Butterflies & Hurricane
Ističe se
- Poruka
- 2.322
Ne bih se slozila da je to sto si ti napisala prirodni poredak i da je muskarac stub porodice. Zar nismo daleko odmakli od takvih shvatanja!? Tako ispada da zene uvek treba da slucaju prvo oca, pa muza...
Ne mislim da treba bilo ko da bude jaci, ni zena ni muskarac. Treba da budu ravnopravni. Zasto je svaki muskarac pametniji, sposobniji, jaci od svake zene?
Ne bih mogla ni da zamislim da budem samo domacica, trazim svaki dinar od doticnog, zavisim od njega. Meni u zivotu ne treba tutor, nego partner u svakom pogledu. Verujem da vecina zena ovako misli.
Ok, i ja se slazem sa tim, s tim da ipak razlike u genetici definitivno postoje, i da su mushkarci definitivno sposobniji za neke stvari za koje zene nisu i obrnuto.
Ni ja nikad ne bih mogla da budem sa nekim kome trebam da chistim i perem, a on da drzi sve cetri u vis i da chita novine.
Ali sve to u normalnim zdravim dozama jeste ok...
A i pored svega oboga navedenog, mushkrac moze i opet kazem treba da bude za nijansu "jachi". To mu je hiljadama godina urezivano u psihu. kako uopshte zamishljate da jedna skorashnja zenska revolucija moze da pobedi tolike godine. Samo ih zbunjuje sve to.