J.bt koje rastavljanje sa mozgom ovde...
Znaci od odgovora postoje dve struje i obe su ekstremisticke i idu u svoje krajnosti. Jedni potenciraju samo finansije, a drugi potenciraju samo ljubav. Moze li se sa samo jednim od ova dva kvaliteta, ja cenim da ne moze. Mora da ima i jednog i drugog zajedno. Finansije za pristojan zivot i ljubavi za razumevanje ljudi oko sebe.
Nego kao sto sam rekao ako sam rekao vec ja verujem da je tip vise u strahu od neizvesnog. Strah od neizvesnosti je mnogo gadan a on je izgleda kalkulant koji gleda da ne sj.ebe porodicu koju moze imati sa tom zenom, a ne iz nekog njegovog hira. Koliko je to pametno pa sta znam, svi slucajevi su individualni na svoj nacin. Znam dosta njih koji su usli u brak pa jedva punoletsvo prosli i evo ih i danas zajedno, deca porasla, zive i traju zajedno. A isto tako i znam ovih koju se odlucivali kasnije zbog sacekaj da uradim ovo, da jos ovo i tako usli u brak posle i prsli kao sisarke zobg kalkulisanja.
Onog momenta kad osetis da imas osobu pored sebe za koju mozes da kazes da mozete da zivite zajedno i da stvarate to se ne ceka nego se odmah grabi i cuva... Ja licno nisam bio te srece za sad...