Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 13.122
Mene ova biblijska priča asocira na stara sumerska predanja, legende o bogovima koji su "sišli sa neba" odnosno, spustili se na tlo sa svojim "nebeskim kočijama" ?Radovane, pa kako to napisa tako...Po Bibliji jasno biva...
Postanak 2:7...''A stvori Gospod Bog čoveka od praha zemaljskog, i dunu mu u nos duh životni; i posta čovek duša živa.''
Ne moramo ni ti ni ja u to verovati...kazujem da je po Bibliji Adam bio prvi čovek na zemlji. A nakon toga biva ovo...
Postanak 2:22...''I Gospod Bog stvori ženu od rebra, koje uze Adamu, i dovede je k Adamu.''
Nešto mi se javlja da su A-dam, E-va, Ka-in, Sit, Av-el, En-os, Ev-er, No-e i ostali u stvari bili prvi vanzemaljci koji su se spustili na tlo prastare Mesopotamije ?
Upadaju u oči njihova izrazito kratka imena, dvosložna i čak jednosložna imena ?
Koja se znatno razlikuju od kasnijih jevrejskih imena poput Abrahama, Benijamina, Solomona Mouzesa i td i td.
Biblija čak tvrdi da su ovi prvi vanzemaljci živeli 800 i više godina. Što ima logike, obzirom da su posedovali naprednu tehnologiju i medicinu .
Priča o Adamovom rebru jasno asocira da su se došljaci bavili genetikom i kloniranjem?
A za 900 godina života mogli su da naprave na hiljade i hiljade svojih klonova, "zato što mi bog dade drugog sina umesto Avelja......" ?
Jasna asocijacija da Sinove dobijaš iz laboratorije praktično?
A u stvari to nisu E-va -ini sinovi, već njene GMO -kreacije
Oni su dakle, jednostavno napravili genetsku manipulaciju, postojećeg primata Homoerektusa su nadogradili dodavši mu svoje gene.
Stvorili su tako novu rasu.
A kako su godine prolazile iz generacije u generaciju životni vek HIBRIDA se smanjivao, tako da se od 1000 godina života naših "očeva" polako približavamo prosečnom životnom dobu naših Homoerektus - "majki".
Njihov dolazak na Zemlju datiran je otprilike pre 100-200 hiljada godina, tako da su se usmena predanja o tim našim "očevima" prenosila dosta dugo, sve do pojave prvog pisma, sumerskog. Što je rezultiralo dosta nejasnim formulacijama, kako u sumerskim, tako i kasnije od njih prepisanom jevrejskom verzijom koja je utkana u Bibliju.
Sama percepcija prvih Homosapienasa, njihovo shvatanje svega toga što su radili vanzemaljski genetičari je razumećemo prilično maglovita i slabo razumljiva, ali jasno navodi na to da su A-dam i njegova ekipa zaslužni za taj VELIKI SKOK između vremena divljaštva i prve CIVILIZACIJE ?
Tako da karika koja nedostaje, rečeno jezikom antropologije, u stvari nikada nije ni postojala.
Nije li ovo kud i kamo realnija teorija od te teorije o Postanju i bogu, koji kako smo se svi do sada uverii - ne postoji .