MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.056
Tebi je etnički i državni prostor sve isto?!?Kako nisu a sada je hrvatski? Ne da nisu vladali nego nisu nikad ni znali za njih.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi je etnički i državni prostor sve isto?!?Kako nisu a sada je hrvatski? Ne da nisu vladali nego nisu nikad ni znali za njih.![]()
Ti si sve samo nisi plemenit. I ovde si slagaoplemeniti gospodin Hrvat!![]()
Hvala na usluzi. Ako ja pokopam tebe, kao idealan epitaf stavit ću ti ovaj. Znam da bi to Srbi voljeli.Kad umreš stavićemo ti ovo na spomenik kao epitaf
Plemenit sam po porijeklu (mada je to odavno nebitno), a sad je li mi to vrlina, neka presude oni koji me bolje poznavaju.Ti si sve samo nisi plemenit. I ovde si slagao
Papiri od neovisnog Dubrovnika. A za beč treba proveriti dokle je srpska konjica došla ima li još tog spomenika.Tebi je etnički i državni prostor sve isto?!?Pa da. Glupo pitanje.
Zato i imate glupave izreke "gdje je srpski grob, tu je Srbija". Evo već zamišljam razdrljenog bradatog četnika, mrtvog pijanog, naravno, jer to je dio četničkog idnetiteta, kako urla na groblju u Beču "gdje su srpski grobovi, tu je Srbija!"
![]()
![]()
![]()
Ne ne hoću ovo:Hvala na usluzi. Ako ja pokopam tebe, kao idealan epitaf stavit ću ti ovaj. Znam da bi to Srbi voljeli.
Kada umrem zamotan u bilo,
na Poljud odnesite mi tilo.
Hm, nisam čuo za tu.Ne ne hoću ovo:
Dobre mačke zagrebačke, bile su nam k'o igračke,
e moj druže zagrebački, sve je bilo skroz jebački
Ma dovoljno dugo visiš ovde na forumu da mogu da prepoznam smrada. Čuj, plemenitPlemenit sam po porijeklu (mada je to odavno nebitno), a sad je li mi to vrlina, neka presude oni koji me bolje poznavaju.![]()
Ne slušaš Riblju čorbuHm, nisam čuo za tu.Sad si to izmislio?
Pa kaaaako? Posle francuza niko nije hteo da plaća troškove od vlastele a to posle ni austrijanci nisu forsirali.A naravno sad se setili . Znači što? Drevno plemstvoPlemenit sam po porijeklu (mada je to odavno nebitno), a sad je li mi to vrlina, neka presude oni koji me bolje poznavaju.![]()
Smrad si sam. Jbt, ovdje ne smiješ ništa napisati, a da se frustrirani potomci turskih slugu i seljaka ne naljute.Ma dovoljno dugo visiš ovde na forumu da mogu da prepoznam smrada. Čuj, plemenit![]()
Potamanili kune, stavili ih na kovanicu.Naše kune, naš problem. Bile kod nas, mi ih potamanili.
Pa dobro, imaš pravo i na virtuelni život...Smrad si sam. Jbt, ovdje ne smiješ ništa napisati, a da se frustrirani potomci turskih slugu i seljaka ne naljute.Ako te to tješi, nisam ni znao da sam iz prastarog hrvatskog plemićkog roda sve do prije 10 godina. Iz tog roda se u 14. stoljeću razvila moja hiža, koja je izgubila plemićki status, vjerojatno, najkasnije u 16. stoljeću zbog prodora Turaka. Zato nisam ni znao za to.
Čuo sam za njih, znam možda jednu ili dvije pjesme, ali nisam ih nikada slušao.Ne slušaš Riblju čorbu
Davna prošlost. To je bila prošlost još u vrijeme Napoleona.Pa kaaaako? Posle francuza niko nije hteo da plaća troškove od vlastele a to posle ni austrijanci nisu forsirali.A naravno sad se setili . Znači što? Drevno plemstvo![]()
![]()
![]()
ooooooooo Turčineeeeeee napuši se qrčineeeeeeSmrad si sam. Jbt, ovdje ne smiješ ništa napisati, a da se frustrirani potomci turskih slugu i seljaka ne naljute.Ako te to tješi, nisam ni znao da sam iz prastarog hrvatskog plemićkog roda sve do prije 10 godina. Iz tog roda se u 14. stoljeću razvila moja hiža, koja je izgubila plemićki status, vjerojatno, najkasnije u 16. stoljeću zbog prodora Turaka. Zato nisam ni znao za to.
Kao da se nazire neki obrazac.Potamanili kune, stavili ih na kovanicu.
Potamanili Srbe, stavili ih na kovanicu.
Zanimljivo...
A ti si mislio plemenit kao na plemićko poreklo? Pa što ne reče to pre da te ne vredjam ovde na forumu. Plemeniti našSmrad si sam. Jbt, ovdje ne smiješ ništa napisati, a da se frustrirani potomci turskih slugu i seljaka ne naljute.Ako te to tješi, nisam ni znao da sam iz prastarog hrvatskog plemićkog roda sve do prije 10 godina. Iz tog roda se u 14. stoljeću razvila moja hiža, koja je izgubila plemićki status, vjerojatno, najkasnije u 16. stoljeću zbog prodora Turaka. Zato nisam ni znao za to.
Evo još jednog što se ljuti zbog ideoloških razloga.ooooooooo Turčineeeeeee napuši se qrčineeeeee
Da, izraz plemenit se koristi drugačije kod Srba, jer ste zadnje plemstvo imali do dolaska Turaka. Ali opet, i moji su tada ostali bez plemićkog statusa. Fakin Turci!A ti si mislio plemenit kao na plemićko poreklo? Pa što ne reče to pre da te ne vredjam ovde na forumu. Plemeniti naš![]()
I ti si Bosanac ko ovaj tvoj pajdo BregamiEvo još jednog što se ljuti zbog ideoloških razloga.Aloooooo, nisu moji držali tvoje pradjedove za kmetove, tvoji su bili pod Turcima!!!!
![]()
Ja pomislio čovek pjan ali izgleda kompletna neznalica.Smrad si sam. Jbt, ovdje ne smiješ ništa napisati, a da se frustrirani potomci turskih slugu i seljaka ne naljute.Ako te to tješi, nisam ni znao da sam iz prastarog hrvatskog plemićkog roda sve do prije 10 godina. Iz tog roda se u 14. stoljeću razvila moja hiža, koja je izgubila plemićki status, vjerojatno, najkasnije u 16. stoljeću zbog prodora Turaka. Zato nisam ni znao za to.
Tvoje prababe su širile noge po KuK monarhiji, tvoji pradedovi su timarili mooda njihovim konjima.Evo još jednog što se ljuti zbog ideoloških razloga.Aloooooo, nisu moji držali tvoje pradjedove za kmetove, tvoji su bili pod Turcima!!!!
![]()