Hrvati traže svoj entitet u BIH on line peticija

slavonija:
neznam ali prema okruzenju u kome zivim i u kome se krecem neko ozbiljno ustastvo nema sanse...mislim da bi, ako bi takva stranka uopce bila dozvoljena, imala maksimum 1-2 %glasova...slozila bi se sa tvojim razmisljanjem da oko 30% pucanstva mrzi Srbe...to su uglavnom porodice ljudi stradalih u ovom poslijednjem ratu, koji su ostali bez igdje icega...ali ta mrznja nije ustaskog karaktera, to je vise po onome "s njima nikada vise posla u zivotu"..kod nas, zvanicno nema stranke koja zagovara Hrvatsku do Zemuna ili slicne nebuloze..
u jednom od tvojih postova si spomenu priimjer Francuske i Njemacke, inace kroz cijelu povijest genetskih neprijatelja ( cije neprijateljstvo je mnogo duze od naseg) i oni su danas najbolji prijatelji; to nije samo zbog toga sto su se Njemci izvinili i pokajali nego i tbog toga sto su Francuzi isto tako shvatili da oni nisu bili samo "resistence" i sto su prihvatili, posljednjih 20-ak godina vidjeti i sami sebe u ogledalu

ma davno ja ovo isto napisah...ali uzalud ti je ...nitko to ne cita... :wink:

slavonija:
neznam ali prema okruzenju u kome zivim i u kome se krecem neko ozbiljno ustastvo nema sanse...mislim da bi, ako bi takva stranka uopce bila dozvoljena, imala maksimum 1-2 %glasova...slozila bi se sa tvojim razmisljanjem da oko 30% pucanstva mrzi Srbe...to su uglavnom porodice ljudi stradalih u ovom poslijednjem ratu, koji su ostali bez igdje icega...ali ta mrznja nije ustaskog karaktera, to je vise po onome "s njima nikada vise posla u zivotu"..kod nas, zvanicno nema stranke koja zagovara Hrvatsku do Zemuna ili slicne nebuloze..
u jednom od tvojih postova si spomenu priimjer Francuske i Njemacke, inace kroz cijelu povijest genetskih neprijatelja ( cije neprijateljstvo je mnogo duze od naseg) i oni su danas najbolji prijatelji; to nije samo zbog toga sto su se Njemci izvinili i pokajali nego i tbog toga sto su Francuzi isto tako shvatili da oni nisu bili samo "resistence" i sto su prihvatili, posljednjih 20-ak godina vidjeti i sami sebe u ogledalu

a šta je sa Đapićem koji je rekao da su srbi u hrvatskoj ekološki problem ili sa doskorašnjim osiječkim šerifom i zločincem Glavašem za koga postoje snimci gde kaže da je ustaša i viče pripadnicima hrvatskih paravojnih formacija da su ustaše i da slobodno to kažu, da se ne stide toga itd.

i šta je sa natpisima U, za dom spremni i srbe na vrbe na objektima srpske pravoslavne crkve...

Ha-Nocri:
Ja osecam bol svakog ubijenog coveka zbog ratova za teritoriju nasih odvratnih vodja. Ubistvom svakog coveka otisao je i deo mene. Tu tugu zbor zrtava svaki normalan covek mora osetiti. Mladi zivoti koji su oduzeti u ludackim ratovima, a nisu bili krivi. A gde su sada ti sto su nam "ugovorili" ratove? Umrli svi i izvukli se, a nama ostavili u amanet svoja nedela. Najgore je to sto oni jos zive u mozgovima takvih kao sto si ti. Fasisti.
Fasizam cist. E sada sam siguran. Samo je Hitler govorio da je stvar u genima i neki njegovi sledbenici. Da li shvatas? Priznaj da si nazy i bice ti mnogo lakse. Ti pricas kako su svi Hrvati u srzi losi zato sto imaju lose gene. Ne mogu da verujem da to izgovara jedan covek. Teski fasizam. Ali na zalost ima vas ovde i u Hrvatskoj koji tako verujete. Sramota. Ti ne shvatas da smo mi svi isti, da nas sve muce iste rane. Bez obzira sa koje je strane meridijana covek je covek. I jos tvoje reci da se ne bi nikad druzio sa covekom samo zato sto je drukcije nacionalnosti od tebe. Joj. Koliko si ti u stvari jadan, ali ja te ne zalim jer je to vreme kada sam zalio i pokusavao da opravdam takve poput tebe proslo. "Ako hoces protiv njih, ne pucaj kapislama na njih".

