Видиш да је и он на одморуne brini biće tu poslednji mohikanac glasnik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видиш да је и он на одморуne brini biće tu poslednji mohikanac glasnik
ma kakvi eno ga ordinira, kad se umori dođe mu sledbenik robivekВидиш да је и он на одмору
ok ja gresim, a ti neces d mi kazes u cemy; isto i ria, znaci dvojica, ulovila si nas u gresci, jaka stvar... ali mi opet ne znamo i ovo moje je samo nagadjanje, i to sam se nadovezao na sizifa koji rece da je ljut... onde reci, nije nego je nesto 10.-toNije mi jasno kako neko može da piše o razlozoma napuštanja ovog foruma od strane neke osobe a nema pojma kako razmišlja ta osoba. Znam razlog ali neću ga izneti jer da je želeo da se zna sam bi napisao pre odlaska.
ti ne podnosis ni necije misljenje, ne valja ti to... ja ti rekoh, u redu gresimo, neka su privatni razlozi, i kraj, ali ja sam se nadovezao na sizifa koji rece da je covek ljut... u redu, nije ljut, nema problema. nismo trebali da se nadovezujemo, i sta sad? da priznamo da smo pogresili? eto ja priznajemPrijavi se za moderatora pa pobriši sve što ti smeta barem da polovina od četvrtine što je ostala ode.
Ево и ја сам одлучио из више разлога да на политици константно суптилно подхебавам, овдје на религија мало мање суптилно, не би ли добио бан, али изгледа да ово очигледно није довољно, мораћу да појачам.ok ja gresim, a ti neces d mi kazes u cemy; isto i ria, znaci dvojica, ulovila si nas u gresci, jaka stvar... ali mi opet ne znamo i ovo moje je samo nagadjanje, i to sam se nadovezao na sizifa koji rece da je ljut... onde reci, nije nego je nesto 10.-to
ne vredi kad stekneš reput kao solidan korisnik nema banovanja.Ево и ја сам одлучио из више разлога да на политици константно суптилно подхебавам, овдје на религија мало мање суптилно, не би ли добио бан, али изгледа да ово очигледно није довољно, мораћу да појачам.
Да се кладимо?ne vredi kad stekneš reput kao solidan korisnik nema banovanja.
trebao si odma ko deda stojan
Ti ne čekaš povišicu zato udari gas ali baš kao se nada parama zato kalkuliše i izvinjava seЕво и ја сам одлучио из више разлога да на политици константно суптилно подхебавам, овдје на религија мало мање суптилно, не би ли добио бан, али изгледа да ово очигледно није довољно, мораћу да појачам.
Не вреди кад су сјајни људи остали бановани, сад је свеједно.ne vredi kad stekneš reput kao solidan korisnik nema banovanja.
trebao si odma ko deda stojan
samo će ti brišuДа се кладимо?![]()
Сад је касноТреба вратити Јасну.
kako?Треба вратити Јасну.
Ponudite joj platu sa povišicomkako?
aj dajte predloge
kad otvorim firmuPonudite joj platu sa povišicom![]()
Onda šta da vam kažem.kad otvorim firmu
znači never
pa stalno jo šaljem poruke da se vrneOnda šta da vam kažem.
Udarite joj na sentimentalnost i empatiju![]()
Pa ne znam onda, izgleda ne voli vas baš toliko koliko vi volite njupa stalno jo šaljem poruke da se vrne
pa ni tiPa ne znam onda, izgleda ne voli vas baš toliko koliko vi volite nju![]()
kad smo monu zaboravili valjda ti je jasno koliko je satiJooj postaću ljubomorna za mnom niko ne cmizdri kad me nema
Forumska reputacija mi je ispod nule![]()
Neću da vas volem ne volete ni vi menepa ni ti
dodžeš i podhebavaš i nema te dve nedelje![]()
Jel da pitam jel živakad smo monu zaboravili valjda ti je jasno koliko je sati![]()
Neću da vas volem ne volete ni vi mene
Aj sad pokaži se pa kaži da me voleš![]()