vcbccbc vcbcvb
Iskusan
- Poruka
- 6.887
vidim, on protivureci tetramorfu zapadnjaka i pre i posle njega [videli smo tabelu da 4 morfa pripisuju 4 jevandjelista, samo nisu mogli da se dogovore ko je koji], te zagovara metamorfozu coveka koji se usavrsava prolazeci kroz sva 4 morfaPogledaj šta o serafimima kaza...Sveti Antonije Veliki...
STRASNO, dokle ste vi zaglibili, od coveka zavrsiste u zivotinjskom carstvu... gore od ovoga je samo najnovije [pitanje koliko je novo] zagovaranje hibrida coveka sa zivotinjama, uklj. i ovo vanzemaljsko istrazivacevo
zasto necete da priznate da ste pogresili, da vam se sve pomesalo, pa da vam ispravim svaku gresku? sladje vam da pravite Jeziklja coravim, je li 4 ili 6 krila? trazis od mene da ti objasnim koje su jos razlike medju njima, osim broja krila? hocu, ali morate da priznat koga je video Jezekilj, oli heruvima oli serafima? NECEMO SE LAGATI.
P.S. Ja licno sam zavrsio na zapadu da raspravim ko je koji morf od 4 jevandjelista, za sada znam da je orao - Jovan, te je zato Jovan postao Marko, a voljeni ucenik ne izlazi sasvojim imenom, vec bezi od njega. Simbol orla je negativan. Daklem, ja cam i ne isprvaljam sve vase greske, vec se nastavljam na njih.
Poslednja izmena: