Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Joj. Pa da te naucim nesto ondakEnfroz2891.:Shta je to "Vojvodjanin"?
Nikad chuo...
To su oni ljudi koji zive n teritoriji AP Vejvodina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj. Pa da te naucim nesto ondakEnfroz2891.:Shta je to "Vojvodjanin"?
Nikad chuo...
Mhm..znachi to su Srbi ili manjine iz Vojvodine.....sad mi je jasno.Ha-Nocri:Joj. Pa da te naucim nesto ondak
To su oni ljudi koji zive n teritoriji AP Vejvodina![]()
...to ti se zove ironija sudnbine....mrzi se secanje na svoje poreklo..patologija...bolesnici.
Ne, nego znaci da si supalj ko supak!!! Moronu srbi su vekovima naseljavali vojvodinu, zapadni srem, baranju, e to sto si kao ustasa uspeo da od 91 proteras iz oblasti zapadni srem srbe mislis da ces moci i u vojvodini, vidis gnjido, u vojvodini srbi cine 90 % stanovnistva a sve ostalo su madzari, rumuni, hrvati, i drugi necivilizovani narodi i manjine. Dakle glava ti je kao globus!! Nemoj misliti da su to reci pohvale tebi vec kad nekapiras da ti kazem da je globus inace iznutra supalj!!!Enfroz2891.:Mhm..znachi to su Srbi ili manjine iz Vojvodine.....sad mi je jasno.
A tvoje ptanje ima jednostavan odgovor.Srbi iz Vojvodine ne vole Srbe iz Bosne jer su 90%Srba iz Vojvodine potomci Srba iz Bosne koje je Tile posle 45.naselio...to ti se zove ironija sudnbine....mrzi se secanje na svoje poreklo..patologija...bolesnici.
Pa nisu bas. Ja sam ovde starosedelac. Moj cale rodjnen ovde. A njogov deda iz backe dosau u Srem. Moj cale zna tacno ko je odakle dosao i kada. I veuj mi ima mnogo vise starih Vojvodjana, bez obzira koje su nacionalnosti. A to sto ti lupetas da je 90% Vojvodjana posle II svetskog rata doslo u Vojvodini su ili gluposti, ili namerna provokacija. Verujem da je ovo prvo ipakEnfroz2891.:Mhm..znachi to su Srbi ili manjine iz Vojvodine.....sad mi je jasno.
A tvoje ptanje ima jednostavan odgovor.Srbi iz Vojvodine ne vole Srbe iz Bosne jer su 90%Srba iz Vojvodine potomci Srba iz Bosne koje je Tile posle 45.naselio...to ti se zove ironija sudnbine....mrzi se secanje na svoje poreklo..patologija...bolesnici.
Pazi, kada mi ti kazes da imam bolestan mozak sigurno se necu uvrediti.Naravno da ne volis fasiste kada se zna ko su bilo oni u II SR, ali fasizam nije bio samo ubijanje, Tu je citava filozofija iz toga, a ti delis njihove ideje jer su i oni imali tu genetsju teoriju kao sto je i tvoja. Takve ljude nazvari nazy nije pogresno.deki12345:@Ha-Norci
Bas su mi trebale tvoje " mudrosti" .... ali mene zanima zasto ne odgovoris na pitanje kako ja mogu da budem fasista a moji od istih stradali? I odakle tebi pravo da nekome nesto tako govoris? Nisi nikakav argument dao, cela tvoja prica se svodi na ti si fasista, idi u Obraz, ti si ovo ti si ono.... Drago je tebi zbog mojih mrtvih, vidi se po tvom pisanju.... Ja tebe ne mrzim, zasto bih te mrzeo? Ti imas bolestan mozak, jer druge koje ne razmisljaju kao ti nazivas nacistima.... a sada idi veseli se... jer znam da ti je drago i to puno... Zamisli ti meni nasao da iznosis " cinjenice " o tome u sta ja verujem i sta sam ja.... Boze idiotluka....Kretenizam....
