jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Kuku me lele da me lele kuku...Hajde mi objasni ono boldovano...Na kojem je to jeziku onako orginalno napisan Novi Zavet pa ga je onaj lažni doktor preveo na engleski...
Na kojem je to jeziku onako orginalno napisan stih...
Jovan 20:28...''And Toma answered and said to Him, My Adon and My Eloah ''
a koji je lažni Dr. tako preveo na engleski...
ovo nije ni herbejski a ni aramejski...
Jovan 20:28...ἀπεκρίθη Θωμᾶς καὶ εἶπεν αὐτῷ Ὁ κύριός μου καὶ ὁ θεός μου.
I šta li tu....nije razumljivo...
A ko je lažni doktor Trim...pogledaj malo...ovde...
Da li znaš kakav je naziv sekte koju slede njegovi sledbenici...
Pise ti sve na pocetku tog sajta,a ja sam ti postavio naslov, a kako NE znas english, nadji nekoga da ti pomogne.
INTRODUCTION WHY THE HEBRAIC ROOTS VERSION? The Hebraic Roots Version (which began as the Semitic New Testament Project), has been a ten year project in order to produce a new and accurate translation of the New Testament, taken primarily from old Hebrew and Aramaic sources. Unlike most translations, this edition will not be rooted in a Greek Hellenistic text. Instead, this translation will seek to understand the text of the New Testament from the languages in which it was originally written. This is important, because there are some passages in the NT which do not make sense at all in Greek, but only begin to make sense when we look at them in Hebrew and Aramaic.
Ima i na stranici pod rednim brojem 10, u toj najboljoj Bibliji i ovako...
The original language of the “New Testament” like that of the Tanak (the “Old Testament”), was Hebrew and Aramaic
A ima i na jednom, zamisli molim te...privatnom sajtu...gde lažni doktor kaza ovako...
This is the first installment in a series that will introduce people to the concept that the NT was originally written in Hebrew and Aramaic rather than Greek and that it is best understood from the original Hebrew and Aramaic.
Možeš li nekim iole razumnim dokazima da me uveriš da su Marko, Luka i Jovan svoja jevandjelja napisali na herbejskom jeziku..Opet da ponovim...nemoj dokaze zasnivati na Jevandjelju po Mateju...
Zanimljiv je na svoj način taj tvorac ''najbolje Biblije''
Ja nisam a ti si morao pročitati njegovu knjigu, koju simogao platiti 20 dolara a koja izgleda ovako...