Hrvati svojataju Nikolu Teslu

Pa zar nisu i Hrvati ili vecina Hrvata u SFRJ bili nelojalni gradjani drzavi u kojoj su ziveli?
Sta je onda trebala da radi drzava,zasto je pravo na samoopredeljenje iskljucivo pravo svih naroda osim Srba?
Da li si se nekad zapitao zasto ti ljudi nisu hteli da zive u HR samostalnoj drzavi ili su secanja na ww2 bila suvise sveza i bliska?Pa te strahote su doziveli njihovi dedovi koji su i sami bili zivi devedesetih.Bez obzira sto se ne slazemo oko broja zrtava u Jasenovcu i NDH moras priznati da su bile veoma velike.Hrvatska drzava devedesetih je mnogo podsecala na cetrdesete proganjanja Srba ili njihovo sikaniranje, ubistva na nacionalnoj osnovi(porodica ZEC).Srbi su se plasili da se nesto slicno ne ponovi a imali su indicije da je to moguce.Koga zmija ujede i gustera se plasi.Tako je to ali je problem sto vi trazite alibi u njihovoj nelojalnosti a ne vidite uzroke te iste.
Vi ste postigli ono sto ste hteli sveli Srbe na minimum sto se nije desilo ni u ww2 i postavlja se pitanje da li su se Srbi sa razlogom pobunili.
Vidis ja okrivljujem drzavu Hrvatsku jer je ona bila neposredni ucesnik u proterivanju i ubijanju Srba.

svaki narod u okviru svoje republike imao je pravo da se odcijepi ..ali se to ne bi možda dogodilo da milošević nije rasturio komuniste .jedinunjezgru koja je držala SFRJ na
okupu
Da nisu bili zavedeni i da ih se nije poticalo vjerojatno bi se situacija drugačije odvijala

Ostale stvari su samo sljed događaja na žalost bez kontrole pogotovo u prvo vrijeme
usporedba sa ww2 je deplasirana jer u trenutk početka to nije bio razlog već težnja da svi srbi žive u istoj državi i to srbiji..ako se ne varam za to je dokaz bosna i početak sukoba u bosni
Na žalost obitelj Zec bila je žrtva pohlepnih sitnih kriminalaca koji su pod krinkom sukoba tražili svoj profit
za hrvatsku ...po tvom izboru .. ja sam svoje rekao u vezi toga prije

Jel ti znaš povijest ..kada je počeo rat hrvatska nije postojala baš su hrvati započeli drugi svijetski rat

mislim da je sama tema gotova .. u smislu da je tesla srbin rođen na teritoriji hrvatske a proveo najveći dio života u americi

130 ubojstva nisu dokazana jer ntko nije ponudio nekpisani dokaz

ostalo je samo skretanje prema dokazivanju

kuda su otišli srbi iz sela ..možda u grad gdje imje možda bolje

sva ta pitanja imaju neki odgovor ali kao da punim vodom bušnu kofu .. takav imam osječaj ..
Vidi sad ovog paradoksa i licemerja...........kad se radi o vasim zlocinima, Hrvatska nije postojala, a kad se radi o Teslinom rodjrnju onda je rodjen na teritoriji Hrvatske...........ne ,rodjen je u Austrougarskoj...............a to sto niste rat zapoceli, ne znaci i da ne treba da odgovarate za zlocine:rtfm:

svaki narod u okviru svoje republike imao je pravo da se odcijepi ..ali se to ne bi možda dogodilo da milošević nije rasturio komuniste .jedinunjezgru koja je držala SFRJ na
okupu
Da nisu bili zavedeni i da ih se nije poticalo vjerojatno bi se situacija drugačije odvijala

Ostale stvari su samo sljed događaja na žalost bez kontrole pogotovo u prvo vrijeme
usporedba sa ww2 je deplasirana jer u trenutk početka to nije bio razlog već težnja da svi srbi žive u istoj državi i to srbiji..ako se ne varam za to je dokaz bosna i početak sukoba u bosni
Na žalost obitelj Zec bila je žrtva pohlepnih sitnih kriminalaca koji su pod krinkom sukoba tražili svoj profit
za hrvatsku ...po tvom izboru .. ja sam svoje rekao u vezi toga prije
I sta mislis..............koga ti sad lazes,.............nas ne, samo sebe

Хрвати су највећи крвници. Годинама славе због сваке Српске жрвте и тврде да нису починили никакав злочин. Од малена су задојени усташтвом и мржњом према Србима.

Е да, сад ће неко рећи да овде има доста добрих 'рвата.

