Hteo sam da kazem muskarcine!!!

Ne bih se slozila da je to sto si ti napisala prirodni poredak i da je muskarac stub porodice. Zar nismo daleko odmakli od takvih shvatanja!? Tako ispada da zene uvek treba da slucaju prvo oca, pa muza...
Ne mislim da treba bilo ko da bude jaci, ni zena ni muskarac. Treba da budu ravnopravni. Zasto je svaki muskarac pametniji, sposobniji, jaci od svake zene?
Ne bih mogla ni da zamislim da budem samo domacica, trazim svaki dinar od doticnog, zavisim od njega. Meni u zivotu ne treba tutor, nego partner u svakom pogledu. Verujem da vecina zena ovako misli.

Ok, i ja se slazem sa tim, s tim da ipak razlike u genetici definitivno postoje, i da su mushkarci definitivno sposobniji za neke stvari za koje zene nisu i obrnuto.
Ni ja nikad ne bih mogla da budem sa nekim kome trebam da chistim i perem, a on da drzi sve cetri u vis i da chita novine.
Ali sve to u normalnim zdravim dozama jeste ok...
A i pored svega oboga navedenog, mushkrac moze i opet kazem treba da bude za nijansu "jachi". To mu je hiljadama godina urezivano u psihu. kako uopshte zamishljate da jedna skorashnja zenska revolucija moze da pobedi tolike godine. Samo ih zbunjuje sve to.

I naravno kao i uvek setih se josh jedne bitne stvari. mushkarci su nekada imali ponos koji ih je sprechavao da se ponashaju ovako kako se ponashaju danas. Ne svi naravno....ali ogroman broj...
Vecina zena nikad nece biti srecna pored nekog ko je slabiji od nje. Jer mushkarcima je potrebno da se osecaju dominantno u svojim porodicama, da imaju motiv za koji se bore,a zenama je potrebno da osecaju da pripadaju nekome, i da su na neki danas sasvim drugachiji nachin zashticene.Makar prividno. To je ono shto nam je usadjeno kroz vreme.
A da treba da postoji dogovor, uzajamna podrshka, poshtovanje i gomila drugih stvari, to se podrazumeva za jednu normalnu vezu ili brak.

I naravno kao i uvek setih se josh jedne bitne stvari. mushkarci su nekada imali ponos koji ih je sprechavao da se ponashaju ovako kako se ponashaju danas. Ne svi naravno....ali ogroman broj...
Vecina zena nikad nece biti srecna pored nekog ko je slabiji od nje. Jer mushkarcima je potrebno da se osecaju dominantno u svojim porodicama, da imaju motiv za koji se bore,a zenama je potrebno da osecaju da pripadaju nekome, i da su na neki danas sasvim drugachiji nachin zashticene.Makar prividno. To je ono shto nam je usadjeno kroz vreme.
A da treba da postoji dogovor, uzajamna podrshka, poshtovanje i gomila drugih stvari, to se podrazumeva za jednu normalnu vezu ili brak.

svaka cast domacice,ti si jedna od retko iskrenih zenskih bica koja osecaju prirodu stvari

Zasto NEKO mora da bude dominantan? Naravno da mi ne treba slabic, ali nisam luda ni za onima koji ce mi, figurativno receno, lupiti sakom o sto. Uzasavam se kad cujem da neka uspesna zena kaze da voli takve muskarcine, kao jesam za ravnopravnost, ali na kraju zna se cija je poslednja. Ponavljam, nema ni jace ni slabije strane, nego ravnopravnost i postovanje. I muskarac i zena treba da se u vezi osecaju zasticeno, u svakom pogledu. Ne razumem takva shvatanja. Nisam odrasla u takvoj porodici i to mi je strano.

Zasto NEKO mora da bude dominantan? Naravno da mi ne treba slabic, ali nisam luda ni za onima koji ce mi, figurativno receno, lupiti sakom o sto. Uzasavam se kad cujem da neka uspesna zena kaze da voli takve muskarcine, kao jesam za ravnopravnost, ali na kraju zna se cija je poslednja. Ponavljam, nema ni jace ni slabije strane, nego ravnopravnost i postovanje. I muskarac i zena treba da se u vezi osecaju zasticeno, u svakom pogledu. Ne razumem takva shvatanja. Nisam odrasla u takvoj porodici i to mi je strano.

