Hrvatska - ustaška genocidna tvorevina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
post421071192044766sc2.gif

Koliko ovakvih "MIrka" je još ostalo u klerofašističkoj neoustaškoj genocidnoj tvorevini?
Koliko ih još ima?

Kuću razbili 15 puta u pet godina

'Jedini razlog napada na mene je mržnja tih ljudi zbog što sam srpske nacionalnosti', tvrdi Mirko Kosić, od 2000. stalno naseljen u Pakoštanima. Uz kamenovanje, izložen je i provokacijama.

"Dok smo supruga i ja pred zoru čvrsto spavali, probudila nas je užasna buka, kao da je puknula bomba. Odmah sam ustao i vidio da je kamenom teškim oko pola kilograma razbijeno dvostruko staklo na balkonskim vratima, vrijedno oko 300 kuna", očajnim je glasom Mirko Kosić ispričao Večernjem listu.

Otkrio je da je u zadnjih pet godina njihova kuća kamenovana već više od 15 puta, a zadnji put to se dogodilo u subotu, u ranim jutarnjim satima. Sve kamenje on i njegova supruga Nada čuvaju u podrumu.

O vandalskom činu 60-godišnji Mirko je obavijestio zadarsku policiju koja je napravila očevid. U policiji su potvrdili da se za nepoznatim počiniteljima koji su obitelji Kosić razbili balkonska vrata traga. Dodali su da će o događaju izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Biogradu.

Uz kamenovanje kuće Mirko i Nada Kosić povremeno trpe i provokacije. Nepoznati muškarci dolaze im pred kuću i viču: "Što čekaš, idi u Srbiju!" ili pjevaju "Nek se čuje, nek se zna, ustaša sam ja".
U studenome 2003. sumještanin Davor Vukoja Mirka je na njegovu balkonu dvaput šakom udario u glavu, te mu zaprijetio da "nije sve gotovo".

Supružnici se pitaju do kada će morati živjeti u strahu. Napadačima su preko Večernjeg lista poručili da neće odustati, nego će se i dalje boriti da ostanu u svojoj kući jer je Hrvatska njihova domovina i domovina njihove djece.

Koliko ovakvih "MIrka" je još ostalo u klerofašističkoj neoustaškoj genocidnoj tvorevini?
Koliko ih još ima?

Kuću razbili 15 puta u pet godina

'Jedini razlog napada na mene je mržnja tih ljudi zbog što sam srpske nacionalnosti', tvrdi Mirko Kosić, od 2000. stalno naseljen u Pakoštanima. Uz kamenovanje, izložen je i provokacijama.

"Dok smo supruga i ja pred zoru čvrsto spavali, probudila nas je užasna buka, kao da je puknula bomba. Odmah sam ustao i vidio da je kamenom teškim oko pola kilograma razbijeno dvostruko staklo na balkonskim vratima, vrijedno oko 300 kuna", očajnim je glasom Mirko Kosić ispričao Večernjem listu.

Otkrio je da je u zadnjih pet godina njihova kuća kamenovana već više od 15 puta, a zadnji put to se dogodilo u subotu, u ranim jutarnjim satima. Sve kamenje on i njegova supruga Nada čuvaju u podrumu.

O vandalskom činu 60-godišnji Mirko je obavijestio zadarsku policiju koja je napravila očevid. U policiji su potvrdili da se za nepoznatim počiniteljima koji su obitelji Kosić razbili balkonska vrata traga. Dodali su da će o događaju izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Biogradu.

Uz kamenovanje kuće Mirko i Nada Kosić povremeno trpe i provokacije. Nepoznati muškarci dolaze im pred kuću i viču: "Što čekaš, idi u Srbiju!" ili pjevaju "Nek se čuje, nek se zna, ustaša sam ja".
U studenome 2003. sumještanin Davor Vukoja Mirka je na njegovu balkonu dvaput šakom udario u glavu, te mu zaprijetio da "nije sve gotovo".

Supružnici se pitaju do kada će morati živjeti u strahu. Napadačima su preko Večernjeg lista poručili da neće odustati, nego će se i dalje boriti da ostanu u svojoj kući jer je Hrvatska njihova domovina i domovina njihove djece.

..za svaku osudu..medjutim...ne branim ih(počinitelje)...ali gdje su ti ljudi bili 90tih..da li je netko od njihovih ukućana bio na drugoj strani..moras znati da su nasi ljudi na to jako osjetljivi..puno "nam" se zla napravilo zbog tzv.krajine...dole je bilo jako gadno..a ljudi pamte bolje od slonova...ja bih te pitao zasto Srbe koji su ostali i nisu se priklonili pobunjenicima zasto njih nitko ne dira...vidi..lega...ja ne odobravam takve stvari...i treba to kazniti makar i s palijom preko ledja..ali ....ljudi znaju..domoroci od tamo znaju gdje je tko bio..ili nije...razumijes li ti mene..pogotovo kad jos vide da ove presude (vukovarska trojka itd)..ljudi su ogorceni...nije to pravi nacin za utjerivanje pravde...takav nacin...materijalnu stetu svakako treabju nadoknaditi počinitelji...razmisli zasto mu je kuca unistavana toliko puta..nije bez razloga ...

veoma zanimljiva tema....napokon nesto novo...neuobicajeno...neocekujuce...inspirirajuce.....zjeeev..zjeeeev...:roll:

pa novo jeste... nove ustashe zaogrnute krinkom brizhnosti za srpsko pucanstvo.. opet i neocekujuce je shto im sofistirija ustashke kame nikad nija bila dalja a tako bliska, inspirirajuce zato shto ne shvataju da taj sadomazo odnos u koji su uvucheni kao budale svojom genetskom predispozicijom doveshce do uzajamnog unishtenja... aj josh malko zini...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back