Е видиш како си сад упао у говна до гуше. Против си тога да неко прича Хрвати-усташе, Срби-најбољи. Па ти сада исто правиш поделу староседеоци (Војвођани)-добри, дођоши (Босанци)-лоши. Не бих рекао да има више староседелаца (на жалост), мислим да је негде пола-пола, али није ни то проблем ако не посматраш црно-бело.Ha-Nocri:Pa nisu bas. Ja sam ovde starosedelac. Moj cale rodjnen ovde. A njogov deda iz backe dosau u Srem. Moj cale zna tacno ko je odakle dosao i kada. I veuj mi ima mnogo vise starih Vojvodjana, bez obzira koje su nacionalnosti. A to sto ti lupetas da je 90% Vojvodjana posle II svetskog rata doslo u Vojvodini su ili gluposti, ili namerna provokacija. Verujem da je ovo prvo ipak![]()
Pijanista:А ''тисућљетни'' хрватски сан, да није и он можда допринео макар и малим делом?
Ha-Nocri:Pazi, kada mi ti kazes da imam bolestan mozak sigurno se necu uvrediti.Naravno da ne volis fasiste kada se zna ko su bilo oni u II SR, ali fasizam nije bio samo ubijanje, Tu je citava filozofija iz toga, a ti delis njihove ideje jer su i oni imali tu genetsju teoriju kao sto je i tvoja. Takve ljude nazvari nazy nije pogresno.
Ajde, zar ti nisi rekao da su svi Hrvati genetski napravljeni zli? Ili sam to mozda bio ja![]()
ilkebgd:hag je politički i pristrasan sud,ali argument ti ne stoji jer je i najviše hrvatsko rukovodstvo optuženo, tudjman, bobetko, gotovina,čermak, markač, norac, ademi...
znači ceo vrh je optužen...
a da su hteli kad je sam vrh odgovoran onda sigurno ima i mnogo ljudi ispod koji su odgovorni i mogli su i njih da gone, ali očigledno nisu hteli...
The Dule:Da da da procesuirala je 2000 zlocina koji su navodno Srbi pocinili, a procesuirace i jos 5 puta toliko da se slucajno jedan Srbin tmao ne vrati! A pusti ti Hag, znamo mi svi ovde sta je Hag koji je Nasera Orica, coveka koji je osvedoceno ljude na razanj nabijao osudio na sramne dve godine zatvora! Pusti ti sreco Hag, nego pogledajmo malo cinjenice....Pakracka poljana, Miljevacki plato, Medacki Dzep, Bljesak i Oluja...... Dakle ovo je samo 5 najgorih zlocina pocinjenih na teritoriji Hrvatske, a samo 3 Hrvata sa teritorije Hrvatske je u Hagu........Hahahahhah stvarno crni humor, prosto da covek crkne od smeha......
Е ако је тако ондак ниси у праву. Почело је тако што је свуда пук'о комунизам, и када су комуњаре виделе да им је откуцало, онда су преко ноћи постали националисти. Играли су на сигурну карту, знајући да мржња постоји. Зар ти стварно верујеш да су то били интереси наших народа? Зар стварно мислиш да су нам биле потребне границе на сваких 300 км. Интерес свих народа је била Југославија, али не комунистичка Југославија. Мада после свега можда је и боље овако ви тамо, ми овамо - једни поред других. И зато је овај што је поставио тему или ретардиран или је провокатор.slavonija:sasvim sigurno da je, ali mi pricamo o tome tko je i zasto poceo, i sto je bilo uzrok svega
otkacena slavonka:hahahaha...moderator..di si..ova teta mi ukrala cokoladuuu...![]()
pa tko vrijeda ovdje vise od tebe?..ako netko treba da bude banovan onda ti lutko..a i bilo bi vrijeme...posto si obecala da se vise ne bi vratila...
mene nema smisla banovati..ja bih se vratila i to sigurno...pa ti sad vici u pomoc do sutra ak hoces...prvo provociras a onda cvikas...cccccc.. :-?
Pijanista:Е ако је тако ондак ниси у праву. Почело је тако што је свуда пук'о комунизам, и када су комуњаре виделе да им је откуцало, онда су преко ноћи постали националисти. Играли су на сигурну карту, знајући да мржња постоји. Зар ти стварно верујеш да су то били интереси наших народа? Зар стварно мислиш да су нам биле потребне границе на сваких 300 км. Интерес свих народа је била Југославија, али не комунистичка Југославија. Мада после свега можда је и боље овако ви тамо, ми овамо - једни поред других. И зато је овај што је поставио тему или ретардиран или је провокатор.
