Mooie
Poznat
- Poruka
- 9.609
jao komri dusho moja, sa uzivanjem sam citala i josh bih citala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja ti kupim baterije ti mi pogledaš...može...?
Stoji sastanak vezano za problem, moguc je neki manji pomak, ali neka zenska osoba tamnije kose moze praviti problem ili sa njom postoji problem. Neke stvari bi trebalo drzati u tajnosti vezane za ovo pitanje, resenje je moguce, ali ce ici sporo.
Tebi stoji kao da dosta zivis u proslosti da tako kazem, osecas se stetno,mnogo razmisljas , a malo govoris i to ti je najveci neprijatelj. Skoro ti se nazire poboljsanje, ali ti se moze desiti da sretnes ili cujes neku osobu iz proslosti , meni ovo lici na prijateljicu ,sa kojom si imao neke neprijatenosti i da se opet osetis lose. ne dozvoli da te takve stvari bacaju u losa razmisljanja . tebi svakako stoje velike promene u zivotu , na svim poljima ,moraces malo ''muski'' da se boris , ali ishod je dobar. Moguce je da preko neta ili nekog posrednika upoznas devojku koja ce ti se dopasti, ali prvi kontakt ce biti ''posredan'', ali ce te to ciniti srecnom.

gledam u kuglu, al kasno si stigla. ne znam šta bi lago višešta radiš to komri? šta analiziraš?

...el oćeš alkalne il obične...?

ma nista ne pogadja, al volim citat takve stvari![]()

alkosujaooooo bash jeeeee...shta ja znam, maloprije sam ustala, i neeeecu da izlazim![]()

ma gde hladno 16 stepeni![]()

Lajterka dete zar ti piješ![]()
))

cuti ja sam sebi juce kad sam ustala, poslije noci pune alkohola zacrtala da cu da dobijem na silu ovu kilazu koja mi fali i da se bacam na tegove...
danas ustanem, pluca me ubishe koliko bole, necu da pushim vishe
josh mi ostaje da prestanem cugati, i da budem bash strejt![]()

ja se ugojila malo.. dok ne umrem stićiću do ciljane kilaže![]()