Onda kazes da ne verujes da ce se nasa dva naroda ikada pomiriti. Pa ako se fasista bude pitao i nece. Nemci i Francuzi nisu mogli da se pogledaju posle drugog sv. rata. Znas i sam da ti ne pricam koliko su zla Nemci doneli Francuzima. I sada su najbolje komsije. Trgovina izmedju njih cveta. Sve se da izmiriti. Nemci su se iskreno i duboko pokajali, Francuzi oprostili sto je Hriscanski, ali nikada zaboravili, sto niko nikada i ne trazi. Niko normalan barem.

A sto se Cede tice, bar vise ne forsiras da je narkoman. Barem nesto, zato sto zdrava logika kaze da je to nemoguce. Mislim da Ceda nije ni imao vremena da se bavi nekim poslom pre nego sto je stupio u politiku. On je bio vodja studentskih demonstracija 90-ih protiv diktature Slobodana Milosevica i Mire Markovic kada je i upoznao Zorana Djinjdjica koji je ubrzo primetio kakav je covek Ceda i pozvao ga da pristupi DS-u. I onda opet sledi borba protiv Slobe gde su svi oni dali svoj maximum, mislim na Djinjdjica i blizak krug ljudi oko njega gde je bio i Ceda i negde u to vreme on je postao najblizi Djinjdjicev saradnik zato sto su njih dvojica bili slicni u toliko mnogo stvari. Tako da ja ne mislim da je on uoste i imao sansu da se ne bavi politikom. A mislim i da se Vucic nicim drugim nije bavio takodje. Da li je imao sansi ne znam stvarno.

Ne osecas ti bol uopste...ovim si potvrdio da si najobicnije djubre... sta vise mislim da ti je drago.....i da pevas od srece... sto su moji pobijeni... opet si poceo da vredjas je li LDP-ovce? Ako sam ja fasista, onda cu ja tebe da oslovljavam sa ustaso.. jel moze? Licemerje od pripadnika LDP-a, drugo nisam ni ocekivao... da borce proticv fasizma naziva fasistima.... Ja NIKADA nisam bio nazy, to samo po LDP-ovcima mogu da budem.... a to je vasa sramota jer druge nazivate fasistima jer ne misle kao vi... bruka, stoka i sljam... Ti jos uvek ne vidis razlog moje netrpeljivosti prema njima? Ti si onda stvarno glup... sta nemam razloga? Je li licemeru? Pa moje im NIKADA necu zaboraviti... A posto vec vredjas i pljujes jel znas ti da fasista mrzi i cigane, i jevreje, i muslimane, i crnce.... ja ne volim samo Hrvate, kao sto sam rekao imam debeo razlog za to.... sto tvoj mozak nikada nece shvatiti.... Ti si u sustini jadan, jer da sam razmisljao kao ti, tako glupo, ko zna mozda bih prosao kao moji stariji 1941. Ne mozda, nego sigurno.... Ja sam napomenuo da se samo sa Hrvatom ne bih druzio, a kako je to shvatio tvoj mozak, i sto je odmah nabacio i druge narode to je tvoja stvar... klasicno LDP-ovski.... Ti to mene pokusavas da provociras? Kao da ako hocu da pucam na njih, da ne pucam kapsulama? Lose, probaj opet... Kao sto rekoh samo sto dalje od mene i sve ce biti u redu, i na mestu...
Znaci ti kazes da mi njima trebamo da se izvinimo?! Ma pazi majke ti! Zbog cega?! Jel zbog drugog svetskog rata? Jel zbog mojih i jos hiljade mrtvih... Evo ovim si dokazao da ti je srce puno zato sto su oni poubijani... da pevas od srece... i na kraju ja fasista.... Nikada se nece pomiriti dva naroda! Zato sto je ovo Balkan, koje je bure baruta, i mala iskra je potrebna da nastane katastrofa! Tadic se izvinio i sta onda? Vratili su nam koncertom.... Bas im hvala! Duse od ljudi... a ti se samo zanosi... i veruj u gluposti LDP-ovske... Cini mi se da je tebi bilo zao kada je Srbija dobila spor protiv BIH.... Tvoja Kandicka je rekla da je taj proces namesten da Srbija dobije... to samo govori koga ti podrzavas.... samo se pitam kako te nije sramota?
Svejedno, nije se ni sa cim bavio. Kao i Vucic. I Ceda je svoje sanse imao... Od 2000.godine. Ceda je bio posten po tebi? I nije bio u stanju da ukrade?

