Превара и деца

mina68

Никад нећеш одрасти, мали весељаче
VIP
Poruka
63.764
Налетим јуче на један чланак о превари и начину на који се жена осветила.
Укратко, изнела је душек из спаваће собе на улицу и црвеним спрејем исписала, између осталог, и да је деци рекла шта је њихов тата радио.
Да не препричавам све, јер за тему није битно, ево линка за оне који хоће све да прочитају
https://www.google.com/url?sa=t&sou...UQFnoECCEQAQ&usg=AOvVaw3xKA5SySPLPOLuJsPj_1W4
И размишљам, да ли бих ја своје дете уплела у такве прљавштине или оставила њихов однос на миру?
Ок, мене је преварио, али ако је он и даље добар отац, зашто им пунити главу нашим проблемима?
Да ли је нормално истеривати неку назови правду преко деце?
Зар не можемо своје проблеме да решавамо сами, као одрасли људи, а да децу оставимо да уживају у детињству?
Ионако ће бити у шоку кад се родитељи разводе...

Укратко, изнела је душек из спаваће собе на улицу и црвеним спрејем исписала, између осталог, и да је деци рекла шта је њихов тата радио.
Да не препричавам све, јер за тему није битно, ево линка за оне који хоће све да прочитају
https://www.google.com/url?sa=t&sou...UQFnoECCEQAQ&usg=AOvVaw3xKA5SySPLPOLuJsPj_1W4
И размишљам, да ли бих ја своје дете уплела у такве прљавштине или оставила њихов однос на миру?
Ок, мене је преварио, али ако је он и даље добар отац, зашто им пунити главу нашим проблемима?
Зар не можемо своје проблеме да решавамо сами, као одрасли људи, а да децу оставимо да уживају у детињству?
da nema ovoga navedenog u mom selu bi ljudi pomrli od dosade. ovako kada se bavis tudjim zivotom i svoj produzis :)

a koliko deca imaju godina?
Зашто је то битно? Однос родитељ-дете не познаје године.
Схватиће деца и сама кад одрасту, не морамо ми да их трујемо.
Знам да је тешко, али бити родитељ јесте најтежа ствар на свету.

Зашто је то битно? Однос родитељ-дете не познаје године.
Схватиће деца и сама кад одрасту, не морамо ми да их трујемо.
Знам да је тешко, али бити родитељ јесте најтежа ствар на свету.
i ja mislim da je bitno.

i ja mislim da je bitno.
deca će to svejedno čuti od drugih,.. još gore od druge dece,.. Znači bolje je da im pre toga to saopšte i porazgovaraju sa njima oba roditelja,.. na način primeren tom uzrastu.
Од трачарења на улици, деци је и даље битније оно што се у кући каже. Ако дете и сазна од других, има начина да родитељи ублаже ту чињеницу.
Не волимо се више као некада је већ довољно стресно за њих, још ако распалиш по оцу како је овакав и онакав...шта жена тиме добија?
Или је циљ придобити децу на своју страну, не размишљајући о њиховој добробити?

pa mi smo pokušali sami da rešimo te probleme ali smo se na kraju toliko drali da su deca sve čula
sad da li piše na dušeku ili na tarabi svejedno je....
tata je taj koji je izneo porodičnu imovinu iz kuće. :lol:

Од трачарења на улици, деци је и даље битније оно што се у кући каже. Ако дете и сазна од других, има начина да родитељи ублаже ту чињеницу.
Не волимо се више као некада је већ довољно стресно за њих, још ако распалиш по оцу како је овакав и онакав...шта жена тиме добија?
Или је циљ придобити децу на своју страну, не размишљајући о њиховој добробити?
ali je jako bitno da se razgovori sa decom obave ( možda i kod psihologa,.. u centru za socijalnu službu) pre nego čuju od drugih,.. u školi i sa ulice..

Problem emotivnih odnosa i jeste taj što su i u postupke uvučene emocije, a obično kad emocija vozi, razum je na parkingu.

Mislim da svaki postupak "osvete", da li te je neko prevario, uradio ti nešto što nije trebao/la ili šta god, samo dovodi tebe u situaciju da se blamiraš i uglibljuješ još dublje.

I ta što je iznela dušek i napisala to, pola komšiluka i ekipe koja je zna će nju gledati kao budalu i nekoga ko se blamira, ne njega. Tako da bih gospodski otišao od takve osobe i ne bih više pridavao značaja. Naročito od kako sam provalio u životu da mnoge više boli ignorisanje i to što ni na jedan način nisu više u tvom životu, ni u mislima, nego da uzmeš i prebiješ ih čak. Imaš jednostavno idiote koji više uživaju znajući da neko pati zbog njih, nego da uzmeš i da im uradiš bilo šta.

Tako da, ignor i ćao u drugom životu.

ali je jako bitno da se razgovori sa decom obave ( možda i kod psihologa,.. u centru za socijalnu službu) pre nego čuju od drugih,.. u školi i sa ulice..
Обавити разговор да, ја причам о детаљима преваре. То деца не морају да знају.

Обавити разговор да, ја причам о детаљима преваре. То деца не морају да знају.
Nisam ja to ni blizu napisao,.. ali si ti prvo to pomislila. pročitaj šta sam napisao. Kakvi detalji bre,.. prvo smisliš, pa kažeš,.. posavetuješ se (ovde baš ne moraš).

Imam trenutno dva jaka slučaja u školi - jedan je drugi , i četvrti razred,.. Nisu im oba roditelja rekla istinu,.. čuli su od drugih, pa jedan od majke, drugi od oca.

Nisam ja to ni blizu napisao,.. ali si ti prvo to pomislila. pročitaj šta sam napisao. Kakvi detalji bre,.. prvo smisliš, pa kažeš,.. posavetuješ se (ovde baš ne moraš).

Imam trenutno dva jaka slučaja u školi - jedan je drugi , i četvrti razred,.. Nisu im oba roditelja rekla istinu,.. čuli su od drugih, pa jedan od majke, drugi od oca.
Погрешно смо се разумели онда. А заправо мислимо исто.

Stalno se zene svete preko dece muzevima, ne znam sta je tim bolesnim kravama u glavi, al to majka nije to je kreten
Prave deci traume dozivotne zbog svoje nesposobnosti da hendlaju frustracije

Back