Лулница
Iskusan
- Poruka
- 5.305
što ste se svi uhvatili za taj primer?
ja pričam o ljudima koji se stvarno vole al realno, samo od ljubavi ne mogu da žive![]()
А како живе једно без другог а немају новца?

Хоћу да ми објасни неко, не мораш ти

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja pričam o ljudima koji se stvarno vole al realno, samo od ljubavi ne mogu da žive![]()

Daleko je od krajnjeg roka. Ona je sada u idealnoj životnoj dobi za rađanje.pa, ne znam baš koliko je izmišljotina, sigurno neće da rađa sa 50?
možda unuče u tim godinama, ali ona je sa 27 daleko od otkucavanja
el pod šator?
e pa vidis, cinjenica je da se od ljubavi ne zivizbog takvog idealističkog stava su mnogi brakovi osuđeni na propast pre vremena a mnogi ljudi sami
to je nažalost previše romantično mišljenje u današnje vreme
ne kažem da nije ispravno i lepo ali, neisplativo uglavnom
А како живе једно без другог а немају новца?
Хоћу да ми објасни неко, не мораш тишта то треба више кад се живи заједно а "не треба" ти кад си сам?
![]()
jao koji sam ja idealista....ostavila sam coveka mojih godina sa stanom u bg, stalnim poslom i dobrom platom, dodatnom imovinom i ubrzo se udala za nekoga ko je mladji, bez stalnog posla, bez imovine ali je definitivno sladji.....ma dajte ljudi, ebes zivot ako nema ljubavi 
e pa vidis, cinjenica je da se od ljubavi ne zivi
cinjenica je da i mnogo ljudi nije imalo sansu da se skoluje ili je zavrsilo skole i skole a ne mogu posao da nadju da bi lagodno ziveli
a po tom razmisljanju
ako imas para imaces i ljubav i ako imas para mocices da budes srecan i zadovoljan i bla bla blaaaaaa
gluposti

pa u našoj državi, ljudi do kasnih godina žive sa roditeljima i u velikoj meri materijalno i zavise od njih...i onda je cool kad se dvoje viđaju, troše tuđe parice il neke svoje za zezanje i džeparaca pa se vrati svako svojoj kućici...a onda odluče da žive zajedno i da budu samostalni jer se mnogo vole kad ono, nije baš tako idealno jer sad sve moraju sami da finansiraju a nisu baš u mogućnosti...i tad kreće drama
jel može ovakvo objašnjenje?

jao koji sam ja idealista....ostavila sam coveka mojih godina sa stanom u bg, stalnim poslom i dobrom platom, dodatnom imovinom i ubrzo se udala za nekoga ko je mladji, bez stalnog posla, bez imovine ali je definitivno sladji.....ma dajte ljudi, ebes zivot ako nema ljubavi
![]()

Зар не мислиш да то раде неозбиљни и размажени?
Ја питам за озбиљне везе и озбиљне људе.![]()
pa u našoj državi, ljudi do kasnih godina žive sa roditeljima i u velikoj meri materijalno i zavise od njih...i onda je cool kad se dvoje viđaju, troše tuđe parice il neke svoje za zezanje i džeparaca pa se vrati svako svojoj kućici...a onda odluče da žive zajedno i da budu samostalni jer se mnogo vole kad ono, nije baš tako idealno jer sad sve moraju sami da finansiraju a nisu baš u mogućnosti...i tad kreće drama
jel može ovakvo objašnjenje?
po ovoj logici ispada da samo oni koji imaju novca mogu da se zive zajedno i da imaju potomstvo..
mogla si da se udaš za prvog, razvedeš i separatišeš neki stančić, pa tom bez dodaš nešto u miraz![]()
e neide to tako, samo steceno u braku se deli....Nije vazno gdje zivimo , nego s kim zivimo !
Prije cu sa voljenom pod sator , nego sa
nevoljenom na Dedinje !
pa ne može se tako dugo pod šatorom, bubrezi stradaju
Eto , ja sam jedan od romanticara i volio bih da samu zivotu sreo vise djevojaka koje su romanticari .zbog takvog idealističkog stava su mnogi brakovi osuđeni na propast pre vremena a mnogi ljudi sami
to je nažalost previše romantično mišljenje u današnje vreme
ne kažem da nije ispravno i lepo ali, neisplativo uglavnom
naravno, prihvatili smo kapitalizam i taj sistem se nameće
ako ne vidiš kako se mladi muče u Srbiji, onda nemamo o čemu dalje da diskutujemo![]()
и млади и стари, и жене и мушкарци, и школовани и нешколовани,... 

pa ko prica o tome da par treba da zivi samo od ljubavi?
po ovoj logici ispada da samo oni koji imaju novca mogu da se zive zajedno i da imaju potomstvo..
nemaju svi srecu da imaju svoje stanove..koliko porodica je zapocelo svoju zajednicu u stanovima svojih roditelja, u jednoj sobi?
imaju mogucnost da ako imaju pravu osobu pored sebe, prelome i krenu u nesto zajednicko..niko ne kaze da je lako..druga mogucnost je da ceo zivot sede i kaju se sto nisu zagrizli..

ko kaze da svi moraju da budu deo sistema?
ima i onih srcanih koji ostanu individualci i koji imaju petlju da se za ono sto im je najbitnije izbore..
deca ne moraju da se podizu u stanovima od 100m2..
to nije uslov..
uslov je sloga i ljubav..
pih cicijo![]()
ma ko misli o stanovima kad je ljubav upitanju.....pa mnogi se slažu sa stavom samo da se nas dvoje volimo, drugo nije bitno
nisam ni mislila da se čekaju idealni uslovi za početak života udvoje al mnogi ne mogu ni od najosnovnijeg da krenu svoj život da grade sa nekim...il ja ne živim u zemlji Srbiji![]()
Eto , ja sam jedan od romanticara i volio bih da samu zivotu sreo vise djevojaka koje su romanticari .
Nazalost , okruzeni smo uglavnom materijalistima koji cesce sanjaju o kvadratima , bankovnim
racunima i egzoticnim putovanjima nego o ljubavi .

Драга, сви се мучеи млади и стари, и жене и мушкарци, и школовани и нешколовани,...
Мислим да је у оваквим животним ситуацијама највећи проблем што се пронађу двоје људи из два различита света који свако својим очима гледа на живот...
Лепо је кад се нађу два романтика, или двоје материјалиста, или два лажова, ... - тада све иде као по лоју!![]()