slavonija:
opravdanje se moze naci za skoro sve...dali radikali imaju pretenzija prema drugim drzavama?...zagovaraju li granici VKV i danas? negiraju li jos uvijek pobunu Srba i srpske zlocine po Hrvatskoj...i stosta drugo
Oni nikad nisu negirali srpske zlocine. Nisam glasao za njih,ali moram da budem objektivan. Oni su ljudi jednostavno za to da se svi zlocini ukljucujuci i nase procesuiraju, ali su protiv toga da se sve stavi na teret nasem narodu kao sto vi i vasa odvratna drzava pokusavaju vec duze vremena. Jednostavno pokusavate da od nas pretvorite monstrume, a delom ste i uspeli u tome. SAMO MI trebamo da se izvinjavamo i za ono sto jesmo i za ono sto nismo uradili i SAMO MI moramo da placamo za nase grehe u proslosti.

otkacena slavonka:
deki12345[/B:
]Nije tebi zao... vidi se po svemu sto pises... apsolutno ne.... Nisu ovi danasnji, ali njihovi dedovi jesu... a da li postoji sansa da se tako nesto ne prenese na mladje generacije... ja verujem vidis da oni imaju te gene... odnosno da su ih nasledili od svojih dedova.... Taj njihov gen se nikada nece izgubiti...

nisam znala da je nacionalizam nasljedan i da se prenosi genima. :confused: .da si rekao da se prenosi odgojem s koljena na koljeno ajde de...to bih mogla da potpisem...ali genima???ej covjece di zivis ti?i papa je priznao napokon da je zemlja okrugla..samo da ti kazem ak nisi cuo... :lol:

i po toj tvojoj genetskoj teoriji je citava njemacka onda jos uvijek fasisticka drzava...mamicu im njihovu..kak to samo sakrivaju sve ove godine.. :confused:

Moj otac je vidis mislio da su se Hrvati promenili posle drugog svetskog rata.... Ali 1991. ga je potpuno smlatila.... jer se nisu promenili... mene je koncert uverio... ti to opet pokusavas da budes duhovita? Ne ide ti...

deki12345:
otkacena slavonka:

Moj otac je vidis mislio da su se Hrvati promenili posle drugog svetskog rata.... Ali 1991. ga je potpuno smlatila.... jer se nisu promenili... mene je koncert uverio... ti to opet pokusavas da budes duhovita? Ne ide ti...

bem ti..a ja bas mislila da mi vicevi leze... :lol: bit ce vrijeme da predem na crni humor kao ti... :roll:

The Dule:
Oni nikad nisu negirali srpske zlocine. Nisam glasao za njih,ali moram da budem objektivan. Oni su ljudi jednostavno za to da se svi zlocini ukljucujuci i nase procesuiraju...
Ал' смо наивни... Ако је СРС за то, зашто лепе плакате са именом човека коме треба да се суди за злочине?

