Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.547
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, nemoj da se izvinjavasizvini((((((((
Ja kupim spavacicu, on odlepi u fazonu - za koga ti je to? Rasturio ju je onaj ko je u vezi, niko drugiRasturio si devojci vezu čoveče.. Uncool![]()
Sam si je kriv 
Ljubomor Ljubomorkovicdaj ime i adresu da pošaljem nindže![]()

Ljubomor Ljubomorkovic
ul. Ljubomorovska br. 1
11 111 Ljubomorija
LjubomornoKakvo je to ime Ljubomor![]()

Nisam, nisam, letecih mi tanjirica sa ruzicamaJa mislim da si ti ovo izmislila.

otiću lično, doneću ti glavu![]()

Veca mu je kazna da mu ostane na ramenima![]()
samuraji nisu bili lovci na ucenjene glave kolko sam upoznatPa jesi li samuraj ili nindžasamuraji nisu bili lovci na ucenjene glave kolko sam upoznat

ne znam ja to, mi samuraji poštujemo tradiciju da je skidamo dole![]()

Komri, pusti to krvoprolice, nije vredno da prljas ruke![]()

Learnja ne umem ništa drugo da radim![]()

Ma samo svi počnite da joj lajkujete sve što izbaci na fejs i lik će sam sve odraditi
->![]()

Ma, nemoj da se izvinjavasJa kupim spavacicu, on odlepi u fazonu - za koga ti je to?
![]()

Pa jesi li samuraj ili mindž'a![]()
a realno..nije da nema razloga da bude ljubomoran..ipak živiš s bivšim dečkom. ja bih haos napravila da je situacija takva i to sam ja manje ljubomorna vrsta![]()
On mi napravi dzumbus kad se ne javim na telefon. Tri meseca letos kod kuce, od bivseg ni traga ni glasa, a on opet ljubomoran za sve sto moze da smisli.

a realno..nije da nema razloga da bude ljubomoran..ipak živiš s bivšim dečkom. ja bih haos napravila da je situacija takva i to sam ja manje ljubomorna vrsta![]()