Hrvati žele lik Nikole Tesle na kovanicama?

Screenshot_20230108-221412_Chrome.jpg

Ah, što ti je zavist. Jesam li ja igdje napisao da si ti niža rasa, samo zato što su tvoji preci bili obični seljaci i kmetovi ili da sam ja nešto poseban zato što su moji nekoć bili plemići? Što si odmah ugrožen? Odrasti, jbemu! :roll:
Baš zbog takvih nazovi plemića je narod i gubio glave zadnjih godina. Čuj plemić ma ti si racqu običan. Gde ti je dokaz za to što prdiš krož ta usta lojava .

Ah, što ti je zavist. Jesam li ja igdje napisao da si ti niža rasa, samo zato što su tvoji preci bili obični seljaci i kmetovi ili da sam ja nešto poseban zato što su moji nekoć bili plemići? Što si odmah ugrožen? Odrasti, jbemu! :roll:
Nisu moji bili kmetovi a nisu ni tvoji plemici. Ti sam sebe ubedjujes do tacke kad pocnes da verujes sam u to. Vas nekolicina ovde svi ste sizofrenici na isti kalup. To neka epidemija u Hr?

Baš zbog takvih nazovi plemića je narod i gubio glave zadnjih godina. Čuj plemić ma ti si racqu običan. Gde ti je dokaz za to što prdiš krož ta usta lojava .
Tupko, što se žestiš? Nisam tvrdio da sam ja plemić, niti da su moji bližnji, čak ni djedovi i pradjedovi plemići, nego daleki preci, koji su prije 400 godina ostali bez plemstva. Nisi valjda toliko glup pa da misliš da danas postoje plemići u republikama? To samo kod vas u republici postoje "kraljevi" i "prinčevi". :roll:

Nisu moji bili kmetovi a nisu ni tvoji plemici. Ti sam sebe ubedjujes do tacke kad pocnes da verujes sam u to. Vas nekolicina ovde svi ste sizofrenici na isti kalup. To neka epidemija u Hr?
Jbt, izgleda da tebi više znači jesu li moji nekoć bili plemići, nego meni. :lol: U Hrvatskoj uopće nije neka rijetkost ili posebnost imati plemićko podrijetlo. Jednom sam pročitao da su od svih naroda u Europi najviši postotak plemstva u narodu imali Poljaci i Hrvati. To je, dakako mizeran postotak, ali daleko veći od 0,5 do 1% u ukupnoj populaciji kako je to bilo u drugim europskim državama.

Moji nisu bili kmetovi zato što nije bilo takvog društvenog oblika odnosa u mom kraju.

To izgleda kači samo muški deo rvatske populacije. Ove rvatice koje dolaze u Bgd su skroz normalne.
To je kod takvih jadnika kompleks niže vrednosti - uobičajeno kod pichketina koje su svi maltretirali od malih nogu.
I onda pokušava da izleči te svoje komplekse pljuvanjem po drugima i izmišljanjem nekih slavnih događaja iz prošlosti.
Ali sad je postavio apsolutni rekord u idiotizmu na krsti - čuj, lik je plemićkog porekla...

Back