The Dule:
Oni nikad nisu negirali srpske zlocine. Nisam glasao za njih,ali moram da budem objektivan. Oni su ljudi jednostavno za to da se svi zlocini ukljucujuci i nase procesuiraju, ali su protiv toga da se sve stavi na teret nasem narodu kao sto vi i vasa odvratna drzava pokusavaju vec duze vremena. Jednostavno pokusavate da od nas pretvorite monstrume, a delom ste i uspeli u tome. SAMO MI trebamo da se izvinjavamo i za ono sto jesmo i za ono sto nismo uradili i SAMO MI moramo da placamo za nase grehe u proslosti.

mislim da grijesis...oni negiraju srpske zlocine, negiraju cinjenicu da je sve pocelo zbog maloumne politike Slobodana i bolesne ideje Velike Srbije..njima su Martic i ostala banda heroji, oni jos uvijek zele trecinu Hrvatske, a to ce, kao sto i sam znas dobiti malo morgen..
tebi odvratna drzava Hrvatska procesuirala je dosad oko 2000 ( dvije tisuce pocinitelja zlocina ) a koliko je tvoja Srbija?
Monstrume od vas je ucino dio vaseg naroda koji je cinio monstrouzna dijela, a ne mi Hrvati....isto kao sto ni Srbi nisu Hrvate ucinili monstrumima , nego dio mog naroda koji je cinio nedjela u Jasenovcu
pa nije bas bez vraga da se u Haag-u nalaze 129 Srba i 22 Hrvata ( od cega "samo" 3 iz Hrvatske)
zbog srpske agresije najmanja cijena koju je hrvatska platila je 10 god. privrednog i sveopceg zastoja u razvoju, a o ljudskim zrtvama njenih gradana (i srpskih i hrvatskih) da i ne govorim

slavonija:
[/B]

mislim da grijesis...oni negiraju srpske zlocine, negiraju cinjenicu da je sve pocelo zbog maloumne politike Slobodana i bolesne ideje Velike Srbije..njima su Martic i ostala banda heroji, oni jos uvijek zele trecinu Hrvatske, a to ce, kao sto i sam znas dobiti malo morgen..
tebi odvratna drzava Hrvatska procesuirala je dosad oko 2000 ( dvije tisuce pocinitelja zlocina ) a koliko je tvoja Srbija?
Monstrume od vas je ucino dio vaseg naroda koji je cinio monstrouzna dijela, a ne mi Hrvati....isto kao sto ni Srbi nisu Hrvate ucinili monstrumima , nego dio mog naroda koji je cinio nedjela u Jasenovcu
pa nije bas bez vraga da se u Haag-u nalaze 129 Srba i 22 Hrvata ( od cega "samo" 3 iz Hrvatske)
zbog srpske agresije najmanja cijena koju je hrvatska platila je 10 god. privrednog i sveopceg zastoja u razvoju, a o ljudskim zrtvama njenih gradana (i srpskih i hrvatskih) da i ne govorim
А ''тисућљетни'' хрватски сан, да није и он можда допринео макар и малим делом?