Hvala na opsirnom odgovoruslavonija:cini mi se da neces da razumijes, dvije tisuce procesa Hrvatima zbog zlocina , a Srbi tek dolaze na red...

Eto sada si preterao kada si rekao da su im geni zlideki12345:Evo opet vredjas... Ja sam napomenuo da ne volim Hrvate. Sta ti tu nije jasno? Ja imam RAZLOGA da tako mislim. Samo ti to ne razumes, ili jednostavno neces da razumes.... Mozda sam za gen malo preterao ali.... 1991.godine je njihovo ustastvo opet izbilo na povrsinu! Pa pogledaj koncert samo! Jel se Tadic zato izvinio? Rekao sam ti da imas bolestan mozak, jer si me nacistom nazvao.... Ja to mogu da povucem, ako ti povuces da sam nacista....
Ne. Pogresno si me shvatio i moguce je da sam tako zvucao. Ja ne mrzim nikog zato sto je Srbin, Hrvat, Iz Bosne, Srbije, Hrvatske ili bilo gde. Ja sam odgovarao na misljenje/provokaciju nekoga pa sam samo ovaj aspekt pomenio. Ajde da se dopunim ondakPijanista:Е видиш како си сад упао у говна до гуше. Против си тога да неко прича Хрвати-усташе, Срби-најбољи. Па ти сада исто правиш поделу староседеоци (Војвођани)-добри, дођоши (Босанци)-лоши. Не бих рекао да има више староседелаца (на жалост), мислим да је негде пола-пола, али није ни то проблем ако не посматраш црно-бело.

Ha-Nocri:Ne. Pogresno si me shvatio i moguce je da sam tako zvucao. Ja ne mrzim nikog zato sto je Srbin, Hrvat, Iz Bosne, Srbije, Hrvatske ili bilo gde. Ja sam odgovarao na misljenje/provokaciju nekoga pa sam samo ovaj aspekt pomenio. Ajde da se dopunim ondak
MEne nerviraju oni koji su sisli sa planine i odmah dosli u Vojvodinu. Dobro, ima i tu norm,alnih ljudi, ali ih je vecina donela primitivizam. Neki ne koriste kucni wc vec stalno idu u poljski iako im je ovaj u kuci ispravan. Mozas zamisliti
Pricaju o nekim vesticama, vampirima... i to usred ne tako malog grada, SM. I tako primitivni glasaju u velikoj vecini za vadikale. Ma sou ovde sa njima. Neki ne znaju ni da citaju.
Ali ja znam neke koji su dosli iz Bosne i koji su svesniji nego 90% starosedelaca. Tako da mi nije bila namera da generalizujem stvari. Ima tu svacega, negde neceg vise, a negde manje.
Ha-Nocri:Eto sada si preterao kada si rekao da su im geni zli
I to malo preterao. Ajde ocu opet da cujem tvoje misljenje. To malo znaci da ih malo manje ima zle gene? Da nije svih 100% Hrvata nego 90%? Ne razumem kako si to malo preterao.
91-ve je mrznja svih izbila na povrsinu. Tadic se izvinio za mrznju koja je uzrokovala ogromnim zlocinima sa nase strane.

Ма сви се некада зезну! Није страшно!SANDRINAbg:I to što kažeš...i sama se pokadkad za'ebem, a pod uticajem svakojake propagande...'tedoh da kažem, muslimanskih sajtova...![]()
![]()
![]()
Ај ти за лепу, па мало купања!otkacena slavonka:sad ce ona da dovede pojacanje..samo sekundu... :wink:
Sta tebe libo rac koje sam ja nacionalnosti? Hoces da kazes posto ti pripadas narodu sa neba da si bolji od ostalih?! Jadnice, to samo govori o tvojoj bolesti.Karlito Brigante:Pa,i ovaj La-nokšir je Hrvat!Samo te zbunjuje.![]()