I dalje...Nemam pojma... (vol. 2)

Znaci filozofija bato :D
A da...ranije kaza da je ateizam samo prazna reč a sada...filozofija... :hahaha1:

I objasni mi...kako je ovo filozofija...

''Militantni ateizam je ekstremni oblik ateizma. Njegove dvije glavne karakteristike su neprijateljstvo prema religiji i za svoj cilj ima uništenje svih tragova Boga i religije.''

Julian Baggini, engleski filozof i ateista
Da li si to zaključio u smislu ovog...

U mojoj glavi je da se razumem u ono sto pisem.

Kakve veze ima filozofija i meni strana rec ateizam ?
Lupas a i dalje si ziv :D

Kuku me lele da me kuku lele...Pa ti pišeš samo da bi nešto napisao bez ikakve veze sa bilo čim...Pogle

A kaza...vojni napad, protiv kojekakvih nebuloza...A u vezi sa ...militantni ateizam...pogledaj šta kaza Doktor filozofije...

''Militantni ateizam je ekstremni oblik ateizma. Njegove dvije glavne karakteristike su neprijateljstvo prema religiji i za svoj cilj ima uništenje svih tragova Boga i religije.''

Julian Baggini, engleski filozof i ateista​

A ono...militantni ateisti...kao sintagmu, nisu osmislili vernici, kako to ateisti vole kazati. To su osmislili sami ateisti, kada su osnovali ...savez militantnih ateista...
Ti si napisao ovako...

I hajde pokušaj shvatiti da sam ti predočio kako je militantni ateizam definisao Julian inače ateista a onako dodatno je i Doktor filozofije.

Nisam ni ateista ni filozof.
Na pogresnu adresu se obracas bato.
Ako razumes - razumes, ako ne zao mi je.....

Obrati pažnju...Ovaj post bejaše moj odgovor jednom drugom ateisti

To je tvoj komentar u vezi sa ovim...

šta da ti kažem...mogu samo da poželim dobrodošlicu na forum...novom milatntnom ateisti..

A kaza...vojni napad, protiv kojekakvih nebuloza...A u vezi sa ...militantni ateizam...pogledaj šta kaza Doktor filozofije...

Julian Baggini, engleski filozof i ateista​

A ono...militantni ateisti...kao sintagmu, nisu osmislili vernici, kako to ateisti vole kazati. To su osmislili sami ateisti, kada su osnovali ...savez militantnih ateista...

A ti si konstatovao ovako....

a nisi ni filozof ni ateista...

Nisam, a ti si vidim filozof i sve sto pises svodi se na filozofiju.
Realnosti ni u snovima

Hajde pokušaj shvatiti, da sam samo postavio citat Doktora filozofije....

Julian Baggini, engleski filozof i ateista
u vezi definicije militantnog ateizma. Možeš li to shvatiti...

Ne zelim ni pokusati shvatiti nekog tamo filozofa.....
To je samo filozofija

Taj tamo neki filozof je jedan od vodećih ateista današnjice. Rodjen je 1968. I on nije dao definiciju filozofije već militantnog ateizma...

Dal ti razumes da me NE ZANIMAJU ni filozofi ni ateisti.

A da, skapirao sam. Zanimaju te samo...vernici a uz činjenicu... da nisi vernik. A na okolnost da nisi ni vernik ni ateista, reci mi...šta si...

Kakvi crni filozofi i njihovo misljenje, ma daj bre.....

Nisi shvatio. Radi se o ateisti...

Taj tamo neki filozof je jedan od vodećih ateista današnjice. Rodjen je 1968. I on nije dao definiciju filozofije već militantnog ateizma...

A ako bih ti pomenuo Ričarda Davkinsa kao neku vrstu ikone ateizma i neke njegove citate, verovatno bi rekao da te ne interesuje mišljenje tamo...nekog biologa...

A da, skapirao sam. Zanimaju te samo...vernici a uz činjenicu... da nisi vernik. A na okolnost da nisi ni vernik ni ateista, reci mi...šta si...
Nisam nista, obican najobicniji gradjanin
Nisi shvatio. Radi se o ateisti...
Shvatio sam ali nisi ti.
Koga boli za ateistu
A ako bih ti pomenuo Ričarda Davkinsa kao neku vrstu ikone ateizma i neke njegove citate, verovatno bi rekao da te ne interesuje mišljenje tamo...nekog biologa...
I za njega takodje i za njegovo misljenje.
Ni njega ne interesuje moje misljenje

Nisam nista, obican najobicniji gradjanin

Bitno je da postavim ono u vezi čega si tako odgovorio...

A na okolnost da nisi ni vernik ni ateista, reci mi...šta si...

Naravno da si gradjanin ili u smislu sinonima za državljanina neke države ili onog u smislu ...gradjanin je neko ko živi u gradu a seljak je neko ko živi na selu. Ali čoveće, gradjani su i svi vernici kao i svi ateisti.

Po tvom apsurdnon kazivanju proizilazi da se može birati izmedju onog...biti vernik, biti ateista ili biti gradjanin. :hahaha1:

Ćoveće, razmisli malo šta češ i kako napisati.

Po 101-vi put.
Nisam ni vernik ni ateista, izgleda da moram da ti nacrtam
Па фино реци јероху да си ти једноставно неодлучан, ниси ни вјерник ни невјерник, ни на небу ни на земљи, што би рекао Бајага, а то повлачи да си у слободном паду :lol: .

Back