deki12345:
Ne osecas ti bol uopste...ovim si potvrdio da si najobicnije djubre... sta vise mislim da ti je drago.....i da pevas od srece... sto su moji pobijeni... opet si poceo da vredjas je li LDP-ovce? Ako sam ja fasista, onda cu ja tebe da oslovljavam sa ustaso.. jel moze? Licemerje od pripadnika LDP-a, drugo nisam ni ocekivao... da borce proticv fasizma naziva fasistima.... Ja NIKADA nisam bio nazy, to samo po LDP-ovcima mogu da budem.... a to je vasa sramota jer druge nazivate fasistima jer ne misle kao vi... bruka, stoka i sljam... Ti jos uvek ne vidis razlog moje netrpeljivosti prema njima? Ti si onda stvarno glup... sta nemam razloga? Je li licemeru? Pa moje im NIKADA necu zaboraviti... A posto vec vredjas i pljujes jel znas ti da fasista mrzi i cigane, i jevreje, i muslimane, i crnce.... ja ne volim samo Hrvate, kao sto sam rekao imam debeo razlog za to.... sto tvoj mozak nikada nece shvatiti.... Ti si u sustini jadan, jer da sam razmisljao kao ti, tako glupo, ko zna mozda bih prosao kao moji stariji 1941. Ne mozda, nego sigurno.... Ja sam napomenuo da se samo sa Hrvatom ne bih druzio, a kako je to shvatio tvoj mozak, i sto je odmah nabacio i druge narode to je tvoja stvar... klasicno LDP-ovski.... Ti to mene pokusavas da provociras? Kao da ako hocu da pucam na njih, da ne pucam kapsulama? Lose, probaj opet... Kao sto rekoh samo sto dalje od mene i sve ce biti u redu, i na mestu...
Znaci ti kazes da mi njima trebamo da se izvinimo?! Ma pazi majke ti! Zbog cega?! Jel zbog drugog svetskog rata? Jel zbog mojih i jos hiljade mrtvih... Evo ovim si dokazao da ti je srce puno zato sto su oni poubijani... da pevas od srece... i na kraju ja fasista.... Nikada se nece pomiriti dva naroda! Zato sto je ovo Balkan, koje je bure baruta, i mala iskra je potrebna da nastane katastrofa! Tadic se izvinio i sta onda? Vratili su nam koncertom.... Bas im hvala! Duse od ljudi... a ti se samo zanosi... i veruj u gluposti LDP-ovske... Cini mi se da je tebi bilo zao kada je Srbija dobila spor protiv BIH.... Tvoja Kandicka je rekla da je taj proces namesten da Srbija dobije... to samo govori koga ti podrzavas.... samo se pitam kako te nije sramota?
Svejedno, nije se ni sa cim bavio. Kao i Vucic. I Ceda je svoje sanse imao... Od 2000.godine. Ceda je bio posten po tebi? I nije bio u stanju da ukrade?
Ti opet nastavljas sa istim baljezgarijama i da pricas da sam ja nesto rekao sto nisam i da mislim drugacije od onoga sto pise. Okeni me se te bolesne logike i postupaka. Jos jednom ponavljam, zao mi je svih zrtava koji su uzaludno ginzi zbog mrznje koja je propaganda sirila na balkanu. Osecam bol svih ljudi koji su u ratu izgubili svoj bliznjeg, osecam zal zato sto su neki morali da zive te ratove. I zalim tvoje pretke koje su ustase ubili. Ne mogu se radovati bilo kom ubistvu, cak i kada su Sadama obesili meni je bilo zao. Meni je bilo zao cak i monstruma Slobe gledajuci ga onako jadnog kako govori gluposti u Hagu, mada znam da je on zasluzio mnogo gore da proce. Ko Causesku. Ja nisam militantan. I zato kada mi kazes da je meni drago sto su ustase ubili tvoje seres. I prekini to da pricas, jer ponavljam, neme ubistva koje ja opravdavam i kojem se radujem. A ubice mrzim bili oni ustase, Arkanovci, Seseljevci, balije. Niti jedan covek je zasluzio da tako zavrsi. Taj strah kada ti je naslonjem pistolj na celo je neopisiv i ostavlja trajne posledice ako prezivis. Nikom ne zelim da bude ubijen. I zato sod of od mene sa tom glupom pricom.

Ali to sve ne znaci da ja treba da mrzim sve Hrvate. ili ti sve Srbe kako mnogi Hrvati mrze. I reci da je njima zlo u genima je fasizam, cist. Ti procitaj neki text od fasista i videces da se tu slazete. Samo je tvoja mrznja velika i ti nam je ovde prosipas zato sto mrznja nije zanimljiva ako je ne podelis sa ostalima. Razumem ja to. To sto ti mrzis jedan ceo narod ne znaci da ih ja volim ako sam umeren. Tj NORMALNIM ljudima nemoze da se desi da mrze jedan ceo narod. Njh ima svakakvih kao i nas i generalizacija je debilizam. A to da bi se ti druzio sa nekim Romom ti ne verujem. Znam da se ne druzis sa nikim od njih. Ni sa Madjarima niti sa ostalima. Zato sto ti je mozak bolestan i u coveku ne vidis coveka, vec njegovu/njenu naciju. Raci sebi "ja sam fasista" i bice ti lakse, po najvise zbog tvoje genske teoije.

