- Poruka
- 77.625
Odustajem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je ovo upućeno meni, onda nisam ja promašio nego Glasnik. A pročitao sam i objašnjenje iz priloženog linka i pitam se: ako u Bibliji nisu naznačavana ženska imena otkuda onda Eva? A redosled je veoma jasan: Adam, Eva, Kain, Avelj, pa posle bratoubistva, Adam,Eva, Kain- i onda Kain pozna ženu. Sa današnjeg moralnog stanovišta, sasvim je jasno da treba iznišljati, da bi se "oprao obraz."Промашио си, није тако било.
https://svetosavlje.org/da-nam-budu-jasnija-neka-pitanja-nase-vere-knjiga-i/4/?pismo=cir
pre ce bit da je dosao tu neki marsovac i nategao tu EvuPa moraćeš da pročitaš tekst.
A kako si ti zamislio da se ljudi razmnožavaju u početku bez incesta ako su stvoreni samo jedan čovek i jedna čovečica po bibliji?
aKAKO vam ovo nije jasno, 6 dana stvaranja, a ja sam stvoren tek na kraju - pa ako sam na kraju sta vas briga ko je stvoren pre mene, ameba ili nilski konj, majmun ili covekolikI majmun, CAK 2. IZVESTAJ KAZE po oblicju BOZIJEM - BADAVA SVE KADA NISU ZNALI ZA REC - ZA LOGOSA, MOGA BOGA I GOSPODA - JA SAM JAVIO SVIMA LOGOSA, I ZIVOTINJAMA I LJUDIMA, i zato sam ja prvI covek, prvi covek koji je u RECI, U LOGOSU. NIJE MI JASNO DA OVO NE RAZUMETE??? SVIM ZIVOTINJAMA U RAJU JE BILO KRISTALNO JASNO, DA NISAM JA NEKA SILA, VEC DA IZNAD MENE STOJI LOGOS KOJI MENI LICNO GOVORI, i zato su me slusale, JER ONE NISU IMALE TU SPOSOBNOST RAZUMEVANJA RECI-LOGOSA.
A kad je saznao počeo da nateže marsovce pa se povukli i ostadoše ljudi na planetipre ce bit da je dosao tu neki marsovac i nategao tu Evu
jer bo Adam , nije nis znao zasta mu sluzi pisa..

KAKO vam ovo nije jasno, 6 dana stvaranja, a ja sam stvoren tek na kraju - pa ako sam na kraju sta vas briga ko je stvoren pre mene, ameba ili nilski konj, majmun ili covekolikI majmun, CAK 2. IZVESTAJ KAZE po oblicju BOZIJEM - BADAVA SVE KADA NISU ZNALI ZA REC - ZA LOGOSA, MOGA BOGA I GOSPODA - JA SAM JAVIO SVIMA LOGOSA, I ZIVOTINJAMA I LJUDIMA, i zato sam ja prvI covek, prvi covek koji je u RECI, U LOGOSU. NIJE MI JASNO DA OVO NE RAZUMETE??? SVIM ZIVOTINJAMA U RAJU JE BILO KRISTALNO JASNO, DA NISAM JA NEKA SILA, VEC DA IZNAD MENE STOJI LOGOS KOJI MENI LICNO GOVORI, i zato su me slusale, JER ONE NISU IMALE TU SPOSOBNOST RAZUMEVANJA RECI-LOGOSA.
ihhA kad je saznao počeo da nateže marsovce pa se povukli i ostadoše ljudi na planeti![]()
Pa ti znaš ti si marsovacihh
pa zar adam i nije bio perder i to na kup
eve , mlogi ti koji i veruju u popove, oni im i ubacuju dal gore dal dole.
znacenja penisa
kao deo reprodukcije

