paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
ja i komsije danas dobili poslednju opomenu za dug zakljucno sa februarom 2009...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja i komsije danas dobili poslednju opomenu za dug zakljucno sa februarom 2009...
Не пуцај док им не видиш беоњаче....
zna li se da li je iko jos bio na sudu..??
Колико ја знам са неких форума, били су неки, углавном су морали да плате по закону за последњих годину дана. Постоје и варијанте где су појединци улагали приговоре на ову опомену па им је телевизија тражила два сведока и потврду да не поседују тв пријемник и на основу тога их ослободила плаћања. Мада, све је то непроверено.
У сваком случају, ЗОО каже годину дана уколико није предата тужба надлежном суду. Ако је неко тужен, од тог тренутка наплата не застарева али не знам сигурно да ли је на десет година или мање.
Кореспонденција са ртс-ом нема никакву правну последицу. Тек тужба има а о томе је већ писано, чини ми се. Значи, приговор у року од три дана па парница од пар година...Моја фамилија добила ту опомену пре годину дана и ништа. Нигде тужбе.
Ја им никада динар нисам платио....
Цифра коју добијам као дуг уз струју је...и ха хај....
А спреман сам до Стразбура да идем...
И овим путем поручујем Тијанићу и екипи лопова....
Мој динар видети нећете....
МОЖЕТЕ САМО ДА МИ ГА ДИМИТЕ....![]()
![]()
![]()
Ја им никада динар нисам платио....
Цифра коју добијам као дуг уз струју је...и ха хај....
А спреман сам до Стразбура да идем...
И овим путем поручујем Тијанићу и екипи лопова....
Мој динар видети нећете....
МОЖЕТЕ САМО ДА МИ ГА ДИМИТЕ....![]()
![]()
![]()
Ali sam zato siguran da bi platio šešeljevu, tominu i babysitterovu pretplatu.
Е, мој МАЧОРЕ! Да би стигао до Стразбура, мораш најпре да прођеш неколико истанца наших судова, па ако ти њихова решења нису по вољи можеш у Стразбур. Дотле има да ти пресуде, попишу све ствари у кући и буве ако имаш, .... па ако ти остане нешто пара можеш у Стразбур.
A šta sad?
Na računu za struju napisali prinudna naplata -22.234,38 din
Nisamo dobijali nikakve opomene ni tužbe nikada!
Nigde nisam potpisao nista.
Dugovanja zastarevaju posle godinu dana.
Nisam prijavio prijemnik.
EPS nelegalno objavljuje moj dug.
RTS je komercijalni program sa reklamama i igrama na srecu.
Neka tuze, pa da vidimo sta ce da bude. Na svaku presudu se treba OBAVEZNO zaliti u roku.
dakle argument za uvođenje pretplate je "tako rade sve države u evropi"
rts je prvoklasno dno od televizije, ne bi plaćao čak i da ne emituju reklame.
degenski je nametnuti rtv pretplatu u vreme kada postoji toliko drugih tv kanala, kada postoji kablovska sa svim mogućim domaćim i inostranim sadržajima i u vreme kada masa ljudi koristi internet za informisanje. kome rts treba i po kom osnovu je neophodan. pa sutra da ga ukinu ne bi ni primetili.
nego lepo građani treba da povedu inicijativu da se taj zakon ukine, a glavatog tijanića najuriti na deponiju u višnjičkoj banji da razvrstava otpad.
mislio sam na formalnu građansku inicijativu, tako da im ne treba policija kao mera, vec kada se inicijativa nadje u skupštini mogu da je kulturno odvuaju. a nakon toga trebalo bi organizovati proteste, al' pošto u ovoj državi niko ni zašta neće da protestuje nego ko ovce retardirane gledaju farmu i velikog brata, onda ostaje da se nadamo da će onih 50 koji se ipak skupe pred vladom da urade nešto.