i šta posle 4 godine veze?

4 godine veze koja se razvijala od pocetka u pravcu braka i zajednicke buducnosti..
ako je tako zaista, a nije samo tvoje vidjenje vaseg odnosa onda ti jasno stavlja svo vreme gde ti je mesto i ko su mu prioriteti pre tebe..
tako ce biti i ako zapocnete taj zajednicki zivot..i ako dobijete dete..
kako je njegova porodica zivela ta tri meseca koja je on proveo u inostranstvu i nije bio sa njima?
on je ili tip koji ce celog zivota ostati preterano vezan za primarnu porodicu ili je tip koji te ne voli onako kako treba da bi dvoje zivelo srecno..

ne rise.kako mzoes da pricas na osnovu jednostrane price i da hvatas sustinu iz detalja. sta primera radi da momku otac i brat nemaju za hleb a da devojka oce kop pa grcku ? de bi se slomilo pre/ ne rise kevo

ne rise.kako mzoes da pricas na osnovu jednostrane price i da hvatas sustinu iz detalja. sta primera radi da momku otac i brat nemaju za hleb a da devojka oce kop pa grcku ? de bi se slomilo pre/ ne rise kevo

ajde kod mame da te dovaspita..
a ako si na temi, onda citaj kako treba sve napisano pa komentarisi..
ona nije imala nenormalne zahteve..samo da zive zajedno..da ne prepricavam, vrati se na njene postove pa ce da ti bude jasnije..

J.bt koje rastavljanje sa mozgom ovde...

Znaci od odgovora postoje dve struje i obe su ekstremisticke i idu u svoje krajnosti. Jedni potenciraju samo finansije, a drugi potenciraju samo ljubav. Moze li se sa samo jednim od ova dva kvaliteta, ja cenim da ne moze. Mora da ima i jednog i drugog zajedno. Finansije za pristojan zivot i ljubavi za razumevanje ljudi oko sebe.

Nego kao sto sam rekao ako sam rekao vec ja verujem da je tip vise u strahu od neizvesnog. Strah od neizvesnosti je mnogo gadan a on je izgleda kalkulant koji gleda da ne sj.ebe porodicu koju moze imati sa tom zenom, a ne iz nekog njegovog hira. Koliko je to pametno pa sta znam, svi slucajevi su individualni na svoj nacin. Znam dosta njih koji su usli u brak pa jedva punoletsvo prosli i evo ih i danas zajedno, deca porasla, zive i traju zajedno. A isto tako i znam ovih koju se odlucivali kasnije zbog sacekaj da uradim ovo, da jos ovo i tako usli u brak posle i prsli kao sisarke zobg kalkulisanja.

Onog momenta kad osetis da imas osobu pored sebe za koju mozes da kazes da mozete da zivite zajedno i da stvarate to se ne ceka nego se odmah grabi i cuva... Ja licno nisam bio te srece za sad...

ajde kod mame da te dovaspita..
a ako si na temi, onda citaj kako treba sve napisano pa komentarisi..
ona nije imala nenormalne zahteve..samo da zive zajedno..da ne prepricavam, vrati se na njene postove pa ce da ti bude jasnije..
dvostarana prica nije,jer on nema potrebu da pise o tome..on nema problem..
problem je samo kad ona spomene zajednicki zivot..
da je drugacije, ne bi ga njegova majka savetovala da njenog sina savatava na trudnocu..:roll:

iako mi se ne sviđa vegetiranje koji određeni procenat žena živi (neće da radi i sve očekuje od njega), ovo u neku ruku ima smisla... kad dođe dete, ona objektivno neće moći da radi neko vreme, i očekuje od njega da, dok se ne vrati na posao, obezbedi to što je potrebno
To stoji.
Samo što je većina komentara usmjerena ka tome kako on treba da pedalira porodicu i posveti se njoj, da ga ostavi jer je on nesnađen, nedovoljno posvećen, bez vizije... a brak je partnerstvo, pa valjda podrazumijeva da oboje mogu da se oslone jedno na drugo.
Ja ne ulazim u to da li je momak ok, ona zna da li joj njegovo ponašanje odgovara, vrijeđanje u svađama i slično... ali djevojka ima jasne želje, samo koji je njen plan?
Želim da se udam, da živimo u ljubavi, umjesto da ti ulažeš u tatu i brata, ulaži u sopstveno dijete... to su želje... plan mora imati i žena.

