i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ako je neko spreman da svo to učenje i drkanje baci u vodu da bi pošto poto bio preko i da bi štaznam čistio ulice ili pustao fabričke kompresore u pogon ili vozio slonče, onda neka ga...

ima par kolega koji jure mastere u nekoj komercijalnijoj grani pa da tako odu preko
jedan nije ni upiso master vec kao dipl naso poso u nekoj njihovoj firmi ovde za lepe pare ali radi ko konj, al nije mu cilj izucavanje vec pare na bilo koji nacin
sve zavisi sta oces....
ma bitno da rade sta oce sta su izabrali, ma sta to bilo ako njima odgovara

ali eto lepa stvarcica i pohvalno za nasu drzavu barem nesto, mogli su da mu kazu ko te ebe placaj te tri godine idi na biro jjebe nam se za tebe ko sto ima gooomila takvih slucajeva

smiley4342.gif

jao nemojte o slatkisima popila sam najvecu toplu cokoladu u meku 0.4 i sad mi muka, precenila sam se, mnogo je slatka trebalo je manju da uzmem al alave oci :roll: i naravno svu sam morala da popijem pa de da bacim to :sad2:
sad cu da umrem

Danas sam mislila na tebe.
Uzela u Meku na Slaviji najmanju toplu čokoladu... više nije lijepa pudingasta, nego neka rijetka, kao razmućen neskvik u vreloj vodi, pa ukus malo poboljšan onim šlagom.
Možda je bolja kada naručiš neku od onih većih: )

Njihov čokoladni mafin košta 160din, a u pekari u mom kraju pravili najbolje čoko mafine koje sam ikada probala, i koštali su 55din... ali ih kažu ljudi nisu kupovali, valjda nenavikli da tu kupuju mafine, i samo nas nekoliko povremeno uzimali, pa imse nije isplatilo: (

pa ako je neko spreman da svo to učenje i drkanje baci u vodu da bi pošto poto bio preko i da bi štaznam čistio ulice ili pustao fabričke kompresore u pogon ili vozio slonče, onda neka ga...

Mnogi naši fakulteti su priznati na strani, pa se ne mora prati posuđe ili čistiti ulica.
Kaže meni drugar da je lakše sa bg etf-om otići u inostranstvo i raditi za strance, nego sa novosadskog ili bilo kog drugog univerziteta preći u bg na studije. Ovi valjda ništa ne priznaju.
Bila nedavno i emisija o našim ljudima koji bi da se vrate u Srbiju, a završili studije u inostranstvu- Srbija ih neće, ne da im da prevedu diplome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back