Mrznja je bolest, shvati to i pokusaj da se izlecis od toga, ovo ti dobronamerno kazem. A i mnogim drugim na ovom forumu koji su tako puni mrznje. Shvati da geni tu nisu u pitanju, da je sve to kultura. Zapamti tu rec kultura. Ona je najvaznije za definisanje nekih drustava i nacija. A gene ostavi po strani dok ne shvatis sta je kultura. To je ono da Nemci nisu drugaciji od nas vec su im zakoni strogi i sprovode se i oni su NAUCILI da budu vredni i precizni. To isto mozemo i mi. Znaci kultura, a ne geni.

hag je politički i pristrasan sud,ali argument ti ne stoji jer je i najviše hrvatsko rukovodstvo optuženo, tudjman, bobetko, gotovina,čermak, markač, norac, ademi...

znači ceo vrh je optužen...

a da su hteli kad je sam vrh odgovoran onda sigurno ima i mnogo ljudi ispod koji su odgovorni i mogli su i njih da gone, ali očigledno nisu hteli...

Ha-Nocri:
Ti opet nastavljas sa istim baljezgarijama i da pricas da sam ja nesto rekao sto nisam i da mislim drugacije od onoga sto pise. Okeni me se te bolesne logike i postupaka. Jos jednom ponavljam, zao mi je svih zrtava koji su uzaludno ginzi zbog mrznje koja je propaganda sirila na balkanu. Osecam bol svih ljudi koji su u ratu izgubili svoj bliznjeg, osecam zal zato sto su neki morali da zive te ratove. I zalim tvoje pretke koje su ustase ubili. Ne mogu se radovati bilo kom ubistvu, cak i kada su Sadama obesili meni je bilo zao. Meni je bilo zao cak i monstruma Slobe gledajuci ga onako jadnog kako govori gluposti u Hagu, mada znam da je on zasluzio mnogo gore da proce. Ko Causesku. Ja nisam militantan. I zato kada mi kazes da je meni drago sto su ustase ubili tvoje seres. I prekini to da pricas, jer ponavljam, neme ubistva koje ja opravdavam i kojem se radujem. A ubice mrzim bili oni ustase, Arkanovci, Seseljevci, balije. Niti jedan covek je zasluzio da tako zavrsi. Taj strah kada ti je naslonjem pistolj na celo je neopisiv i ostavlja trajne posledice ako prezivis. Nikom ne zelim da bude ubijen. I zato sod of od mene sa tom glupom pricom.

Ali to sve ne znaci da ja treba da mrzim sve Hrvate. ili ti sve Srbe kako mnogi Hrvati mrze. I reci da je njima zlo u genima je fasizam, cist. Ti procitaj neki text od fasista i videces da se tu slazete. Samo je tvoja mrznja velika i ti nam je ovde prosipas zato sto mrznja nije zanimljiva ako je ne podelis sa ostalima. Razumem ja to. To sto ti mrzis jedan ceo narod ne znaci da ih ja volim ako sam umeren. Tj NORMALNIM ljudima nemoze da se desi da mrze jedan ceo narod. Njh ima svakakvih kao i nas i generalizacija je debilizam. A to da bi se ti druzio sa nekim Romom ti ne verujem. Znam da se ne druzis sa nikim od njih. Ni sa Madjarima niti sa ostalima. Zato sto ti je mozak bolestan i u coveku ne vidis coveka, vec njegovu/njenu naciju. Raci sebi "ja sam fasista" i bice ti lakse, po najvise zbog tvoje genske teoije.

Mrznja je bolest, shvati to i pokusaj da se izlecis od toga, ovo ti dobronamerno kazem. A i mnogim drugim na ovom forumu koji su tako puni mrznje. Shvati da geni tu nisu u pitanju, da je sve to kultura. Zapamti tu rec kultura. Ona je najvaznije za definisanje nekih drustava i nacija. A gene ostavi po strani dok ne shvatis sta je kultura. To je ono da Nemci nisu drugaciji od nas vec su im zakoni strogi i sprovode se i oni su NAUCILI da budu vredni i precizni. To isto mozemo i mi. Znaci kultura, a ne geni.

