I dalje...Nemam pojma... (vol. 2)

18 I pristupivši Isus reče im govoreći: Dade mi se svaka vlast na nebu i na zemlji.

19 Idite dakle i naučite sve narode krsteći ih va ime Oca i Sina i Svetog Duha,

20 Učeći ih da sve drže što sam vam zapovedao; i evo ja sam s vama u sve dane do svršetka veka. Amin.

što kaže Jeroh, evo ti mono stihovi pa razmisli o tome malo :D

Isus je odma posle raspeca i odlaska na nebo dobio volast nad nebom i zemljom jer je do tog trenutka sotona imao pravo da zastupa ovu zemlju na nebu, jer se smtrao i püravno vlasnikom da kazemo zbog visokog cenzusa, jer je imao vecinu sledbenika na svojooj strani, a to mu je davala za pravo da odlazi na nebo u ime nase zemlje mesto Adama.
Nista on tamo nije dobro radio.

Isus je svojom smrcu i krvlju odkuio to pravo od sotone i odma je proterana sa neba i nalazi se privremeno samo na zemlji.

Ali Isus je postao kompletni vlasnik neba i zemlje, sotona je izgubio svako pravo koje je prevarom oteo od Adama.

Otkrivenje 12,10I čuh glas veliki na nebu koji govori: sad posta spasenije i sila i carstvo Boga našega, i oblast Hrista njegova; jer se zbaci opadač braće naše, koji ih opadaše pred Bogom našijem dan i noć.

Mono Mono svaka zemaljska vlast je odozgo.
Razmisli o ovim stihovima :D

10 A Pilat Mu reče: Zar meni ne govoriš? Ne znaš li da imam vlast raspeti te, i vlast imam pustiti te?

11 Isus odgovori: Ne bi imao vlasti nikakve nada mnom kad ti ne bi bilo dano odozgo; zato onaj ima veći greh koji me predade tebi.

Amerika je uzela svoj danak.
pomesao si sve, a evo kako stoje stvari
vi nedozreli u matici ste vise amerikanizovani od nas iseljenika, i sladje vam je stranjsko g....., a mi smo u iseljenistvu postali bas srbi koji vole svoju crkvu
nekad moras da se izmaknes da bi bolje video, uostalom samo pogledaj moje linkove poslednjih 10 dana, i prestani da mastas kao da sam ja istrazivac ili arijana - tii jeroh ste im blizi po shvatanjima, a ja sam blizi south-u i de sistiju, tj. ja sa njima imam zajednicke ozbiljne teme, a ti i jeroh sa denominacijama samo se glupirate, ono, bas se nalazite u nezrelosti

Mono Mono svaka zemaljska vlast je odozgo.
Razmisli o ovim stihovima :D

10 A Pilat Mu reče: Zar meni ne govoriš? Ne znaš li da imam vlast raspeti te, i vlast imam pustiti te?

11 Isus odgovori: Ne bi imao vlasti nikakve nada mnom kad ti ne bi bilo dano odozgo; zato onaj ima veći greh koji me predade tebi.
Jesam li ti vec rekla da si bukvalista? :D

Da Bog je dao da postoje te Satanske vlasti tako je dano odozgo

dok ne uspostavi svoju vlast i na Zemlji nakon Armagedona.

inace bi bilo anarhije

kada bude Bog vladao u potpunosti nece vise biti niti smrti niti bolesti
i vecno cemo ziveti
nece postojati ljudske vladavine samo Bozja
to sve nakon Armagedona

pomesao si sve, a evo kako stoje stvari
vi nedozreli u matici ste vise amerikanizovani od nas iseljenika, i sladje vam je stranjsko g....., a mi smo u iseljenistvu postali bas srbi koji vole svoju crkvu
nekad moras da se izmaknes da bi bolje video, uostalom samo pogledaj moje linkove poslednjih 10 dana, i prestani da mastas kao da sam ja istrazivac ili arijana - tii jeroh ste im blizi po shvatanjima, a ja sam blizi south-u i de sistiju, tj. ja sa njima imam zajednicke ozbiljne teme, a ti i jeroh sa denominacijama samo se glupirate, ono, bas se nalazite u nezrelosti
Ma hau jes no
Lupaš sve u 16