Не каже се да Писмо нигде и никада не помиње жене, само код потомака увек помиње мушкарце. Родослови су увек тако прављени да иду од мушкараца.Ako je ovo upućeno meni, onda nisam ja promašio nego Glasnik. A pročitao sam i objašnjenje iz priloženog linka i pitam se: ako u Bibliji nisu naznačavana ženska imena otkuda onda Eva? A redosled je veoma jasan: Adam, Eva, Kain, Avelj, pa posle bratoubistva, Adam,Eva, Kain- i onda Kain pozna ženu. Sa današnjeg moralnog stanovišta, sasvim je jasno da treba iznišljati, da bi se "oprao obraz."
Ево, видиш да су и други чланови писали, изгледа да ти је промаклоНо учинивши напор да отворимо ту књигу, наћи ћемо нешто сасвим друго, тј. да су по Светом Писму Адам и Ева, за време свога дугог живота, имали и других синова, сем она три, и мноштво кћери: „И поживје Адам… рађајући синове и кћери“(1 Мојс. 5, 4).
To je jasno kada je u pitanju rodoslov. Ali mi govorimo o samom početku kada su postojali samo Adam i Eva, i jasno je koju ženu je poznao Kain, jer druge nema. Negde sam pročitao da se govori o nekoj Lili, ali ona se ne pominje u delu o Adamu i Evi. A kasnije su braća sa sestarama, majkama, unukama.....Не каже се да Писмо нигде и никада не помиње жене, само код потомака увек помиње мушкарце. Родослови су увек тако прављени да иду од мушкараца.
Редослед у Писму је веома јасан, али си прескочио да прочиташ
Ево, видиш да су и други чланови писали, изгледа да ти је промакло
https://forum.krstarica.com/threads/i-dalje-nemam-pojma-vol-2.897393/post-41165437
jes valaPa ti znaš ti si marsovac![]()
Pravi se toša da ispadne superioran, dobro zna da rodoslov ide po muškoj linijiНе каже се да Писмо нигде и никада не помиње жене, само код потомака увек помиње мушкарце. Родослови су увек тако прављени да иду од мушкараца.
Редослед у Писму је
Ja mislim da ne trebaju da vas puštaju, ali ako je u kontrolisanim uslovima onda okjes vala
eno kada sam i bio u NS zajedno sa drugim profesionalcima , bila je i grupa tihhh
koji su i pokusali da kao najnovija istrazivanja koja kaze da to nije bolest vec da je genetskoga
ono , jos od Adama.
e sad , na bazi Historije kao i dokazanim historijskim cinjenicama
kao i znacenja SOCIJALNOGA ZIVOTA , OBRAZOVANJA I BIVSTVOVANJA
KAO I O HISTORIJI RELIGIJA
Ukazah i gde je i kako je a i zasto je, negde visa a negde veoma malo i izrazena.
s druge strane i ukazah naFAZE RAZVOJA JEDINKE i ono , sto je nauka odavnoooo i dokazala i FAZU PROMENA HORMONA.
znas , i kaze se PUBERTET.
I da ti SALE ne drzim predavanja a bez para.
moram da ti i kazem
samo ose obrazuj
znas , cini mi se da i dalje tu kod tebe i postoji
HRAM ZNANJA
zvan biblioteka
uzeta rec iz LATINSKOGA - KNJIGA TJ KNJIGE
jos samo to i stavisJa mislim da ne trebaju da vas puštaju, ali ako je u kontrolisanim uslovima onda ok
E garant da nosiš lančugu oko vratajos samo to i stavis
"NAS" PUSTAJU
i dobijes sale svoje..
Имам утисак да ниси ни прочитао линк који сам навео, ал нема везе, ништа ајд па уздравље.To je jasno kada je u pitanju rodoslov. Ali mi govorimo o samom početku kada su postojali samo Adam i Eva, i jasno je koju ženu je poznao Kain, jer druge nema. Negde sam pročitao da se govori o nekoj Lili, ali ona se ne pominje u delu o Adamu i Evi. A kasnije su braća sa sestarama, majkama, unukama.....
e opetE garant da nosiš lančugu oko vrata![]()
Ne mislim znam da profilišem ljude, po tvom ophođenju si razmetljiv tip, sa lančugom oko vrata, samouveren i utripovan da pucaš od inteligencije. Ne znaš da se šališ, tvoje šale su smešne samo tebi. Što se tiče obrazovanja, pa recimo da si završio dušologiju (verovaću ti na reč) jer danas je teško to proceniti jer ima gugl. Veliki si materijalista, ceniš da te to definiše a ne mudrost i duhovnost (ako uopšte znaš značenje istog).e opet
Dogma
moras da pises sa zadrskom jer bo i nis ne znas o marsovcima.
nemoj zakljucivati
nije bre ovo crkva i njene dogme
misli svojom glavom
, a to je samo površina ma u narodu se kazeNe mislim znam da profilišem ljude, po tvom ophođenju si razmetljiv tip, sa lančugom oko vrata, samouveren i utripovan da pucaš od inteligencije. Ne znaš da se šališ, tvoje šale su smešne samo tebi. Što se tiče obrazovanja, pa recimo da si završio dušologiju (verovaću ti na reč) jer danas je teško to proceniti jer ima gugl. Veliki si materijalista, ceniš da te to definiše a ne mudrost i duhovnost (ako uopšte znaš značenje istog).
E da te posavetujem, boli patka forumaše gde si bio i šta radio.
A jesam li dobar profajler, a to je samo površina
![]()
A šta si mislio dušologu da ćeš prihvatiti moju analizu tebe a ja to i očekivao?ma u narodu se kaze
pogodio si usred
ma idi begaj
ono sto ti i mislis da ista znas je , spram marsovca nula.
eto
opet se i nisi ni podrudio da primis sve ne kao salu, vec kao zbilju
sto se tice boli
SALE opet je to samo tvoj OSECAJ
a lijepo ti kazahA šta si mislio dušologu da ćeš prihvatiti moju analizu tebe a ja to i očekivao?
Sedi kec ko vrata iz dušologije
Sad već počinjem da sumnjam
za sumnjuA šta si mislio dušologu da ćeš prihvatiti moju analizu tebe a ja to i očekivao?
Sedi kec ko vrata iz dušologije
Sad već počinjem da sumnjam

Sale
al ima ista u onim citatima , o onima koji i misle svojom glavom
i koji i donose SVOJE zakljucke kako o macama , cukama , patkama i ljudima.
Priznajem da nisam pročitao ceo, već samo do trenutka kada se objašnjava ono što i ti pričaš. da je rodoslov pisan po muškoj liniji. Ali taj rodoslov počinje sa Adamom, Evom i Kainom. I jasno je da je bilo i ženskih potomka, pa ako Kain nije poznao Evu, onda je poznao neku svoju sestru.Имам утисак да ниси ни прочитао линк који сам навео, ал нема везе, ништа ајд па уздравље.