Ne osecas ti bol uopste...ovim si potvrdio da si najobicnije djubre... sta vise mislim da ti je drago.....i da pevas od srece... sto su moji pobijeni... opet si poceo da vredjas je li LDP-ovce? Ako sam ja fasista, onda cu ja tebe da oslovljavam sa ustaso.. jel moze? Licemerje od pripadnika LDP-a, drugo nisam ni ocekivao... da borce proticv fasizma naziva fasistima.... Ja NIKADA nisam bio nazy, to samo po LDP-ovcima mogu da budem.... a to je vasa sramota jer druge nazivate fasistima jer ne misle kao vi... bruka, stoka i sljam... Ti jos uvek ne vidis razlog moje netrpeljivosti prema njima? Ti si onda stvarno glup... sta nemam razloga? Je li licemeru? Pa moje im NIKADA necu zaboraviti... A posto vec vredjas i pljujes jel znas ti da fasista mrzi i cigane, i jevreje, i muslimane, i crnce.... ja ne volim samo Hrvate, kao sto sam rekao imam debeo razlog za to.... sto tvoj mozak nikada nece shvatiti.... Ti si u sustini jadan, jer da sam razmisljao kao ti, tako glupo, ko zna mozda bih prosao kao moji stariji 1941. Ne mozda, nego sigurno.... Ja sam napomenuo da se samo sa Hrvatom ne bih druzio, a kako je to shvatio tvoj mozak, i sto je odmah nabacio i druge narode to je tvoja stvar... klasicno LDP-ovski.... Ti to mene pokusavas da provociras? Kao da ako hocu da pucam na njih, da ne pucam kapsulama? Lose, probaj opet... Kao sto rekoh samo sto dalje od mene i sve ce biti u redu, i na mestu...
Znaci ti kazes da mi njima trebamo da se izvinimo?! Ma pazi majke ti! Zbog cega?! Jel zbog drugog svetskog rata? Jel zbog mojih i jos hiljade mrtvih... Evo ovim si dokazao da ti je srce puno zato sto su oni poubijani... da pevas od srece... i na kraju ja fasista.... Nikada se nece pomiriti dva naroda! Zato sto je ovo Balkan, koje je bure baruta, i mala iskra je potrebna da nastane katastrofa! Tadic se izvinio i sta onda? Vratili su nam koncertom.... Bas im hvala! Duse od ljudi... a ti se samo zanosi... i veruj u gluposti LDP-ovske... Cini mi se da je tebi bilo zao kada je Srbija dobila spor protiv BIH.... Tvoja Kandicka je rekla da je taj proces namesten da Srbija dobije... to samo govori koga ti podrzavas.... samo se pitam kako te nije sramota?
Svejedno, nije se ni sa cim bavio. Kao i Vucic. I Ceda je svoje sanse imao... Od 2000.godine. Ceda je bio posten po tebi? I nije bio u stanju da ukrade?