ČijiPišu portali da već sad ima dosta posla za policiju.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ČijiPišu portali da već sad ima dosta posla za policiju.![]()
Koga ste pobijedili? Ovo slavite?To je jedan od najvažnijih praznika u Republici Hrvatskoj. Službeno se zove Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja ili kraće Dan pobjede. Službena proslava je sutra, 5.08. i to je neradni dan.
Ti nisi pobijedio nikog.Vjerovatno si piskio u pijesku tada.Ove smo pobjedili
Srbe,dakle,nazivas teroristima?Teroriste koji su 4 godine držali nasilno 1/3 hrvatskog teritorija izvan komntrole hrvatskih vlasti i institucija. Ti teroristi su više puta bili pozivani na predaju, oglušili su se. Tim teroristima je ponuđen Plan z-4 i mirna reintegracija u sastav hrvatske države, opet su se oglušili. Istovremeno su rušili hrvatske gradove, protjerivali hrvatsko i nesrpsko stanovništvo, ubijali civile, rušili crkve i kulturno blago, držali Hrvatsku podijeljenu na dva odvojena dijela... Sav taj teror je završio akcijom Oluja i vratio osjećaj mira i sigurnosti hrvatskim građanima koji su trpjeli taj teror, strah, stres i neizvjesnost pune četiri godine. To slavimo i slavit ćemo dok postojimo!
Da je srpskom vodstvu bilo stalo do tog djeteta sa slike, dogovorili bi kapitulaciju s hrvatskim vlastima i vratili bi se u ustavni poredak Republike Hrvatske.
Ono gore pogledaj a ne nesretne civile pogledaj si Predsednika u Grahovu i mrsomudjenje RatkovoTi nisi pobijedio nikog.Vjerovatno si piskio u pijesku tada.
Nego,ovo slavite?
Pogledajte prilog 1765976
Али, али, али "српски терористи"Масовно етничко чишћење Срба од стране хрватског лидера кога подржавају САД било је унапред смишљено, показују новооткривени документи
На 30. годишњицу операције Олуја,@KitKlarenberg открива скривену историју једног од најстрашнијих злочина НАТО-а
US backed ethnic cleansing of Serbs, top diplomat secretly told Croat leader
KIT KLARENBERG·AUGUST 4, 2025
https://thegrayzone.com/2025/08/04/us-ethnic-cleansing-serbs-croat/
suneti se samo jednom + manje popravke naknadnoKoliko je džamija ostalo u Srbiji poslije Turaka? Beograd je imao 270 džamija. Koliko ih ima danas?
Slavi se proterivanje Srba, uz ‘Jasenovac i Gradišku staru’, i ‘kuću Maksovih mesara’:Ja ne znam ko gde sve još slavi. Verujem da je to nacionalni ponos i praznik kao nama prvi maj.
A ti? Nisi na koncertu?Seki i AV zasluzuju pocasno mesto na koncertu, diplomatske putovnice i najvece odlikovanje Hrvatske.
Gde bi drugde bio? Peva u prvom redovima.Jesi u Sinju?![]()
To sve sam fini svet, ni mrava ne bi zgazili, samo po nekog Srbina.To ne može bit istina.Na njegovim koncertima se ne razbije ni flaša.
Nego kad si tako pametna, reci ti nama zašto ste digli ruku na Hrvatsku? Znači 17.08.1990.? Tad je počeo rat u Hrvatskoj.Ti nisi pobijedio nikog.Vjerovatno si piskio u pijesku tada.
Nego,ovo slavite?
Pogledajte prilog 1765976
Remove kebab...Koliko je džamija ostalo u Srbiji poslije Turaka? Beograd je imao 270 džamija. Koliko ih ima danas?
Nisi ni ti.A ti? Nisi na koncertu?
Ja nisam pobjedio.Nisi ni ti.