Vidis LDP-ovce isto kao sto ti govoris da sam ja fasista tako i ja tvrdim da tebi nije zao... nego ti je drago i mislim da se radujes... zbog onoga sto se mojima desilo! Mislim da skaces od srece! To je bolesno... da nekoga nazivas fasistom, zato sto se sa tobom ne slaze... Navedi citat gde sam ja rekao nesto dobro za Arkana, Seselja ne zna koga jos... Oni su samo stetili i nista vise... Imam LDP-ovce jednu pricu za tebe, iz moje blize porodice. Moj teca je bio pukovnik JNA dugo je sluzbovao u Zadru. Nekih 15 ako ne i vise godina. Imao je prijatelje tamo, Hrvate... Tim Hrvatima se cerka opasno razbolela i trebala joj je krv... Moj teca je dao... Kada je pocela 1991. taj Hrvat mu je rekao da je srpsko djubre, da je cetnik, koljac, i slicne... Jel mozes sada da shvatis neke stvari? Ne mozes... suvise ti verujes u gluposti....
Sam si povukao pitanje mrznje....dakle TI, a ne ja! To je moja stvar i zar je moguce da ti jos nisi shvatio zbog cega! To je cudo nevidjeno! I to je neverovatno! Prosto da se covek prekrsti i levom i desnom rukom, i nogama! Eto vidis.... Opet baljezgas, imam druga koji je Rom.Ti znas da se ja ne druzim ili druzim sa nekim. Stvarno si kreten. Sta ces jos da izmislis? Da nosim martinke i da sam celav? Ajde LDP-ovce, pokazi sta su te tvoji kreteni iz stranke naucili. Ajde daj sve od sebe! Kao sto sam naveo radim sa Slovencima, apsolutno nemam problema! To je problem u tvojom zakrzljalom mozgu... da druge pljujes i nazivas fasistima... cestitam! I ja NE VERUJEM kada kazes da ti je zao! Sam si to i potvrdio.... J_ebali te bre nacisti iz usta ih ne vadis! Nisam ja kriv sto ti mrzis sve one koji misle drugacije od tebe.... I samo mi ti nemoj pricati o ubistvima, i o tome kako izgleda staviti pistolj nekome na glavu.... Pa sada razmisli zato ne volim SAMO i JEDINO Hrvate! Tako da, batali sa svojim LDP-ovskim baljezganjem i pros_eravanjem!
Nemoj ti nista dobronamerno da mi govoris... Mogu da zamislim sta mislis meni i mojim bliznjima! Tako da batali, jer ti i ja NIKADA necemo biti isti i necemo isto razmisljati (hvala Bogu da je tako). TO sto su ti Hrvati komsije nista ne znaci! Apsolutno nista.... Kao sto vidis i mom teci su bile, pa sta se desilo na kraju...

damsoo:
mnogi ovde daju komentare a nemaju pojma o stanju u BiH

Mnoge Srbe iz Zenice,Travnika i Sarajeva pomogli su im da izvuku se bash Hrvati.
Hrvati i Srbi imali su u ratu kolaiciju oko Zepca i Doboja,Usore Sivse.Tu su Srbi pomogli Hrvate a i Hrvati Srbe par puta,koliko su mogli,jer su bili u manjini pod vlascu armije BiH.Sve su stvari komplikovane a jednostavnim ih prikazuju centri moci kojima nije u interesu obican covjek vec sila sama po sebi..

I sa politickog stanovista RS tezi da Hrvati dobiju entitet.
Niti svi Hrvati hoce entitet,oni u centralnoj BiH vise su nafurani na kantonizaciju..