Znaci od odgovora postoje dve struje i obe su ekstremisticke i idu u svoje krajnosti. Jedni potenciraju samo finansije, a drugi potenciraju samo ljubav. Moze li se sa samo jednim od ova dva kvaliteta, ja cenim da ne moze. Mora da ima i jednog i drugog zajedno. Finansije za pristojan zivot i ljubavi za razumevanje ljudi oko sebe.

Nego kao sto sam rekao ako sam rekao vec ja verujem da je tip vise u strahu od neizvesnog. Strah od neizvesnosti je mnogo gadan a on je izgleda kalkulant koji gleda da ne sj.ebe porodicu koju moze imati sa tom zenom, a ne iz nekog njegovog hira. Koliko je to pametno pa sta znam, svi slucajevi su individualni na svoj nacin. Znam dosta njih koji su usli u brak pa jedva punoletsvo prosli i evo ih i danas zajedno, deca porasla, zive i traju zajedno. A isto tako i znam ovih koju se odlucivali kasnije zbog sacekaj da uradim ovo, da jos ovo i tako usli u brak posle i prsli kao sisarke zobg kalkulisanja.

Onog momenta kad osetis da imas osobu pored sebe za koju mozes da kazes da mozete da zivite zajedno i da stvarate to se ne ceka nego se odmah grabi i cuva... Ja licno nisam bio te srece za sad...
To je sustina.

jel mislis da je u vezi koja`` vrca od ljubavi`` dok se ne spomene zajednicki zivot, a onda se odnos pretvori u viku i pickaranje, problem zaista u njegovom strahu od neizvesnosti..
ne bih rekla da se strah tako manifestuje..

jel mislis da je u vezi koja`` vrca od ljubavi`` dok se ne spomene zajednicki zivot, a onda se odnos pretvori u viku i pickaranje, problem zaista u njegovom strahu od neizvesnosti..

možda on od nje nešto krije što samo on zna, a nju ne želi da opterećuje, dug ili sl. zato sam i rekao da bi samo ludak tražio savet ovde :/

Pa ona rece da se vole i da ne mogu jedno bez drugog. A sad ona njemu pominje nesto sto je bas neka da kazem dobra prekretnica u zivotu ( pod dobra mislim po kvalitetu ) i mozda je odgovoran tip ko ce ga znati i svestan je svoje pozicije, situacije cega god vec i da ga nervira uzasno njegova nemoc da promeni nesto na nacin koji on misli daje ispravan. Ne zelim da branim njega jer mozda da ja imam devojku za koju kazem to je ta odlucio bih se na zajednicki zivot bez obzira na sve - ali to sam samo ja. Ko zna sta se njemu desava pa zbog toga je i nervozan i na pomen te teme se uzbudjuje da viche na svoju devojku (sto mislim da bez obzira na sve ne bi trebalo da radi).

Ljudi...lako je biti objektivan gledajuci sa strane.
Skorz razumem i njega jer koliko god da su vremena moderna - muskarac je nosilac porodice.
On oseca da ne moze tek tako da se upusti u sve to kada ima milion neresenih problema.
A razumem i nju...
A da zele nesto drugo vec bi capili nesto sa strane...

Pa ona rece da se vole i da ne mogu jedno bez drugog. A sad ona njemu pominje nesto sto je bas neka da kazem dobra prekretnica u zivotu ( pod dobra mislim po kvalitetu ) i mozda je odgovoran tip ko ce ga znati i svestan je svoje pozicije, situacije cega god vec i da ga nervira uzasno njegova nemoc da promeni nesto na nacin koji on misli daje ispravan. Ne zelim da branim njega jer mozda da ja imam devojku za koju kazem to je ta odlucio bih se na zajednicki zivot bez obzira na sve - ali to sam samo ja. Ko zna sta se njemu desava pa zbog toga je i nervozan i na pomen te teme se uzbudjuje da viche na svoju devojku (sto mislim da bez obzira na sve ne bi trebalo da radi).
Pod nekim pritiskom, kad ga dzaraju u osetljivo mesto, svako moze nekontrolisano da reaguje, taj tip je sheban neresivim problemima, a ne bi da je izgubi kao oslonac, mozda kao tracak nade da ce uspeti da se menja na bolje.

Back