Vidis LDP-ovce isto kao sto ti govoris da sam ja fasista tako i ja tvrdim da tebi nije zao... nego ti je drago i mislim da se radujes... zbog onoga sto se mojima desilo! Mislim da skaces od srece! To je bolesno... da nekoga nazivas fasistom, zato sto se sa tobom ne slaze... Navedi citat gde sam ja rekao nesto dobro za Arkana, Seselja ne zna koga jos... Oni su samo stetili i nista vise... Imam LDP-ovce jednu pricu za tebe, iz moje blize porodice. Moj teca je bio pukovnik JNA dugo je sluzbovao u Zadru. Nekih 15 ako ne i vise godina. Imao je prijatelje tamo, Hrvate... Tim Hrvatima se cerka opasno razbolela i trebala joj je krv... Moj teca je dao... Kada je pocela 1991. taj Hrvat mu je rekao da je srpsko djubre, da je cetnik, koljac, i slicne... Jel mozes sada da shvatis neke stvari? Ne mozes... suvise ti verujes u gluposti....
Sam si povukao pitanje mrznje....dakle TI, a ne ja! To je moja stvar i zar je moguce da ti jos nisi shvatio zbog cega! To je cudo nevidjeno! I to je neverovatno! Prosto da se covek prekrsti i levom i desnom rukom, i nogama! Eto vidis.... Opet baljezgas, imam druga koji je Rom.Ti znas da se ja ne druzim ili druzim sa nekim. Stvarno si kreten. Sta ces jos da izmislis? Da nosim martinke i da sam celav? Ajde LDP-ovce, pokazi sta su te tvoji kreteni iz stranke naucili. Ajde daj sve od sebe! Kao sto sam naveo radim sa Slovencima, apsolutno nemam problema! To je problem u tvojom zakrzljalom mozgu... da druge pljujes i nazivas fasistima... cestitam! I ja NE VERUJEM kada kazes da ti je zao! Sam si to i potvrdio.... J_ebali te bre nacisti iz usta ih ne vadis! Nisam ja kriv sto ti mrzis sve one koji misle drugacije od tebe.... I samo mi ti nemoj pricati o ubistvima, i o tome kako izgleda staviti pistolj nekome na glavu.... Pa sada razmisli zato ne volim SAMO i JEDINO Hrvate! Tako da, batali sa svojim LDP-ovskim baljezganjem i pros_eravanjem!
Nemoj ti nista dobronamerno da mi govoris... Mogu da zamislim sta mislis meni i mojim bliznjima! Tako da batali, jer ti i ja NIKADA necemo biti isti i necemo isto razmisljati (hvala Bogu da je tako). TO sto su ti Hrvati komsije nista ne znaci! Apsolutno nista.... Kao sto vidis i mom teci su bile, pa sta se desilo na kraju...