Hrvati žele lik Nikole Tesle na kovanicama?

Ma naravno. Hrvatsku povijest izmišljaju Englezi, Hrvati, Mađari, Talijani, Austrijanci, Grci, Nijemci, Arapi..., ali zato su izmišljeni životopisi srpskih kraljeva, sve u prijepisima, pisani i do 100 godina nakon smrti tih kraljeva nešto autentično i nimalo izmišljeno. :hahaha: Pola srpske povijesti je izmišljeno i zato imate poriv da drugima pripisujete ono što sami radite. To je odavno objasnila psihologija. ;)
Nigdje od srpskih kraljeva i njihovih povelja u Dubrovniku nema nikakvog pomena nekih hrvatskih kraljeva. Četnička zavera :hahaha::hahaha::hahaha: Jedan dokument o nekom hrvatskom kralju u Dubrovniku ne postoji. Čudno hrvati više vole naziv ugari. :hahaha:

Nigdje od srpskih kraljeva i njihovih povelja u Dubrovniku nema nikakvog pomena nekih hrvatskih kraljeva. Četnička zavera :hahaha::hahaha::hahaha: Jedan dokument o nekom hrvatskom kralju u Dubrovniku ne postoji. Čudno hrvati više vole naziv ugari. :hahaha:
Jesu li ovdje svi glupavi?! :eek:

Hrvatski kraljevi nisu vladali Dubrovnikom, niti su mu bili toliko blizu. :fdlan: Glavni arhiv u kojem se spominju hrvatski kraljevi je u Splitu koji je bio u neposrednoj blizini hrvatskog kraljevskog grada Solina.

Ako bi se u obzir uzimali motivi životinja i biljaka, onda bih ove uzeo u uži izbor.

1) perunika - hrvatski nacionalni cvijet
To Njofri Tudjmanu palo na pamet da je perunika hr nacionalni cvet?
Iris_croatica_Botanicki_vrt_1_080

2) Dalmatinac - hrvatska autohtona pasmina

20180910085108_496671.jpg
Onda dopiši da je Dioklecijan hrvatski vladalac
3) kuna - koža kune bila je u srednjem vijeku tradicionalno platežno sredstvo na prostoru (današnje) Hrvatske

paragraphTwoColumnImage_kuna-zlatica_shutterstock_1129951958_sm_181232.jpg
Baš koža kune bila platežno sredstvo? Pa koliko ste to kuna imali i odrali u hrvatskome srednjostoljeću?

To Njofri Tudjmanu palo na pamet da je perunika hr nacionalni cvet?

Onda dopiši da je Dioklecijan hrvatski vladalac

Baš koža kune bila platežno sredstvo? Pa koliko ste to kuna imali i odrali u hrvatskome srednjostoljeću?
Što tebe zanima što smo mi radili u srednjem vijeku? Naše kune, naš problem. Bile kod nas, mi ih potamanili. Što ti imaš s time?

Kakve veze ima Dioklecijan s hrvatskim vladarima? :lol:

Srbi pričaju da Hrvati ne mogu zaspati u 21 oo . Jel istna to?
Srbi su jako darovit narod.

... za izmišljati i pričat bajke, legende, ali i potpune laži. Sve je to bilo Srbima potrebno za opstanak među Turcima. Laž ih je spašavala, nagrađivala, činila bogatima. Laž ih je navela da vjeruju da su odabrani, da mogu više nego što mogu, da mogu bolje nego su sposobni. Tolike laži stvorile su ogromnu provaliju između očekivanja i sposobnosti i sada prosječan Srbin grca u svom jadu i pucajući od muke želi sve ostale svesti na svoj jad u kojem se valja. I to je zaključak svih glupavih komentara mojih dragih kolega forumaša. No budući da znam koliko ste frustrirani, opraštavam vaše toksične komentare kojima tražite da makar na sekundu, makar u svojoj mašti i fantaziji budete bolji od drugoga, znajući da u stvarnom svijetu zaostajete daleko za apsolutno svima. Ljubi vas, plemeniti gospodin Hrvat! :heart:

Srbi su jako darovit narod.

... za izmišljati i pričat bajke, legende, ali i potpune laži. Sve je to bilo Srbima potrebno za opstanak među Turcima. Laž ih je spašavala, nagrađivala, činila bogatima. Laž ih je navela da vjeruju da su odabrani, da mogu više nego što mogu, da mogu bolje nego su sposobni. Tolike laži stvorile su ogromnu provaliju između očekivanja i sposobnosti i sada prosječan Srbin grca u svom jadu i pucajući od muke želi sve ostale svesti na svoj jad u kojem se valja. I to je zaključak svih glupavih komentara mojih dragih kolega forumaša. No budući da znam koliko ste frustrirani, opraštavam vaše toksične komentare kojima tražite da makar na sekundu, makar u svojoj mašti i fantaziji budete bolji od drugoga, znajući da u stvarnom svijetu zaostajete daleko za apsolutno svima. Ljubi vas, plemeniti gospodin Hrvat! :heart:
Kad umreš stavićemo ti ovo na spomenik kao epitaf

Back