jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Извињавам се што упадам, али ово је само теорија као и многе друге, пуна мањкавости, почев од великог праска, шта је могло довести до њега?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Извињавам се што упадам, али ово је само теорија као и многе друге, пуна мањкавости, почев од великог праска, шта је могло довести до њега?
dnk je recnikKako no beše...da je verovatnoća da je život nastao ono kao slučajno sticajem okolnosti ista kao kada tornado protutnji iznad neke deponije i slučajno...nastane Boing 747...
A u vezi takve slučajnosti ovo biva zanimljivo...
"Verovatnoća da život nastane slučajno uporediva je s verovatnoćom da potpun rečnik nastane kao rezultat eksplozije u štampariji."
Edvin Konlin biolog
Opet si nepismen.Извињавам се што упадам, али ово је само теорија као и многе друге, пуна мањкавости, почев од великог праска, шта је могло довести до њега?
Kad budes pisao nesto iz svoje glave ne trazeci citate i pomoc prijatelja nastavljamo komunikaciju, laku noc
Evo npr jedna koja je blaza ali ima i gorih >
"Muž ima pravo da udari ženu samo pod uslovom da su venčani u crkvi, da je ta vaspitna mera u potpunosti zaslužena i da ne dođe do teže povrede."
Nemam interesa i nisam zaveden. Niko me nije zaveo i sve sto pisem sve je iz moje glave.
Nisam kao neki da vadim citate od nekih "obrazovanih" a ne znaju nista iz svoje glave
pa eto ne znamo
Ja nisam kao ti pametovao sa tudjim znanjem, ovo je izjavio cika PajaOvo je kao...iz tvoje glave...a shodno tvojoj tvrdnji...
To znas pouzdano ili si procitao u nekom citatu![]()
jer treba da znaš, da je moj stav da nije ništa nastalo odjednom, ni život,
Još se ne zna kako je došlo do pojave života.
Ne zna se kako je došlo do pojave života ali se zna...da nije nastao odjednom...![]()
To znas pouzdano ili si procitao u nekom citatu![]()
Ne, ja kad nesto ne znam ja cutim.A da bi ti, baš onako ''inteligentno'' predočio...
pa eto ne znamo
mozda nikad covecanstvo i ne sazna odgovore na sva pitanja, verovatno i nece.
Ja nisam kao ti pametovao sa tudjim znanjem, ovo je izjavio cika Paja
Evo npr jedna koja je blaza ali ima i gorih >
"Muž ima pravo da udari ženu samo pod uslovom da su venčani u crkvi, da je ta vaspitna mera u potpunosti zaslužena i da ne dođe do teže povrede."
Ne, ja kad nesto ne znam ja cutim.
Ti vidim imas odgovor i resenje za sve.
Da li ti uopšte pročitaš post koji komentarišeš...Ovo je napisao drugi korisnik...
jer treba da znaš, da je moj stav da nije ništa nastalo odjednom, ni život,A u vezi sa tim ja napisah ovako...Još se ne zna kako je došlo do pojave života.
A da bi ti, baš onako ''inteligentno'' predočio...Ne zna se kako je došlo do pojave života ali se zna...da nije nastao odjednom...![]()
To znas pouzdano ili si procitao u nekom citatu
Autora a ne izjavuUvek kada postavim nečiji citat naznačim autora istog. Ti to u svom postu nisi uradio...
Nemam pojma, mozda su i ateisti to negde objavili ali nije to ni vaznoA u vezi te izjave, da li ti je izvor za istu ono...Ateisti Srbije...
Autora a ne izjavu
Uvek kada postavim nečiji citat naznačim autora istog. Ti to u svom postu nisi uradio...
Nemam pojma, mozda su i ateisti to negde objavili ali nije to ni vazno
Nemoj da se praviš nevešt kada je izjavljeno i poteklo od njih, dobio si sajt od meneAutora a ne izjavu
Nemam pojma, mozda su i ateisti to negde objavili ali nije to ni vazno
Pa to napišeš recimo Tesla i to ti je toAuuuuu....kuku me lele da me lele kuku...Pa čoveće...šta to napisa...Komentarisao si ovo...
I šta ti znači ono...autora a ne izjavu...Apsurdno da apsurdnije biti ne može...
A šta je...važno...

Nemoj da se praviš nevešt kada je izjavljeno i poteklo od njih, dobio si sajt od mene
Pa to napišeš recimo Tesla i to ti je to![]()

Ma nije on je iz ubeđenja a oni zbog džepaMene je skoro ubedio da ...nije od njih...
Gde si bre ti čoveće...

S može i sem harisA može i...Ričard Davkins...![]()
Pravo pitanje je gde si ti ja sam svude ko duh![]()

Ali...S može i sem haris![]()
To je samo tvoje misljenje bato

Mi smo svi duhovni a ti nisi, resetuješ našeg starog pajdu stAncaVidim ja da ću morati malo više da se ...produhovim...![]()

Ma stAco je naš stari pajdo ...Mi smo svi duhovni a ti nisi, resetuješ našeg starog pajdu stAnca![]()
Auuuuu....kuku me lele da me lele kuku...Pa čoveće...šta to napisa...Komentarisao si ovo...
I šta ti znači ono...autora a ne izjavu...Apsurdno da apsurdnije biti ne može...
A šta je...važno...
Ja iskreno mislim da je to smeško, čovek sa hiljadu lica, ali ne bi me čudilo da je neki jehovin svedok koji potura islam da ne bude baš očigledno. Guje su to prevrtljiveMa stAco je naš stari pajdo ...
A da, primetih novog korisnika, ekperta za Bibliju ali i za Kuran znalca nemačkog, engleskog, arapskog, turskog i ruskog, oduševljenika učenjem JS...šta li taj sve onako u oblandu upakovano propagira...