Uvek je neko dominantan.
Ravnopravnost je ideal, ali ne postoji.
U bilo kojoj socijalnoj interakciji podsvesno pokusavamo da utvrdimo ko je jaci, pa ili dominiramo ili se potcinjavamo. Naravno, ne bas bukvalno, ali u sustini tako jeste.
Slazem se sa onim sto je napisala BF.
Prirodni poredak stvari je nemoguce menjati, a zenama se zgade muskarci od kojih su trajno i izrazito dominantnije i sposobnije u svemu.

Za mene je muskarcina onaj ko je kulturan, prefinjen, inteligentan, duhovit, uredan, dzentlmen... a ne ko jede halapljivo, loce, podriguje... Podrazumeva se da j... uzbudljivo. Ne bih rekla zestoko. To me asocira na domace filmove, u kojima je sex uvek prikazan kao nasilan cin, bez imalo neznosti.

zene...

ima nesto sto mi nije jasno . . .sta se to desava. . .
ne privlace vas vise muskarci koji imaju sve kvalitete koje trazite sa ozbiljnim namerama vec takticari sa povrsnom pricom i BB show humorom...
ne prolaze vise samouvereni momci koji pred vas istresu svoje namere, vec misticni momci koji zapravo nemaju sta da kazu...
ne traze se vise momci kojima od viska testosterona opada kosa i raste stomak vec deckici sa izrazenom zenskom stranom jer vas bolje poznaju pa imaju strpljenja da "igraju saha"...

robovanje formi a ne sustina ja bih rekao, sta vi zene kazete na to??
Pa sad BB show humor teško da može da prođe, obično ga vezujem za ove sa "ozbiljnim namerama", a ovi što ih istresu o'ma su ili dosadni ili zastrašujući. I to je tako oduvek, nema tu ništa novo.

Mistični su uvek zanimljiviji, makar se pravili takvi :? tu se ne razlikujemo puno.....

A ćelave trbonje mi nikada nisu bile baš preterano privlačne, nisam ni znala da bi trebali, ali sam čula na TV-u da bi trebali da me privlače jer su više muškarci od ovih što imaju kosu, pa sam onda odlučila da me ipak oni više privlače :lol:

Uvek je neko dominantan.
Ravnopravnost je ideal, ali ne postoji.
U bilo kojoj socijalnoj interakciji podsvesno pokusavamo da utvrdimo ko je jaci, pa ili dominiramo ili se potcinjavamo. Naravno, ne bas bukvalno, ali u sustini tako jeste.
Slazem se sa onim sto je napisala BF.
Prirodni poredak stvari je nemoguce menjati, a zenama se zgade muskarci od kojih su trajno i izrazito dominantnije i sposobnije u svemu.

Da, na isto to sam i ja pomisila kad sam prochitala, prethodni post la dolce...bla bla...kako vec ide nick...
Jel si ti mislio BH a napisao BF? :lol:

Ne volim dominantne muskarce, volim one koji se prema zenama ophode sa postovanjem. Pravi muskarac nije iskompleksiran, nego siguran u sebe i nije mu stalo da se dokaze na taj nacin. Ne imponuju mi macho tipovi, ne uzbudjuju me, gade mi se.

A ko je prichao macho tipovima?
Mislim da me nisi najbolje razumela.
A sve to shto si ti navela teshko da moze da stoji u jednom choveku. To moze da bude ono chemu chovek tezi. A i to je za pohvalu. :)

zene...

ima nesto sto mi nije jasno . . .sta se to desava. . .
ne privlace vas vise muskarci koji imaju sve kvalitete koje trazite sa ozbiljnim namerama vec takticari sa povrsnom pricom i BB show humorom...
ne prolaze vise samouvereni momci koji pred vas istresu svoje namere, vec misticni momci koji zapravo nemaju sta da kazu...
ne traze se vise momci kojima od viska testosterona opada kosa i raste stomak vec deckici sa izrazenom zenskom stranom jer vas bolje poznaju pa imaju strpljenja da "igraju saha"...

robovanje formi a ne sustina ja bih rekao, sta vi zene kazete na to??

kazem da lupash... postoje zene kod kojih ne prolazi pricha vec sasvim druge stvari... mozesh ti da prichash ne znam shta ali da to bude neshto shto je najmanje bitno... chuj shah... jeste, simultanku cu da igram kad nemam pametnija posla...:roll:

Back