Hrvati traže svoj entitet u BIH on line peticija

mnogi ovde daju komentare a nemaju pojma o stanju u BiH

Mnoge Srbe iz Zenice,Travnika i Sarajeva pomogli su im da izvuku se bash Hrvati.
Hrvati i Srbi imali su u ratu kolaiciju oko Zepca i Doboja,Usore Sivse.Tu su Srbi pomogli Hrvate a i Hrvati Srbe par puta,koliko su mogli,jer su bili u manjini pod vlascu armije BiH.Sve su stvari komplikovane a jednostavnim ih prikazuju centri moci kojima nije u interesu obican covjek vec sila sama po sebi..

I sa politickog stanovista RS tezi da Hrvati dobiju entitet.
Niti svi Hrvati hoce entitet,oni u centralnoj BiH vise su nafurani na kantonizaciju..

Tako da ne generalizujte da vam se ne bi lupilo o glavu

Koliko sam ja na ovom topic-u, na jednom mestu video ksenofobije, mrznje pa cak i sizofrenije. Znate to je ono kada mislite da su svi protiv vas. Kaze se da se nikad ne moze verovati Hrvatima, nikad. Kao da su svi oni isti, kao da se tamo vlast ne menja. Kao da svi oni nose nozeve i jedva cekaju da vide nekog Srvina da ga zakolju. U kom svetu zivite vi ljudi (znaju oni na koje se odnosi)? Zasto toliko mrzite jednu celu naciju? U cemu je vas problem? Strasno. Pa to he bolest psihicka. To ulazu i patologiju i sizofreniju. Vi niste normalni. Morate shvatiti cemu tezi danasnja civilizacija i dokle je stigla. Ona tezi ljudskim pravima, demokratiji, tome da su svi ljudi isti bez obzira na nacionalnost, veru, pol itd. Pa vi jos mislite da su Srbi narod sa neba. To nije normalno. Vama ne moze covek objasniti da nam je standad nizi upravo zbog te ludacke mrznje. Pa vi i dalje pricate kako ce jednom RS biti sa Srbijom jedna drzava. Pa zar se isto nije pricalo 90-ih i izgubili smo sve. Nema velike Srbije, nema Kosova. I vi i dalje jedno te isto. Razmislite malo.

Iron Lord:
EoK.JPG

Pa u tvojoj iscepanoj religiji i ne baš najjasnijem poimanju iste te još slobodnijem tumačenju, ne vidiš da je poziv bio Hrišćanske prirode.

Ti bar znaš kada i kome treba pomoći...

Која стока фалсификаторска... СТВАРНО ЋУ ДА ТЕ ПРИЈАВИМ ГАЗДАМА, битанго! :evil: :evil: :evil:

andeli apokalipse:
Pomozite kršćanskoj braći hrvatima da imaju svoj entitet u bih potpišite peticiju

http://www.gopetition.com/petitions/petition-for-third-croat-entity-in-bih.html Kome je u srcu Bog a u duši kršćanska vjera neka potpiše ovu peticiju koja će omogućiti našoj braći Hrvatima u bih da imaju svoj entitet i zajamče sebi konstitutivnost na području islamizirane unitarne BIH koja želi od hrvata napraviti manjinu a od muslimana većinu.

Reče anđeo apokalipse i ode u istoriju!

PS: Zna se kako ptica preleće Hercegovinu!

Ha-Nocri:
Koliko sam ja na ovom topic-u, na jednom mestu video ksenofobije, mrznje pa cak i sizofrenije. Znate to je ono kada mislite da su svi protiv vas. Kaze se da se nikad ne moze verovati Hrvatima, nikad. Kao da su svi oni isti, kao da se tamo vlast ne menja. Kao da svi oni nose nozeve i jedva cekaju da vide nekog Srvina da ga zakolju. U kom svetu zivite vi ljudi (znaju oni na koje se odnosi)? Zasto toliko mrzite jednu celu naciju? U cemu je vas problem? Strasno. Pa to he bolest psihicka. To ulazu i patologiju i sizofreniju. Vi niste normalni. Morate shvatiti cemu tezi danasnja civilizacija i dokle je stigla. Ona tezi ljudskim pravima, demokratiji, tome da su svi ljudi isti bez obzira na nacionalnost, veru, pol itd. Pa vi jos mislite da su Srbi narod sa neba. To nije normalno. Vama ne moze covek objasniti da nam je standad nizi upravo zbog te ludacke mrznje. Pa vi i dalje pricate kako ce jednom RS biti sa Srbijom jedna drzava. Pa zar se isto nije pricalo 90-ih i izgubili smo sve. Nema velike Srbije, nema Kosova. I vi i dalje jedno te isto. Razmislite malo.