Доста Срба је причало како имају фине комшије 'рвате, поштене и часне људе... све док није почео рат... после рата више нису могли да причају (мртва уста не говоре). Просто да простије не може бити.

Vidi sad ovog paradoksa i licemerja...........kad se radi o vasim zlocinima, Hrvatska nije postojala, a kad se radi o Teslinom rodjrnju onda je rodjen na teritoriji Hrvatske...........ne ,rodjen je u Austrougarskoj...............a to sto niste rat zapoceli, ne znaci i da ne treba da odgovarate za zlocine:rtfm:

Ne čitaš pažljivo .. nisam napisao da je tesla rođen u hrvatskoj državi nego na hrvatskoj zemlji ili teritoriju jer u tom slučaju bio bi i hrvatski državljanin
prije sam napisao ali to nisi citirao da je to područje koje je hrvatsko od 7 stolječa i da su ga kroz povjest okupirali razni okupatori ali je uvijek bilo hrvatsko kao i niš srpski a bio je stoljećima okupiran..zar ne..
jedan i drugi znamo o čemu govorim

u svakom slučaju ja nisam počinio nikakav zločin i ne mogu daosgovaram a oni koji su počinili su odgovarali i kažnjeni a možda se je par hrvatskih zločinaca izvuklo no broj je zanemariv jer su u principu sve poubijali partizani samo radi sigurnosti pobili su sto puta više radi sigurnosti ..ako se ne varam

NDH koja je nastala u WW2 nestala je u tom ratu i stvarno su ideje sa njom nestale
makar iznimke potvrđuju pravila ..ali kako narod kaže jedna lasta ne čini proljeće

i nemoj naturati kolektivnu odgovornost je r takvu onda imaju srbi isto jer su se četnici borili na strani fašista .. i nemoj mi tumačiti drugačije ..samo se seti gdje su poraženi od partizana ..seti se neretve i polja iznad nje:rtfm:

koliko se ti trudiš za razliku od mene ja sam svijestan mojih zločinaca ..da li si ti svijestan vaših ..nigdje nisa, to vidio

Ne čitaš pažljivo .. nisam napisao da je tesla rođen u hrvatskoj državi nego na hrvatskoj zemlji ili teritoriju jer u tom slučaju bio bi i hrvatski državljanin
prije sam napisao ali to nisi citirao da je to područje koje je hrvatsko od 7 stolječa i da su ga kroz povjest okupirali razni okupatori ali je uvijek bilo hrvatsko kao i niš srpski a bio je stoljećima okupiran..zar ne..

u svakom slučaju ja nisam počinio nikakav zločin i ne mogu daosgovaram a oni koji su počinili su odgovarali i kažnjeni a možda se je par hrvatskih zločinaca izvuklo no broj je zanemariv jer su u principu sve poubijali partizani samo radi sigurnosti pobili su sto puta više radi sigurnosti ..ako se ne varam

NDH koja je nastala u WW2 nestala je u tom ratu i stvarno su ideje sa njom nestale
makar iznimke potvrđuju pravila ..ali kako narod kaže jedna lasta ne čini proljeće

i nemoj naturati kolektivnu odgovornost je r takvu onda imaju srbi isto jer su se četnici borili na strani fašista .. i nemoj mi tumačiti drugačije ..samo se seti gdje su poraženi od partizana ..seti se neretve i polja iznad nje:rtfm:

koliko se ti trudiš za razliku od mene ja sam svijestan mojih zločinaca ..da li si ti svijestan vaših ..nigdje nisa, to vidio
Znas kako kaze Balasevic...............i ako su lagali mene i ja lazem vas...........i cekam pravi cas.............pa tako i ti

NDH nije nestala, koga ti lazes? ona i dalje zivi, i sto je jos cudnije, omladina se zamlacuje tom fasistickom tvorevinom

Znas kako kaze Balasevic...............i ako su lagali mene i ja lazem vas...........i cekam pravi cas.............pa tako i ti

Krščanska država a nabacujete se kamenom ko da niste
kako je to lijepo kada čovek živi u svom svetu ..svaka čast
ti hrvati su stvarno loši ljudi i to odreda svi .. svi oko njih ono pošteni miroljubivi
niko nema ništa na duši ili na savjesti:rotf::rotf:

ma koji dokazi. gusle rođeni gusle. deda ispripovedao.:mrgreen: ko još vjeruje wiki i ostalim izvorima

