И дјецу у заставе!

Našta je srbija spala da joj šešelj brine o porodici :rotf:

Screenshot_2024-05-27-12-05-46-584-edit_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2024-05-27-12-05-25-627-edit_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2024-05-27-12-05-10-476-edit_com.miui.gallery.jpg


Raspali nacisti brinu o porodici :hahaha:
 
Kakve veze ima naša zastava se onima koji su trenutna vlast? Dobro, stoji da bi na našoj zastavi morao da bude grb monarhije, ali ova ružna faza republike neće doveka.
Ау јбт, један облачи заставу, а други најволети сербско химен вери мач... благо си га нама и овако и онако...
 

Đurđević Stamenkovski: Predložiću đačke uniforme u bojama naše trobojke​


https://indeksonline.rs/2024/05/dur...lozicu-dacke-uniforme-u-bojama-nase-trobojke/

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/528853/zavetnica-uniforme-trobojka.html

25/05/2024


Ministarka za brigu o porodici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da njena inicijativa da se u osnovnim školama uvedu đačke uniforme nije pokušaj da se nekome nešto nametne.
Objasnila je da će to biti pokušaj da se napravi dijalog sa školama na bazi preporuke, kako bi “objasnili koliko je to važno”.
“Mi ne želimo nikome ništa da namećemo, niti bilo koga da uniformišemo, ali treba da postoji red, da deca osete red. Deca u redu koji se uspostavi bolje funkcionišu, bolje odrastaju, bolje su im navike, imaju neka pravila koja poštuju. Kada vi naučite da poštujete određena pravila, vi se u životu daleko odgovornije ponašate”, rekla je Đurđević Stamenkovski za televiziju Pink.
Sa druge strane, prema njenim rečima, bio bi relaksiraniji i budžet roditelja, jer bi sva deca prigodno bila obučena za školu.
Navela je da su mnogi podržali tu njenu ideju i da mnogi ne bi imali ništa protiv da deca u školama imaju prikladne uniforme.
“Recimo u bojama naše trobojke, zašto da ne. Mislim da treba da vratimo to jedno poštovanje u osnovne škole”, kazala je Đurđević Stamenkovski.
Dodala je i da će o svemu tome imati razgovore sa ministarkom prosvete Slavicom Đukić Dejanović.


Ово се шири као поплава, како је почело могли бисмо ускоро и по школма виђати овакав циркус:
Pogledajte prilog 1554482

Мица је прва потрчала да се додатно уваља у заставу и тако подржи свог дојучерашњег љутог политичког противника, а буду ли је слиједили и остали, можемо очекивати од министра финансија нове новчанице у бојама заставе, од министра енергетике трофазну струју са црвеном, плавом и бијелом фазом и сл.
Немој тако, она се завјетовала да ће једног дана сјести у министарску фотељу, па макар остала и без странке и ето, испунила је завјет. :mrgreen:
Испунила завет и огрнула се заставом.
Сад је Милица Застав(н)ица.
 

Back
Top