A sto ti dolazis ovde? Imas hrvatske forume, sta si dosao ovde kog djavola? Bolje citaj sta maloumnici sa tvojih foruma pricaju, pa ces shvatiti zasto pojedinici mrze tvoj narod. I potpuno ih razumem, koncert je potvrdio kakva ste nacija ( ovaj zadnji ).... Ne mora neko da nosi noz, dovoljno je da misli tako.... Nego dodjes ovde i s_eres o mom narodu.... I pitas se sto vas mrzimo.... Sta se ti petljas u pitanja RS? Sta to tebe briga? Sta se petljas u pitanje Kosova? Jel to deo tvoje zemlje? Sta to TEBE BRIGA? Gledaj posla u svojoj drzavi... resavaj pitanja zasto ste nacisticki narod i resi pitanje zasto ste najjadnija katolicka zemlja Evrope... I zasto velicate nacisticke zlocine i zasto se ponosite njima.... Kada ce tvoj glupi narod shvatiti da ne treba da gura nos u tudja pitanja? Kada ce vec jednom shvatiti da gledaju svoja posla? Sta tebe zabole za RS i Kosovo i u cijem ce sastavu biti....
Meni je jedan Slovenac sa kojim radim rekao da on NIKADA nije sklopio nijedan posao sa Hrvatima.... Ja ga pitam sto, a on kaze zato sto su Hrvati fasisoidni.... pa sada razmisljaj da li vas samo mi zovemo fasistima...

Ajd, na latinici cu, da i nesrbi mogu da citaju

Odem u nedelju da vidim kako mi se drzi deda, osamdesetogodisnjak, Lala, k’o zmaj. Naravno, posle nekog vremena krenemo i o politici što ga dovede do priča iz drugog svetskog rata u kom je bio partizan. Video sam dedu kako plače samo nekoliko puta u životu, kad sam završio faks, kad je umrla baba. E, pre tri dana sam ga video kako je zaplakao kad je opisivao šta su ustaše uradile u nekom hercegovačkom zaseoku. Samo je uspeo po šturom opisu grozota da izusti kako su to neljudi, bolesni umovi i onda dugo, dugo ćutao. Zatim se sabrao i rekao da mu to nikad nije išlo u glavu, kako to da se Švabe i Lale nikad nisu ubijali, samo su smeštali jedni drugima i onda opisao kako je jedan siroti Lala ukrao ručak Švabi, a ovi, naravno, ubili boga u njemu od batina, pa kad su Lale saznale šta je uradio komšijama (tako su se međusobno zvali Nemci i Srbi ovde u Banatu), onda su ga i oni opajdarili nekoliko puti. Protuva spadalačka.

Jeste da Srpskoj odgovara federalizacija Bosne, ali svaku pomoć Hrvatima moramo da naplatimo debelo. Ni prstom neću da mrdnem da im pomognem dok oni ne pomognu nama. Svako dobro i što dalje od mene.

deki12345:
A sto ti dolazis ovde? Imas hrvatske forume, sta si dosao ovde kog djavola? Bolje citaj sta maloumnici sa tvojih foruma pricaju, pa ces shvatiti zasto pojedinici mrze tvoj narod. I potpuno ih razumem, koncert je potvrdio kakva ste nacija ( ovaj zadnji ).... Ne mora neko da nosi noz, dovoljno je da misli tako.... Nego dodjes ovde i s_eres o mom narodu.... I pitas se sto vas mrzimo.... Sta se ti petljas u pitanja RS? Sta to tebe briga? Sta se petljas u pitanje Kosova? Jel to deo tvoje zemlje? Sta to TEBE BRIGA? Gledaj posla u svojoj drzavi... resavaj pitanja zasto ste nacisticki narod i resi pitanje zasto ste najjadnija katolicka zemlja Evrope... I zasto velicate nacisticke zlocine i zasto se ponosite njima.... Kada ce tvoj glupi narod shvatiti da ne treba da gura nos u tudja pitanja? Kada ce vec jednom shvatiti da gledaju svoja posla? Sta tebe zabole za RS i Kosovo i u cijem ce sastavu biti....
Sta baljezgaris ti. Ceo odgovor si bazirao na tome da je Hrvatska moja zemlja. Majmune nepismeni, pogledaj moju lokaciju. Srbija je moja zemlja i ja o njoj govorim. Na Hrvatske ili forume bilo kojih drugih nacija ne ide jer me ne zanima sta oni rade. Zanima me moja zemlja lajavce jedan.