Kojim izvorima? Evo, ja sam postavio dosta tih izvora, pa nešto nema odgovra. samo je dvolični muskokrk napisao da su verovatno srbi, kojih više nema u Smiljanu, otišli u gradove. Ispada da samo Srbi idu u gradove, a Hrvati ostaju na selu. A m isvi naivni, ne znamo za zločine iz I i II Sv, rata, ne znamo za zločine 90-ih godina.
da li je neko komentarisao skrnavljenje Tesline kuće i crkve? Da li je nek okomentariao Teslin govor u Beogradu? Da li je neko komentarisao to što je Tesla primao penziju iz Srbije, a ne iz Austrije ili Hrvatske. Da li je neko komentarisao Tri spoemnika posvećena Tesli i šta je sa kojim bilo? Da li je neko komentarisao gde su Teslini posmrtni ostaci? Gde mu je familija? Da li je neko komentarisao rečenicu kojom je Tesla potpisivao patente?
Hajde, gde su ti "izvori". Nije valjda neka suša kod vas?

Kojim izvorima? Evo, ja sam postavio dosta tih izvora, pa nešto nema odgovra. samo je dvolični muskokrk napisao da su verovatno srbi, kojih više nema u Smiljanu, otišli u gradove. Ispada da samo Srbi idu u gradove, a Hrvati ostaju na selu. A m isvi naivni, ne znamo za zločine iz I i II Sv, rata, ne znamo za zločine 90-ih godina.
da li je neko komentarisao skrnavljenje Tesline kuće i crkve? Da li je nek okomentariao Teslin govor u Beogradu? Da li je neko komentarisao to što je Tesla primao penziju iz Srbije, a ne iz Austrije ili Hrvatske. Da li je neko komentarisao Tri spoemnika posvećena Tesli i šta je sa kojim bilo? Da li je neko komentarisao gde su Teslini posmrtni ostaci? Gde mu je familija? Da li je neko komentarisao rečenicu kojom je Tesla potpisivao patente?
Hajde, gde su ti "izvori". Nije valjda neka suša kod vas?

Pa jesili ti vidio datume koje si naveo koji ww2 poćeo si od 70 pa na ovamo a znaš li ti da je u ono vreme lakše bilo srbinu napredovati nego hrvatu jer su kako i ti danas kažeš u stvari ustaše

Licemjernostr moraš potražiti tamo gdje je i rekao sam to za razdoblje 70 . 90

Ja sam odgovorio na sve a ti na što si odgovorio jeli je bilo zločina sa srpske strane u jednom i drugom sukobu .. pa daj samo na to ako smiješ ..pa će te svi proglasiti ustašom

ajde bezgrešni:worth:

Pa jesili ti vidio datume koje si naveo koji ww2 poćeo si od 70 pa na ovamo a znaš li ti da je u ono vreme lakše bilo srbinu napredovati nego hrvatu jer su kako i ti danas kažeš u stvari ustaše

Ja sam odgovorio na sve a ti na što si odgovorio jeli je bilo zločina sa srpske strane u jednom i drugom sukobu .. pa daj samo na to ako smiješ ..pa će te svi proglasiti ustašom

nisi odgovorio na pitanja o tesli

Ako nije bitno, recite da je Amerikanac i gotovo. A sta je on izmislio? Rekli su mi internet, ali nije.

Napravio je veliki korak vezan za el. energiju i prenos el. energije .. visiki i niski napan i tisuću raznih patenta i otkrića koji na temelju kojih je nadograđeno ono čime se sada mi koridtimo

Ja se slažem da je po rođenju srbin po zemlji hrvatskoj gazio a po državljanstvu poliglot a i amerikanac:rtfm:

Ništa ja tebe ne razumem? Kad sam ja spominjao ww2 (valjda misliš na Ii Svetski rat?) i 70-te godine? Znaš li ti u kom periodu je trajao II Sv. rat?
Gde je i kad bilo lakše Srbinu napredovati???
Kad sam ja sve Hrvate nazvao ustašama? Zamolio bih te da se ne udaljavaš od sušte istine.
Licemernost se sama javi i pojavi, koliko mogu da primetim.
Kakve veze imaju Srpski zločini sa Nikolom Teslom, njegovom familijom, spomenikom, kućom i crkvom? Drži se teme, nemoj svaku da koristiš za propagiranje tvoje "istine". Hajde da se vratimo na ponuđene fotografije, linkove, izjave...

Jedna stvar je jasna, a to je da je Hrvatska turisticka destinacija, i kao takva svojata i grabi ono na chemu bi mogla da zaradi. Dok oni koriste sve moguce resurse kako bi shto vishe privukli turiste, ukljuchujuci i Kumrovec, i Brijune u znaku Tita. Nasha kuca cveca u Beogradu se urushava i propada, kao i sve ostalo.

Back