И дјецу у заставе!

Овде би могло да се нађе материјала за злоупотребу државних симбола.
Колико је мени познато за огртање не би смела да се користи државна застава са пуним инсигнијама.
Ne bih smjelo ni da se brisu suze drzavnom zastavom....cemu to vodi....
 
Gledam danas na zgradi Geneksa džinovska državna zastava duž autoputa transparenti"Srbi nisu genocidan narod" ovakvu agresivnu debilanu je mogao da smisli samo onaj šizofreni radikalski štreber u pelenama to samo liči na njega
Ti radikalni degenerici Srbima i pakuju pricu o “genocidu” umesto da o tome i ne pricaju oni produzuju diskusiju.

IM BE CI LI
 

Đurđević Stamenkovski: Predložiću đačke uniforme u bojama naše trobojke​


https://indeksonline.rs/2024/05/dur...lozicu-dacke-uniforme-u-bojama-nase-trobojke/

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/528853/zavetnica-uniforme-trobojka.html

25/05/2024


Ministarka za brigu o porodici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da njena inicijativa da se u osnovnim školama uvedu đačke uniforme nije pokušaj da se nekome nešto nametne.
Objasnila je da će to biti pokušaj da se napravi dijalog sa školama na bazi preporuke, kako bi “objasnili koliko je to važno”.
“Mi ne želimo nikome ništa da namećemo, niti bilo koga da uniformišemo, ali treba da postoji red, da deca osete red. Deca u redu koji se uspostavi bolje funkcionišu, bolje odrastaju, bolje su im navike, imaju neka pravila koja poštuju. Kada vi naučite da poštujete određena pravila, vi se u životu daleko odgovornije ponašate”, rekla je Đurđević Stamenkovski za televiziju Pink.
Sa druge strane, prema njenim rečima, bio bi relaksiraniji i budžet roditelja, jer bi sva deca prigodno bila obučena za školu.
Navela je da su mnogi podržali tu njenu ideju i da mnogi ne bi imali ništa protiv da deca u školama imaju prikladne uniforme.
“Recimo u bojama naše trobojke, zašto da ne. Mislim da treba da vratimo to jedno poštovanje u osnovne škole”, kazala je Đurđević Stamenkovski.
Dodala je i da će o svemu tome imati razgovore sa ministarkom prosvete Slavicom Đukić Dejanović.


Ово се шири као поплава, како је почело могли бисмо ускоро и по школма виђати овакав циркус:
Pogledajte prilog 1554482

Мица је прва потрчала да се додатно уваља у заставу и тако подржи свог дојучерашњег љутог политичког противника, а буду ли је слиједили и остали, можемо очекивати од министра финансија нове новчанице у бојама заставе, од министра енергетике трофазну струју са црвеном, плавом и бијелом фазом и сл.
Samo da crvena ili plava budu dominantne...kao u Titovo vreme.

1716770146957.png
 
И Мица је лијепа. :lol:
Ал' сте неки крути, @bas kao имаш ли ти овакве гаће?
https://images.app.goo.gl/u2SU5WQrUtpqY1fE8
ej, da ja u politici nailazim na perverznjake, i perverznjakinje bez gaca? sramota!

a sto se tice zastave, pazite dobro, i ti, ona se pominje u bibliji
Isaija 18,3Svi koji živite na svijetu i stanujete na zemlji, kad se digne zastava na gorama, gledajte, i kad zatrubi truba, slušajte.
Isaija 18,4Jer ovako mi reče Gospod: umiriću se i gledaću iz stana svojega, kao vrućina koja suši poslije dažda i kao rosan oblak o vrućini žetvenoj.
Isaija 18,5Jer prije berbe, kad napupe pupci i od cvijeta postane grozd i stane zreti, okresaće odvode kosijerom, i uzeće lozu i otsjeći.

e ovo je kljuc - odavde idu sva dalja tumacenja, cekamo samo zastavu, a trubu, odvode, sve sam dalje obradio vec, 2 loze
 
..ma to je najobičnija zastava maštarija a vi se palite ko hepoo...
Podržavam uniforme jer ovo što možemo videti po našim školama je van svake pameti..

Kembridz zimske uniforme..
Ja sam protiv, ali sam za neki kodeks oblačenja. Bez majica sa kratkim rukavima, suknja/haljina bar do kolena i šorts isto dužine bar do kolena. Bez dekolea i bez papuča i sandala u školama.
 
Poslednja izmena:

Back
Top