A ti sto mislis da si bolji od njih samo zato sto si Srbin gresis. Bre ti se samo sa Hitlerom mozes porediti. To sto ti kazes da su svi Hrvati isti pokazuje tvoju mrznju i fasizam koji se kao rak prosirio u tebi. I zato gledaj svoja posla i ne kenjaj tu ko je koji narod i kakav je. Ti bolje brini svoje probleme posto ih imas previse, a druge ostavi da zive. "Zivi i pusti drugog da zivi". Jos samo kada bi to skontao i svoju mrznju o kojoj ja pricam ostavio iza sebe.

Ha-Nocri:
Sta baljezgaris ti. Ceo odgovor si bazirao na tome da je Hrvatska moja zemlja. Majmune nepismeni, pogledaj moju lokaciju. Srbija je moja zemlja i ja o njoj govorim. Na Hrvatske ili forume bilo kojih drugih nacija ne ide jer me ne zanima sta oni rade. Zanima me moja zemlja lajavce jedan.

A ti sto mislis da si bolji od njih samo zato sto si Srbin gresis. Bre ti se samo sa Hitlerom mozes porediti. To sto ti kazes da su svi Hrvati isti pokazuje tvoju mrznju i fasizam koji se kao rak prosirio u tebi. I zato gledaj svoja posla i ne kenjaj tu ko je koji narod i kakav je. Ti bolje brini svoje probleme posto ih imas previse, a druge ostavi da zive. "Zivi i pusti drugog da zivi". Jos samo kada bi to skontao i svoju mrznju o kojoj ja pricam ostavio iza sebe.

Za pocetak govedo glupavo ne vredjaj.... zabole mene uvo odakle si.... Bilmezu pises tako kao da jeste tvoja zemlja.... i tako razmisljas.... lepo te zanima tvoja zemlja, zato se zanimas sta mi mislimo o Hrvatima! Bravo cestitam....
Ne vredjaj bilmezu.... Ja sa Hitlerom da se poredim mamlaze tupavi.... Jedini koji se sa Hitlerom mogu porediti su Hrvati.... dobro se zna kakav su oni narod, a ti ih samo voli i pokazuj ljubav prema njima vole glupi.... Otkud ti znas da li ja imam problema glupavi paore? Nemas pojma, ni oci mi nisi video a s_eres kao foka ko je kakav.... Ja njih i ne diram, ali odlicno znam kakvi su.... Samo procitaj sta mi je jedan Slovenac rekao o njima, i pogledaj koncert glupanderu jedan.... oni mrze moj narod... Pa sta ja da radim? Da ih volim? To sto ja pisem o Hrvatima tako kako pisem imam razloga... Samo sto to tvoj glupavi zagrzljali mozak nikada ne bi shvatio.... I jos nesto.... na jednoj temi sam naveo da nikada ne bih ubio nekoga zato sto je Hrvat, ali NIKADA ga ne bih prihvatio kao prijatelja, niti bih se sa njim druzio, ili nesto slicno... Jer imam razloga za to.... Da pitas mozda moje pokojne iz Drugog svetkog rata sto ja sada imam ovakvo misljenje o njima? Je li stoko jedna? Oces i njima da kazes da su isti kao i Hitler smradu jedan?

deki12345:
Za pocetak govedo glupavo ne vredjaj....
Овај део изјаве је нешто најопиченије шта сам видео у последње време. Нећу да се мешам у вашу расправу и да се настављам, али ово сам морао прокоментарисати. Не виђа се ово сваки дан.

Back