Pa znam. Čim nije prosto priznanje tvojih tvrdnji to je diletizam. A kako sam samo smeo da se osmelim da mislim drugačije?
Ma nema tu mojih tvrdnji, već je nauka u pitanju. Pa svakako da možeš da misliš drugačije, ali bi mogao da budeš oprezniji kada ta svoja mišljenja javno iznosiš, a kada je očigledno da se ona kose sa naučnim istinama.
Ja ću još jednom reći...falsifikovao si sopstvene izvore

. Žao mi je što sam samo iskren. Ti to ne možeš podneti.
Da baš, ja sam falsifikovao a sve ti stoji i dalje napisano, samo to treba shvatiti i prihvatiti. No, ti si (okoreli) vernik i nauka ti baš ne prija.
Razvoj organa ali ne i života. Još jednom ću se osmeliti da kažem i ovo.
Razvoj organa a ne života...semenje ćemo izuzeti jer oni nemaju život....
A kako ćeš da izuzmeš pojavu života u piletu?

I semenje i zametak u jajetu i zigot razvijaju se prema unutrašnjoj DNK šemi i tu je sličnost.
Ti baš nikako da shvatiš da organi kao takvi stvarno ne čine život, ali njihov rad itekako čine život. Bez rada tih organa nema ni života. Da li je moguće da ovo moram da ti ponavaljam zilion puta.
Nemora čovek da bude naučnik da razume ovo. Ljudi sa elementarnim razumevanjem stvari može da razume da život ne omogućavaju organi već je obrnuto..organe pokrreće život.
Eto ti ga sada. Nekada si tvrdio da sa pojavom srca i njegovog rada to nije i život, a sada bum "organe pokreće život". Mogao bi malo više da razmišljaš šta pišeš, a rešenje je veoma jednostavno: pojava srca i njegov rad su stvar razvoja pojedinih gena iz hromozoma. Ali kome ja ovo pišem po zilioniti put.
I nije srce tvoj jedini kamen spoticanja. Svi organi se razvijaju i prorade, a naučnici ne mogu da tvrde kada je nastao život. Znači tvoja tvrdnja "organe pokreće život", nema veze sa realnošću. To je samo tvoje "drugačije mišljenje", ali na žalost ne shvataš da je pogrešno.
A gore sam ti napisao da organi i njihov normalan rad čine život. Čim neki organ zakaže, to je onda neki životni poremećaj, i sledi lekarska intervencija, osim ako nije u pitanju duži srčani zastoj. I tu je veliko pitanje za tebe: kako može da stane rad srca ako ga pokreće to što ti zoveš život.
Neke tvoje kolege kada zatreba tvrde da su bili izuzetno obavešteni i civilizovani..no dobro neću sada to pominjati...
Sve moje kolege se čude i pitaju kako je moguće da ste u XXI veku toliko privrženi biblijskim "istinama", a mnoge su odavno okarakterisane kao naučne gluposti (mogu neke čak i ja da ti navedem). Da li je moguće da ste vi pojedini vernici toliko zaluđeni, da ne možete da razlikujete šta je moglo da se desi a šta su obične izmišljotine, sa stanovišta istine.
Ti je ne vidiš....nevidiš količinu vode koaj postoji na zemlji...dve trećine vode...dobro ..važi.
Nije problem u tome što ja ne vidim tu enormnu količinu vode, da bi pokrila čitavu Planetu do visine od 200m (tvoja tvrdnja da su onda najviše planine bile visoke 200m), i ta količina mora biti izvan već postojeće količine vode na Zemlji, jer je Potop podigao vodu na 200m (tvoja tvrdnja), i iznad postojeće količine vode mora i okeana koja i danas postoji., već je problem što ti vidiš tu količinu vode, a nemaš pojma ni odakle je i ni gde je nestala posle Potopa.
To smo već raspravili...ponavljaš se...bez argumenta.
Pa kakvi tebi argumenti trebaju. Rekao si da su ondašnja brda bila visoka samo 200m, rekao si da su Himalaji narasli za vreme Potopa, uzmi olovku i parče papira i izračunaj, pa ćeš videti sav apsurd tvoje tvrdnje. Usput izguglaj kako su nastali Himalaji.
Ti kada budeš mogao opisati kako život izgleda, kakvog je mirisa i ukusa..zatim kako nastaje e onda nešto možeš o toem govoriti...imaš li nekih inormacija ili ne govori u vetar.
Upravo čekam da ti objasniš kako život izgleda...može li bilo koji opis...pa ćemo onda o prelivanju...može?
Može, može, svakako, samo o prelivanju teško da ćemo, jer ni ti nemaš pojma odakle i gde se preliva.
Pa čoveče, verniče, život nije stvar da ima ukus, miris, i da ima neki izgled. Citiram: "
Живот је облик постојања живих бића. Представља највишу форму кретања
материје, најсложенију и најзначајнију појаву природе".
A kako nastaje? Pa o tome sam ti mnogo puta pisao, a ti nikako da ukapiraš. Život nastaje postepeno sa razvojem organa i njihovim radom: razvije se organ i proradi i to je jedna životna funkcija, sledeći organ se razvije i proradi, eto još jedne životne funkcije dok se na kraju ne razviju svi organi, koji rade, zatim sledi period "sazrevanja" organa, što će reći porast do nekih normalnih dimenzija, i na kraju eto ti kompletno živo čeljade.
E sada je na tebe red da mi objasniš odakle se život preliva u pile?