MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.062
Pišeš o sebi u trećem licu?Ja pomislio čovek pjan ali izgleda kompletna neznalica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pišeš o sebi u trećem licu?Ja pomislio čovek pjan ali izgleda kompletna neznalica.
Pitaj ga dal sme da se genetski testira i da rezultate objavi ovdeI ti si Bosanac ko ovaj tvoj pajdo Bregami![]()
Evo još jednog što ga puca zavist.Tvoje prababe su širile noge po KuK monarhiji, tvoji pradedovi su timarili mooda njihovim konjima.
I ti pričaš o nekoj kulturi.
Još uvek smrdite na austrougarske štale.
Tako te najlakše opisatiBaza za predškolski uzrast. Tako svojstveno tebi.
Ma što tebe veseli.I ti si Bosanac ko ovaj tvoj pajdo Bregami![]()
Možda bih i ja bih na tvom mjestu krenuo u osobno vrijeđanje kada bih bio, poput tebe lišen bilo kakvih argumenata.Tako te najlakše opisati
Genetski kod nemoš smuljat al bar može reći da je bosanski plemićPitaj ga dal sme da se genetski testira i da rezultate objavi ovde![]()
Pa sad...Kao da se nazire neki obrazac.![]()
Sa ovim "plemenitim" prevazišao si sam sebe. I veliki @VašaVisost šizifrenik bi ti pozavideo. Bravo.Možda bih i ja bih na tvom mjestu krenuo u osobno vrijeđanje kada bih bio, poput tebe lišen bilo kakvih argumenata.![]()
Hahaha dobar je memo cvjećka . Koje je to čudno i fascinantno delo sa hrvatsko bošnjačkim plemstvom izdato nisam upratio? Ili je to samo bilo predavanje u Jakešu?Pišeš o sebi u trećem licu?
Ej eno trči našo ti erheolog Suljo podno Visokog u piramidama plemićke pretkeMa što tebe veseli.![]()
Pričao mu deda na samrti al da niko ne znaHahaha dobar je memo cvjećka . Koje je to čudno i fascinantno delo sa hrvatsko bošnjačkim plemstvom izdato nisam upratio? Ili je to samo bilo predavanje u Jakešu?
A vi vjerujete da su Hrvati ničim izazvani napali nevinu srpsku nejač.Pa sad...
Vi verovatno verujete da je bila velikokunska agresija na HR i kune su htele da se ocepe...
Pa nije bez razloga, tisućljetni san o etnički čistoj HR je poprilično dobar motiv.A vi vjerujete da su Hrvati ničim izazvani napali nevinu srpsku nejač.
Ah, što ti je zavist. Jesam li ja igdje napisao da si ti niža rasa, samo zato što su tvoji preci bili obični seljaci i kmetovi ili da sam ja nešto poseban zato što su moji nekoć bili plemići? Što si odmah ugrožen? Odrasti, jbemu!Sa ovim "plemenitim" prevazišao si sam sebe. I veliki @VašaVisost šizifrenik bi ti pozavideo. Bravo.![]()
Baš zbog takvih nazovi plemića je narod i gubio glave zadnjih godina. Čuj plemić ma ti si racqu običan. Gde ti je dokaz za to što prdiš krož ta usta lojava .Ah, što ti je zavist. Jesam li ja igdje napisao da si ti niža rasa, samo zato što su tvoji preci bili obični seljaci i kmetovi ili da sam ja nešto poseban zato što su moji nekoć bili plemići? Što si odmah ugrožen? Odrasti, jbemu!![]()
Nisu moji bili kmetovi a nisu ni tvoji plemici. Ti sam sebe ubedjujes do tacke kad pocnes da verujes sam u to. Vas nekolicina ovde svi ste sizofrenici na isti kalup. To neka epidemija u Hr?Ah, što ti je zavist. Jesam li ja igdje napisao da si ti niža rasa, samo zato što su tvoji preci bili obični seljaci i kmetovi ili da sam ja nešto poseban zato što su moji nekoć bili plemići? Što si odmah ugrožen? Odrasti, jbemu!![]()
Teško da je tako, ali da, fakat ima puno ostataka rimske kulture.Ne da nema niti jednog grada u Rvackoj da je Rvat osnovao već nema niti jednog sela da je Rvat osnovao, svuda gde god su došli su dolazili kao okupatori i kolonizatori, e jadna im majka
Ma neka smo se mi razdvojili. Bolje i vama i nama. Kad dvoje ne mogu zajedno, najbolje rješenje je rastava. Bolje biti dobar susjed, nego loš član obitelji.Pa nije bez razloga, tisućljetnji san o etnički čistoj HR je poprilično dobar motiv.![]()
Tupko, što se žestiš? Nisam tvrdio da sam ja plemić, niti da su moji bližnji, čak ni djedovi i pradjedovi plemići, nego daleki preci, koji su prije 400 godina ostali bez plemstva. Nisi valjda toliko glup pa da misliš da danas postoje plemići u republikama? To samo kod vas u republici postoje "kraljevi" i "prinčevi".Baš zbog takvih nazovi plemića je narod i gubio glave zadnjih godina. Čuj plemić ma ti si racqu običan. Gde ti je dokaz za to što prdiš krož ta usta lojava .
Slažem se, ostala je još samo ostavinska rasprava...Ma neka smo se mi razdvojili. Bolje i vama i nama. Kad dvoje ne mogu zajedno, najbolje rješenje je rastava. Bolje biti dobar susjed, nego loš član obitelji.
Jbt, izgleda da tebi više znači jesu li moji nekoć bili plemići, nego meni.Nisu moji bili kmetovi a nisu ni tvoji plemici. Ti sam sebe ubedjujes do tacke kad pocnes da verujes sam u to. Vas nekolicina ovde svi ste sizofrenici na isti kalup. To neka epidemija u Hr?
To izgleda kači samo muški deo rvatske populacije. Ove rvatice koje dolaze u Bgd su skroz normalne.Nisu moji bili kmetovi a nisu ni tvoji plemici. Ti sam sebe ubedjujes do tacke kad pocnes da verujes sam u to. Vas nekolicina ovde svi ste sizofrenici na isti kalup. To neka epidemija u Hr?