I dalje...Nemam pojma... (vol. 2)

Nije mi jasno kako neko može da piše o razlozoma napuštanja ovog foruma od strane neke osobe a nema pojma kako razmišlja ta osoba. Znam razlog ali neću ga izneti jer da je želeo da se zna sam bi napisao pre odlaska.
ok ja gresim, a ti neces d mi kazes u cemy; isto i ria, znaci dvojica, ulovila si nas u gresci, jaka stvar... ali mi opet ne znamo i ovo moje je samo nagadjanje, i to sam se nadovezao na sizifa koji rece da je ljut... onde reci, nije nego je nesto 10.-to

Prijavi se za moderatora pa pobriši sve što ti smeta barem da polovina od četvrtine što je ostala ode.
ti ne podnosis ni necije misljenje, ne valja ti to... ja ti rekoh, u redu gresimo, neka su privatni razlozi, i kraj, ali ja sam se nadovezao na sizifa koji rece da je covek ljut... u redu, nije ljut, nema problema. nismo trebali da se nadovezujemo, i sta sad? da priznamo da smo pogresili? eto ja priznajem
p.s. i na poslu sam sve priznao, svi smo naribani, a ja sam najvise klimao glavom, jeste sve ste u pravu, a u sebi sam se mislio zabole me bas, necu da se svadjam, vreme povisica, i sad kao ne valjamo da bi nam manje para dali u %

ok ja gresim, a ti neces d mi kazes u cemy; isto i ria, znaci dvojica, ulovila si nas u gresci, jaka stvar... ali mi opet ne znamo i ovo moje je samo nagadjanje, i to sam se nadovezao na sizifa koji rece da je ljut... onde reci, nije nego je nesto 10.-to
Ево и ја сам одлучио из више разлога да на политици константно суптилно подхебавам, овдје на религија мало мање суптилно, не би ли добио бан, али изгледа да ово очигледно није довољно, мораћу да појачам.

Ево и ја сам одлучио из више разлога да на политици константно суптилно подхебавам, овдје на религија мало мање суптилно, не би ли добио бан, али изгледа да ово очигледно није довољно, мораћу да појачам.
ne vredi kad stekneš reput kao solidan korisnik nema banovanja.
trebao si odma ko deda stojan

Ti ne čekaš povišicu zato udari gas ali baš kao se nada parama zato kalkuliše i izvinjava se 😆

Back