1. Da li taj tvoj pravi Bog ima neko ime...Ili je jedini od miliona i miliona kojekakvih bogova i božanstava, bez imena...
2.- Da li taj tvoj pravi Bog, ima sina...
3.- Da li je taj tvoj pravi Bog, tvorac svega stvorenog i da li je stvorio prvog čoveka i prvu ženu...
Ovo je od, po tvojoj tvrdnji od lažnog Boga...
Isaija 44:6.
.. ''Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov, Gospod nad vojskama: ja sam prvi i ja sam poslednji, i osim mene nema Boga.''
Da li je taj tvoj pravi Bog, kazao nešto slično...
A šta je ta četvrta dimenzija...ako je ta dimenzija vremenska to bi značilo šta...Da li bi to značilo da se je ispred mene pojavilo...vreme...koje bi u moju utrobu spakovalo ceo svemir...A u smislu trodimenzionalnosti prostora da kažem u smislu napred-nazad, gore-dole, levo-desno, da li bi to biće-vreme, znalo da li sam gore ili dole, levo ili desno...
A neka druga priča bi bila, četvrta dimenzija u ezoterijskom smislu. Kao i treća pa i peta.
Za Solomona je taj tvoj pravi bog, samo jedan od...bogova...
Psalam 86:8...'' Nema među bogovima takvog kakav si Ti, Gospode, i nema dela takvih kakva su Tvoja.''
Neco, može li taj tvoj pravi Bog da kaže nešto ovako...
Izlazak 3:14... ''A Gospod reče Mojsiju:
Ja sam Onaj što jeste. I reče: Tako ćeš kazati sinovima Izrailjevim: Koji jeste, On me posla k vama. ''
A voleo bih kada bi mi predočio onako konkretno, u čemu je razlika izmedju onog Boga iz Biblije i tog tvog pravog...
Da nije možda taj tvoj pravi bog, jedna od pojavnih manifestacija sotone...