, obzirom da će biti jedino žensko, znaš li koje obaveze sa tri muškarca na nju padaju? da im kuva, pere, pegla, čisti za njima... u redu je da to radi za svog muža, ali da se tu nakači i neka rodbina, ne znam šta da ti kažem
dobija domacicu koja ce se bolje brinuti o stanu
nego ovo troje

Momak ima malu platu i zivi u vlastitom stanu sa ocem i bratom . Ne vidim u cemu je problem da u taj stan dovede djevojku koju voli .
Nemoguce je da u svom krevetu nema za nju mjesta . Ne vidim kako bi mu djevojka povecala troskove . Uz to je djevojka i zaposlena .
Momak ima bolje uslove da se ozeni nego 80% momaka u Srbiji .Da je dovoljno voli , donio bi je na rukama u stan .
Mada je ovaj deo za bebu neozbljan, pitanje je koliko je njegovima stvarno i potrebna njegova pomoć, po ovome mi deluje da oni to ne misle.. U tom slučaju to "ne može, mora da im pomogne, nema para" može da bude samo floskula, a da stvarno nije tako.. Onda bi ovo bila potpuno drugačija tema.. Ko što rekoh, ima hiljadu faktora a mi ne znamo kakva je njegova/njena/njihova situacija.. Ja bi obrisao temu da slučajno postavljač ne posluša neki od naših saveta koji su izrečeni na osnovu nepoznavanja ili pogrešnog razumevanja situacije, delimične istine ili nekog srodnog faktoraPričala sam, svi su na mojoj strani, čak i njegovi, stalno pitaju kad ćemo se uzimati, kad će unučići, jedino on vidi problem u svemu..Čak mi je njegova keva rekla "Što ga ne uhvatiš na bebu?"

To i jeste interesantno . Ona bi u tom stanu bila opterecena , ali bi sutra dosla kad bi je momak pozvao .
Njima je ocito ljepse da tu zive sami kao tri pedera , nego da im pomaze zenska ruka .
Ne smeta joj ni da se uda za momka sa malom platom . I da se uda , ona je ta koja gubi .
Momak dobija u stan djevojku koja ga voli , dobija domacicu koja ce se bolje brinuti o stanu
nego ovo troje , dobija u zajednicu jos jednu platu i dobija osobu koja ce mu roditi nasljednika .
Malo li je ?Da imam pravu osobu , doveo bi je i nezaposlenu i bez ikakve imovine !
U ovoj vezi momak ili nema mozga ili nema srca za tu djevojku !![]()