Невероватна чињеница колико Хрватска подржава блокадере а мрзи Вучића

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma nemoj a kako to da Japan i Saudijska Arabija imaju EXPO. Jesu one glupe zemlje ?

Па да, имају, само су то код њих оне праве ЕКСПО изложбе, а не ове "специјализоване" за прање пара.

Овакву ко ту код нас су јебени Бугари имали још 91-ве у Пловдиву.

Evo što se mene tiče, a i svakog imalo normalnog Hrvata, nadam se da će ovakvo stanje kakvo je sad kod vas potrajati što duže. Tucite se između sebe, ****** mater jedni drugima. Nas i ostale narode ostavite na miru. Bolje da se mlatite između sebe nego s ostalim narodima. Realno kod vas nitko normalan nema doći na vlast. Pa i ovaj Đilas koji je kao vođa oporbe isto misli što i Vučić po pitanju Hrvatske. Znači nama je potpuno svejedno tko je kod vas na vlasti jer je Srbija bila, jeste i biti će neprijateljska država za Hrvatsku, bio na vlasti Vučić ili bilo tko drugi!
lepo si priznao

pravi patriota ne bi poklonio Šiptarima de fakto državu koju su imali Srbi na severu Kosova poptisujući niz izdajničkih sporazuma od briselskih preko Vašingtonskog do ohridskog....

izdaja je i model ekonomskog rasta u kome se umesto domaćim i državnim kompanijama subvencije daju zapadnim firmama što čini našu prvredu totalno zavisnom od zapada i nemoćnom da se susprotstavi političkim pritiscima koji odatle dolaze....

izdaja je i kad uzmeš kredit pa ga spucaš na megalomanski projekat u kome sve gradiš po naduvanim cenama da bi lično nešto ućario a ne vodiš računa o tome da ono u šta ulažeš novac treba da bude profitabilno bar toliko da vrati uloženo...

Ekspo je pljačka veka i posle toga Srbija neće imati ništa u vlasništvu jer će za 18 milijardi evra kredita biti založeni Srbijašume, Srbijavode, nacionaln parkovi, elektroprivreda pa čak i skijališta...tj. sve što nam je preostalo od imovine...a ko će imati koristi od Expa? par ljudi koji će dobiti da tamo prodaju pljeskavice i oni što izdaju prenoćišta i naravno režimske firme koje će graditi...Srbija od toga neće imati nikakvu zaradu
Ала си ти насео на ове глупости, к'о млада на ону ствар... :lol:

lepo si priznao
To je činjenica, nemam što da priznam. To svatko normalan vidi. Mi smo sve svoje ciljeve ispunili, članica smo EU, NATO, ušli smo u Schengen, uveli euro. A gdje ste vi? Vi ne znate ni gdje jeste, ni što hoćete, ni s kim hoćete... Vi ste faktor nestabilnosti na ovim prostorima.

To je činjenica, nemam što da priznam. To svatko normalan vidi. Mi smo sve svoje ciljeve ispunili, članica smo EU, NATO, ušli smo u Schengen, uveli euro. A gdje ste vi? Vi ne znate ni gdje jeste, ni što hoćete, ni s kim hoćete... Vi ste faktor nestabilnosti na ovim prostorima.
Niste vi ciljeve ispunili. ostale su vam enklave u bosni duboko u muslimanskom okruzenju a i zapadna hercegovina nema entitet...
Vi ste Brisel, mi smo EXPO i to je to.

Niste vi ciljeve ispunili. ostale su vam enklave u bosni duboko u muslimanskom okruzenju a i zapadna hercegovina nema entitet...
Vi ste Brisel, mi smo EXPO i to je to.
Bosna je druga država, a i Bosni je cilj da uđe u EU, tako da neće biti problema s tim.

Па да, имају, само су то код њих оне праве ЕКСПО изложбе, а не ове "специјализоване" за прање пара.

Овакву ко ту код нас су јебени Бугари имали још 91-ве у Пловдиву.
Problem je sto su bugari mnogo korumpirani ...

Moras da prebolis cinjenicu da ljude apsolutno ne zanima hrvatska koja nema nista cime bi se jedan narod mogao pohvaliti.

Hitlera docekivali sa cvecem
Uspostavili drzavnost na temelju genocida
Kradu i svojataju tudje, pa tako imamo smesne pokusaje proglasavanja marka pola hrvatom i svojatanje tesle kome su kucu tri puta palili i tako dalje...
Narod bez kulturnog i istorijiskog nasledja koji je kroz svoju kratku istoriju imao samo ulogu zive ograde vatikana..
Da! Nikoga ne zanima sta rade.. Zapravo su narod u nestajanju.

zpo
Zato je Srbija neiscrpan izvor zabave za sve usputne promatrače.

Hrvatska pamti Vučićev govor u Glini.
A nešto se ne sjećam da je rekao "Pogriješio sam"
Točno tako. Kad je bio u Zagrebu nije rekao da se ispričava, nego je rekao da se nema zašto ispričavati. A i način na koji se obilježava Oluja u Srbiji govori da Vučić i Srbija isto misle kao i 1991, odnosno 1995.
Ja i dalje stojim iza svojih rečenica da je Srbija bila, jeste i biti će neprijatelj Hrvatskoj ma tko god u Srbiji bio na vlasti.

Back