Tako da ne generalizujte da vam se ne bi lupilo o glavu
Ово су неистине шта прича овај човек!
Срби су извукли хрвате из кисељака и пар пута им пропустили конвоје када су са муслиманима ратовали! А исти ти хрвати су када су бљесак и олуја били, убијали те Србе који су им помагали!

Душан:
Али си коментарисала чињеницу да се користи цифра од 700 000

ne nisam..nego cinjenicu..da se to pominje po vec hiljaditi put..a to mi ide na zivce polagano..svi tupe stalno jedno te isto..onda se malo ubace novi likovi kao ti...pa onda krene opet sve iz pocetka..kak bi bilo da temu malo prelistas sta je vec do sada receno prije nego se ubacis???? :wink:

otkacena slavonka:
ne nisam..nego cinjenicu..da se to pominje po vec hiljaditi put..a to mi ide na zivce polagano..svi tupe stalno jedno te isto..onda se malo ubace novi likovi kao ti...pa onda krene opet sve iz pocetka..kak bi bilo da temu malo prelistas sta je vec do sada receno prije nego se ubacis???? :wink:
Слушај,камо среће да ово више сви знају напамет, ми нема шта да се стидимо што су нас убијали у 1,2 свет.рату и овим нашим ратовима! Треба да се зна ко су жртве, а ко злочинци! Теби мука! А замисли како је потомцима ових убијених!!!

Душан:
Слушај,камо среће да ово више сви знају напамет, ми нема шта да се стидимо што су нас убијали у 1,2 свет.рату и овим нашим ратовима! Треба да се зна ко су жртве, а ко злочинци! Теби мука! А замисли како је потомцима ових убијених!!!

ajd dobro..popustam..nemam volje veceras da se natezem...samo da ti kazem da sam i ja potomak tih ubijenih...i sada mi se molim te otkaci...hvala..

Душан:

Kome je muka, a još je i iz neke druge zemlje iz regiona, a muka mu je od tema koje se tiču našeg srpskog naroda....hahahahah, pa toliko je drugih bošnjačkih foruma, mada se slažem da su mnogo dosadni i kulturno nepismeni, al'...nema tu ništa novo, jel' da..???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slavonija:
[/B]

Da da da procesuirala je 2000 zlocina koji su navodno Srbi pocinili, a procesuirace i jos 5 puta toliko da se slucajno jedan Srbin tmao ne vrati! A pusti ti Hag, znamo mi svi ovde sta je Hag koji je Nasera Orica, coveka koji je osvedoceno ljude na razanj nabijao osudio na sramne dve godine zatvora! Pusti ti sreco Hag, nego pogledajmo malo cinjenice....Pakracka poljana, Miljevacki plato, Medacki Dzep, Bljesak i Oluja...... Dakle ovo je samo 5 najgorih zlocina pocinjenih na teritoriji Hrvatske, a samo 3 Hrvata sa teritorije Hrvatske je u Hagu........Hahahahhah stvarno crni humor, prosto da covek crkne od smeha......

SANDRINAbg:
Kome je muka, a još je i iz neke druge zemlje iz regiona, a muka mu je od tema koje se tiču našeg srpskog naroda....hahahahah, pa toliko je drugih bošnjačkih foruma, mada se slažem da su mnogo dosadni i kulturno nepismeni, al'...nema tu ništa novo, jel' da..???

ja nisam rekla da mi je muka..prelistaj malo nazad..to je tvoj lega malo prepravio...a tebi bi preporucila da pocnes da se bavis jogom..dobro je i za zivce a mozda napokon budes u stanju da postanes toliko savitljiva da mozes sama sebi da se uvuces u guzicu...posto to uporno pokusavas kod svih ovdje na forumu..samo ne bi li te voljeli i ne bi li bila u prvom planu..malo si *********..pa malo radikal, pa onda demokrata ili borac za pravdu...odluci se sta si..pa mi se javi...pozz.

SANDRINAbg:
Какви црни бошњаци, шта је то ;-) , да није за леба?
Шала нарвно, него ја знам за муслимане и латине!
А о њиховој култури сведочи техеран(сарајево), некада фин Град, данас касаба!

Back