Jesam li ti vec rekla da si bukvalista? :D

Da Bog je dao da postoje te Satanske vlasti tako je dano odozgo

dok ne uspostavi svoju vlast i na Zemlji nakon Armagedona.

inace bi bilo anarhije

kada bude Bog vladao u potpunosti nece vise biti niti smrti niti bolesti
i vecno cemo ziveti
nece postojati ljudske vladavine samo Bozja
to sve nakon Armagedona
Ti što hoćeš da opravdaš svog satanu je loše po tebe a još gore će ti biti što mu daješ veću moć od boga :D

Ma hau jes no
Lupaš sve u 16
samo ti prebroj moje linkove i citate i vidi odakle su,
pa onda uporedi sa ovim sto ti nude denominovani, a sa kojima ti i jeroh imate bas slatku zabavu nadgornjavana, koja nicemu ne vodi
p.s. a tinejdzerske fore ti oprastam, samo je bezveze da mesas ameriku dok citiram ruske sajtove enciklopedije itd, mator sam ja da bih bio pokondirena tikva, masis debelo kvalifikujuci me kao takvog

samo ti prebroj moje linkove i citate i vidi odakle su,
pa onda uporedi sa ovim sto ti nude denominovani, a sa kojima ti i jeroh imate bas slatku zabavu nadgornjavana, koja nicemu ne vodi
p.s. a tinejdzerske fore ti oprastam, samo je bezveze da mesas ameriku dok citiram ruske sajtove enciklopedije itd, mator sam ja da bih bio pokondirena tikva, masis debelo kvalifikujuci me kao takvog
Šta je, Jeroh ti neki trun u oku ili trn:hahaha: mislim kad ga često spominješ

Jer nema.
Ima u starim spisima

Mono u vezi sa ovim...Otkrivenje 1:8...

8 ᾿ΕγώIεἰμιamτὸtheἌλφαAlphaκαὶandτὸthe῏Ω,Omega,λέγειis sayingΚύριος,Lord,ὁtheθεός,God,ὁThe (one)ὢνbeingκαὶandὁthe (one)ἦνwasκαὶandὁthe (one)ἐρχόμενος,coming,ὁtheπαντοκράτωρ.

Mono, hajde pokušaj shvatiti da ono tipa...ima u starim zapisima...mantraš onako rutinski.

Mono, u kojim to starim spisima u Otkrivenje 1:8, ima ono...Jehova Bog...

Mono, da li znaš koji su spisi bili korišćeni od onih koji su sačinili prevod Biblije Jehovinih svedoka...Za prevod Starog Zaveta oni koji su prevodili Bibliju Jehovinih Svedoka koristili su Biblia Herbaica od Rudolfa Kitela a u manjoj meri i izdanje BHS. A to BHS ti je četvrto izdanje masoretskog teksta herbejske BIblije. Tom prilikom je treće izdanje koje je sačinio Paul Kahle, poprilično revidirano. A u suštini to izdanje BHS, na neki način biva Kitelova Herbaica. No da te ne smaram sa detaljima.

A za prevod Novog Zaveta Biblije JS, korišen je grčki tekst... Westcott&Horta iz 1881...

Mono i taj tekst je korišen i za ovo...

8 ᾿ΕγώIεἰμιamτὸtheἌλφαAlphaκαὶandτὸthe῏Ω,Omega,λέγειis sayingΚύριος,Lord,ὁtheθεός,God,ὁThe (one)ὢνbeingκαὶandὁthe (one)ἦνwasκαὶandὁthe (one)ἐρχόμενος,coming,ὁtheπαντοκράτωρ.

I u tom tekstu, nema ono...Jehova Bog...

Back