- Poruka
- 9.215
E da Acid me bas dobro podeseti na Contu i ekipu ,evo jedan snimak sa legendarnog koncerta u izlogu robne kuce Nork pre oko 30 godina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da Acid me bas dobro podeseti na Contu i ekipu ,evo jedan snimak sa legendarnog koncerta u izlogu robne kuce Nork pre oko 30 godina
Aha inace reko Conta pre godinu dana kad se vratio iz Kanade da ce Pekinska patka ponovo svirati kad Srbija postane monarhijaeee jes' bilo zezanje....a sada .....ajde necu da patetisem....no cu da bacim jednu mi od omiljenih Jimovih8-)
si bio sad neki dan na astrixu?Evo malo starog dobrog Izraela
The Doors - Crystal ship
Before you slip into unconsciousness
I'd like to have another kiss
Another flashing chance at bliss
Another kiss, another kiss
The days are bright and filled with pain
Enclose me in your gentle rain
The time we ran was too insane
We'll meet again; we'll meet again
Oh, tell me where your freedom lies
The streets are fields that never die
Deliver me from reasons why
You'd rather die; I'd rather fly
The crystal ship is being filled
A thousand girls, a thousand thrills
A million ways to spend your time
When we get back, I'll drop a line
8-) Guster sam pa sta![]()
taman posla , poslednji put sam bio 2003. cini mi se , a sad ponekad samo slusam kuci ili kod nekoga ,ne idem vise po tim rejvovima pogotovo zimi , mada bi mogao neki festival da se poseti na leto ako bude srece i para :-D nesto ovakosi bio sad neki dan na astrixu?![]()
A jes zajebano je to na rejvu kad vec u 8 ujutro zaprzi sunce ko u Sahari ,a u podne da ne govorim ,par puta mi se desilo da mi pomalo pocrni lice i ruke posle jedne zurke kao da sam na moru biohehe ludilo,dobra im nastresnica![]()
a jos kad si pri moru i zaspis iscrpljen na suncuA jes zajebano je to na rejvu kad vec u 8 ujutro zaprzi sunce ko u Sahari ,a u podne da ne govorim ,par puta mi se desilo da mi pomalo pocrni lice i ruke posle jedne zurke kao da sam na moru bio![]()