Hrvati kamenovali autobus Partizana!

Calamaro

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
489
Kamenovan autobus Partizana, Jovanović rasečen!

Autobus kojim su se košarkaši Partizana vraćali sa utakmice 11. kola NLB lige iz Zadra kamenovan je oko 20 sati, preneli su hrvatski mediji. Dnevnik Slobodna Dalmacija na internet portalu izveštava je da su crno-beli kamenovani na području zadarske četvrti Bili Breg, ali da niko nije povređen.

Oštećen je samo aubotus zadarske kompanije "Liburnija" na kome je ulubljen lim i razbijeno nekoliko stakala. Košarkaši Partizana put su nastavili drugim prevozom kojim su stigli do aerodroma Zemunik.

Predstavnik navijača Zadra Boris Marin negirao je da je njihova grupa "Tornado" odgovorna za napad.

- Odgovorno tvrdim kako tornado s ovim činom nema nikakve veze: Mi smo na tribini pokazali kako se bodri svoj klub i oštro osuđujemo događaj - rekao je Marin.

Iako dalmatinski list piše da nema povređenih, po rečima Dragana Todorića, sportskog direktora crno-belih, bi se reklo da nije tako...

- Kada smo krenuli na aerodrom pogođen je autobus sa dve kamenice. Jedan je razbio staklo koje je, srećom, samo malo raseklo Vladu Jovanovića. Nije ništa strašno kako je moglo da bude. Malo je natečen.


http://www.sportal.rs/news.php?id=41216
 
Najbolje resenje

9bd92e31fa63a23b.jpg


Alternativa

mauer-in-israel004-mit-wachtturm.jpg
 
vlada-v.jpg

Hrvatski huligani kamenicama napali iz mraka
Linč u Zadru!
Ponedeljak - 13.12.2010
Skandal u Zadru! Hrvatski huligani zasuli su kamenicama autobus koji je u tom trenutku prevozio košarkaše Partizana prema aerodromu posle gostovanja u dvorani “Krešimir Ćosić”, gde su poraženi sa 88:91, a u mučkom napadu povređen je trener Vlade Jovanović koga je kamen pogodio u lice.

Sportski direktor crno-beli Dragan Todorić u izjavi za “B92” objasnio je šta se dogodilo.
„Kada smo krenuli iz hale pogođen je autobus sa dva kamena. Jedan je razbio staklo i pogodio Vladu Jovanovića u lice. Srećom, samo ga je okrznuo, tako da mu je lice malo isečeno i natečeno. Nije ništa strašno kako je moglo da bude - rekao je Todorić.
Hrvatska policija i dalje traga za huliganima koji stoje iza pomenutog napada, a direktor Zadra Zdenko Mičić uputio je izvinjenje crno-belima.

- Neverovatno je da se ovakve stvari dešavaju u 21. veku. Ekspedicija Partizana se sat vremena posle utakmice pod policijskom pratnjom uputila prema aerodromu, ali su na Bilom Bregu (jedna od opština u Zadru) zasuti kamenicama i ko zna još sa čime. Odmah sam nazvao Todorića i izvinuo sam mu se za divljački čin agresije - rekao je Mičić.


“Tornado” se ogradio od napada

Predstavnik navijačke grupe “Tornado” Boris Marin ogradio se od napada.
- Odgovorno tvrdim da nemamo nikakve veze s napadom. Mi smo na tribini pokazali kako treba bodriti klub i zato oštro osuđujemo ovaj događaj - rekao je Marin.

V. N.
Da su poveli Borisa,Hrvati bi ih kitili cvecem :zcepanje::zcepanje:
 
Да смо држава која држи до себе, наша власт би упутила најоштрији протест и затражила да починиоци што пре буду ухапшени !
Срамота је за једну европску државу у 21, веку, која тежи да буде чланица ЕУ, да се овакви изливи варваризма и примитивизма догађају.
Шта су тренер и играчи криви ?
 

Back
Top