i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam mislila na tebe.
Uzela u Meku na Slaviji najmanju toplu čokoladu... više nije lijepa pudingasta, nego neka rijetka, kao razmućen neskvik u vreloj vodi, pa ukus malo poboljšan onim šlagom.
Možda je bolja kada naručiš neku od onih većih: )

Njihov čokoladni mafin košta 160din, a u pekari u mom kraju pravili najbolje čoko mafine koje sam ikada probala, i koštali su 55din... ali ih kažu ljudi nisu kupovali, valjda nenavikli da tu kupuju mafine, i samo nas nekoliko povremeno uzimali, pa imse nije isplatilo: (

ja u onom na terazijama i pudingast je, al slag je bljak ukusa onaj iz boce ko sprej nije neki mucen njihov
i ja se tebe setila pa zato i uzela da probam :lol:
a vis nije iz masine sipala nego ima razmucenu masu u koju je ubacil nesto ko crevo masine, to je uvuklo deo mase i izbacilo na drugi kraj u solju ali toplo, znaci samo ga greje, a masu je ona sama smuckala i drzi je u posudi u frizideru, znaci kvalitet varira od toga kako ga ona umuti, nije masinski odredjeno

u da kolaci su im strasno skupi 220 su im parcici torta a kod mene u kraju iste fore 120 din, mafn 80 din jako lep kod mene

Mnogi naši fakulteti su priznati na strani, pa se ne mora prati posuđe ili čistiti ulica.
Kaže meni drugar da je lakše sa bg etf-om otići u inostranstvo i raditi za strance, nego sa novosadskog ili bilo kog drugog univerziteta preći u bg na studije. Ovi valjda ništa ne priznaju.
Bila nedavno i emisija o našim ljudima koji bi da se vrate u Srbiju, a završili studije u inostranstvu- Srbija ih neće, ne da im da prevedu diplome.

da tacno
al ovo je za filoloski a njega uglavnom priznaju, znam slucajeve sa vise smerova da su otisli tamo uz pomoc razmena, poziva od strane faksova i sl... cesto dolaze neke firme ili iz ambasade da love regrute, na raznim smerovima

jutro

cat-tea-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back