gost 351128
Domaćin
- Poruka
- 4.973
Da li bi se slikali goli ili otišli još dalje i snimili seks ako bi za vaš poduhvat neko uplatio pare u humanitarne svrhe?
pričamo o par hillada evara
pričamo o par hillada evara

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NE i ne bih to uradila mada nesto slicno radimDa li bi se slikali goli ili otišli još dalje i snimili seks ako bi za vaš poduhvat neko uplatio pare u humanitarne svrhe?
pričamo o par hillada evara![]()
Da li bi se slikali goli ili otišli još dalje i snimili seks ako bi za vaš poduhvat neko uplatio pare u humanitarne svrhe?
nein.ti?Da li bi se slikali goli ili otišli još dalje i snimili seks ako bi za vaš poduhvat neko uplatio pare u humanitarne svrhe?
Ti si loooood .....
Ko bi na ovo jos pristao ??![]()
pa ima grupa ljudi koji su se slikali goli i na penise stavile čarape, skupljene su lepe pare
Ne brate.ako je taj neko human i zeli da pomogne uplatice i bez toga...
da, vidi im se lice i celo telo sem penisa, tačnije na njega je stavljena čarapa
ali posmatrajte na bilo koji način...
swatki su ti sa penisima malo pre sam widewapa ima grupa ljudi koji su se slikali goli i na penise stavile čarape, skupljene su lepe pare
Ja bih mogao sa carapom jer ne bih volio da mi se vidi kita . Nizak sam rastom pa bi mi biloda, vidi im se lice i celo telo sem penisa, tačnije na njega je stavljena čarapa
ali posmatrajte na bilo koji način...
Ja bih mogao sa carapom jer ne bih volio da mi se vidi kita . Nizak sam rastom pa bi mi bilo
neprijatno da se vidi kako sam neproporcionalno gradjen !![]()
Ja bih dao da me slikaju, al jedino ako misle da će im neko uplaćivati u humanitarne svrhe da to ne gleda.
Jeste humanost...i najbolji nacin da se zaradi novac za tako nesto. Primer, ranije su u borbi protiv raka stavljali grudi sa odsecenom dojkom, mnogi nisu mogli da gledaju takve slike´, to je valjda neka slabost kod ljudi, danas u borbi protiv raka se jako cesto slikaju zdrave grudi, mozda malo nepravilne/asimetricne bas onako kako nas je priroda stvorila.Takve slike izazivaju mnogo vecu privlacnost i naravno vece donacije. Sad mozemo da diskutujemo zasto je to tako ali je poznato da ljudi bez odece privlace paznju zato se i koriste takve slike da bi se prenelo nesto sto je jako vazno.ne
to nije humanost nego glupost
Jeste humanost...i najbolji nacin da se zaradi novac za tako nesto. Primer, ranije su u borbi protiv raka stavljali grudi sa odsecenom dojkom, mnogi nisu mogli da gledaju takve slike´, to je valjda neka slabost kod ljudi, danas u borbi protiv raka se jako cesto slikaju zdrave grudi, mozda malo nepravilne/asimetricne bas onako kako nas je priroda stvorila.Takve slike izazivaju mnogo vecu privlacnost i naravno vece donacije. Sad mozemo da diskutujemo zasto je to tako ali je poznato da ljudi bez odece privlace paznju zato se i koriste takve slike da bi se prenelo nesto sto je jako vazno.
Ooo da..i te kako. ako imas prijateljicu cije dete ima rak i ako vidis da nemaju para, probali su sve da dodju do novca i jedino si im ti poslednja sansa da im se dete mozda izleci i ostane u zivotu, verujem da bi razmislila sta bi......i sta
vise cu para da dobijem gola i poebana
i jos na sve to neko da gleda
cilj ne opravdava uvek sredstvo